Ruch - Kujawiak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Luke

#91 Post autor: Luke » 15 paź 2005, o 20:51

NO I W pi***...Bizak,Mario nie nadają się na rozgrywanie całych meczy :!: :!: :roll: :roll: :evil: :evil:

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: MkF » 15 paź 2005, o 20:51

Ruch Chorzów - Kujawiak Włocławek 1:3 (0:1)
Bramki: Piotr Ćwielong (75) - Damian Staniszewski (36), Grażvydas Mikulenas (73), Damian Staniszewski (90-głową).

Żółte kartki: Krzysztof Bizacki, Mariusz Śrutwa, Piotr Petasz, Przemysław Łudziński - Damian Staniszewski, Grażvydas Mikulenas, Arkadiusz Miklosik.
Czerwone kartki: Przemysław Łudziński (36, za drugą żółtą), Mariusz Śrutwa (po meczu, za dyskusje z sędzią) - obaj Ruch.
Sędzia: Marcin Wróbel (Warszawa). Widzów 2 500.

kurwaaa cy jo dobrze widza :?: :evil:

Gość

#93 Post autor: Gość » 15 paź 2005, o 20:52

no i chyba już nikt sie nie łudzi że bedziemy walczyć o coś wiecej niż o utrzemanie ... je***a banda nieudaczników :?

Biza, Biza, Biza, Bizzzzaaa GOOOLLLLL, Biza GOOOLLLLLLLLLLLLLLL, Biza GOOOOOOOOOOL

Elmer
Kontakt:

#94 Post autor: Elmer » 15 paź 2005, o 20:53

Simone pisze:Chyba 85 minuta 1:2 dla Kujawiaka pilka dograna idealnie na glowe , przed 34 letnim napastnikiem z dorobkiem ponad 100 bramek w 1 lidze zostala juz tylko bramka o powierzchni ok 18 m kwadratowch z bramkarzem , ktory nie trafiony pilka nie moze nic zrobic ... kibice wstaja z miejsc ... i dalej wiecie
To juz nie pierwszy raz ...
No właśnie. Po co ten chop tam jest jak nie potrafiu zdobyc gola z takiej sytuacji. Piłka idealnie na głowę, dużo czasu i strzał w środek bramki. Po co te 2 gwiazdory grali 90 minut? Śrutwa grał jako osamotniony napastnik i nie wiem jakie miał zadania, bo szybkości to on nie ma wcale i na czysta pozycje przy dalekim podaniu wyjśc nie potrafi.

Zgadzam się z tym, że czerwona kartka ustawiła mecz, ale od początku widziałem że coś dzisiaj moiże się zdarzyć. Sędzie od początku kartkował tylko Ruch (w 90 minucie Mikulenas miał otzrymać czerwona kartkę). Jedna z bramek (chyba 3) wpadła chyba po podaniu Kalu, który wcześniej był na spalonym.

Miała byc walka o awans, a jest tragedia. Zero tatktyki, kolesie trenera B i Ś "grają"(chodzą) na boisku po 90 minut, brak szybkości, kondycji. Dzisiaj nawet obrona zagrała do dupy. Jak mozna przy 2 golu tak się zachować.
Teraz mam tylko nadzieję, że wreszcie dojdzie do zmiany na stanowisku trenera i to będzie jedyny pozytywny aspekt z tego meczu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

łysybatoRy

#95 Post autor: łysybatoRy » 15 paź 2005, o 20:53

gregor pisze:dziesiej nie byłech 1 roz od downa na szpilu ale powiem ino ZMIANA TRENERA :evil:

no kuRna szukołch cie ale podaRymnie a teRa już wiem NIC ŻEŚ NIE STRACIOŁ!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: ZYGa91 » 15 paź 2005, o 20:56

są tylko słowa dwa ZMIANA TRENERA
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#97 Post autor: vahanara » 15 paź 2005, o 20:57

mam nadzieje że maniek dostał bezpośrednio czerwona a nie drugą żółtą...
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...
Bizak nigdy w życiu nie zagrał dobrego meczu na skrzydle, więc z uporem maniaka fornal go tam wsadza, jedyne akcje ofensywne w pierwszej połowie szły lewą stroną-fakt że Petasz miał straty ale szukał gry, walczył biegał- więc na drugą część został Fosa który miał same straty.

Chory sen pijanego idioty
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

SODA

#98 Post autor: SODA » 15 paź 2005, o 20:59

poprostu ku*** Fornalak Raus ,gra bez walki bez hajny, ku*** bo mie rozdupi, Biza ,Srutek wydupiac abo na lawa
ludzie bez honoru !!!!!!!!!!!!!!, bo jak niy mom formy to niy grom ,calo jedynastka bez walki ........................................

to co to znaczy jak przyszli to grac umieli a teraz niy Klimek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ku*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obudz sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abo zes bogaty abo gupi!!!!!

pozdro dla tych co byli P.

aRt

#99 Post autor: aRt » 15 paź 2005, o 21:00

mnie mom slow...
nie mom pytan...
pi***ola to i ida sie na***ac...

f@n

#100 Post autor: f@n » 15 paź 2005, o 21:02

co sie dzieje CO SIE ku*** DZIEJE !!!
już mnie to tak wk***ia jak na to patrze, kaj jest Klimek,Prezes i kaj jest reszta niebieskich ludzi co widzą to co jest grane!?
potrzebny trener a nie pi***!!!
BIZA I MARIO PO TRZECH TAK CHUJOWYCH MECZACH POWINNI USTĄPIŚ MIEJSCA MŁODYM!
to samo BONK KLACZKA i TADEK nie grają tego co na początku.są chopcy co grzeją ławe więc dajcie im szanse

W RUCHU POTRZEBNY JEST CZŁOWIEK Z POZA UKŁADU! jak Lorens będzie pozwalał na to BY GRAŁY NAZWISKA to dalej będzie lipa
I liga nam ucieka a była za***ista szansa skończyć z tym marazmem szkoda

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#101 Post autor: L.G » 15 paź 2005, o 21:03

W ramach urodzinowej imprezy, orkiestra reprezentacyjna Instytutu Spawalnictwa, odegra i odtrombi dawny przebój grupy Kombi

"Nietykalni, żyją pośród nas
Nietykalni oszukują czas,
nietykalni ciągle jeszcze są
nietykalni skamieniałe DNO !!"

"mniej niż zero" - z przyczyn technicznych odegraliśmy aportem w czerwcu !
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

rumcajs_79
Kontakt:

#102 Post autor: rumcajs_79 » 15 paź 2005, o 21:06

becz był do bani i kopacze tyz tylko tak wsumie to do hu** fto mo tam grac jak kozdy kaleczy jak wlezie :evil:
tu cza wy***ac imitacja trynera i budowac druzyna od podstaw!tylko niema na to czasu :!:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

COBRA

#103 Post autor: COBRA » 15 paź 2005, o 21:08

My se tu mogemy narzekac ,a nietykalny FORNAL i tak i tak dalej bedzie trenerem a pan Ś i B dalej beda w 1 skladzie.I to jest najgorsze co moze byc na przyszlosc.Ale co zrobic NA UKŁADY NIEMA RADY!!!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#104 Post autor: L.G » 15 paź 2005, o 21:08

rumcajs_79 pisze:!tylko niema na to czasu :!:
na tym jedzie pewnie trio od dośc długiego czasu !

i jeszcze jedno Panie doktorze Wilkoszyński - mosz do dupy ta aparatura do badania wydolności, przinajmi tak wyniko z praktyki
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#105 Post autor: Patton » 15 paź 2005, o 21:18

Fajny Mom Geburstag... :( Pojechalem tam, zeby pocieszyc sie ze zwyciestwa, pogadac ze znajomymi... A co mam - tragedie... PozdRo SODA!!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ