Schlesien pisze:Gerhat dal wam pomysly a wy sie na nim wozicie.
Schlesien nie musisz się bawić w adwokata Gerhata, jestem pewna, że albo on do mnie, albo ja do niego wkrótce napiszemy na pryw. i wszystko sobie wyjaśnimy bo jesteśmy cywilizowanymi ludźmi i już nieraz tak robiliśmy. Nie wożę się po Nim jak to ująłeś dlatego, że dal Nam pomysły i uważam, że są idiotyczne, bo niektóre na pewno nie, ale dlatego, w jaki sposób to zrobił.
Gerhat pisze:Moda na pozytywny doping i koniec z hasłami przemocy na fanach jeszcze do Chorzowa nie dotarła, ale gdzie indziej już jest.
Zamiana każdego takiego hasła na proste słowo NIEBIESCY, zamiana kazdego buldoga na fanie na jedną literę R, powórt do dopingu sprzed lat, oto moje propozycje.
Jeszcze jestem pod pozytywnym wrażeniem tej wypowiedzi, a za chwilę czytam coś takiego:
Gerhat pisze:niestety nie dorastamy do Ciebie wojtek ,
ale twoje wpisy sa bardzo konstruktywne, podajesz gotowe rozwiązania, które wogóle nie budzą kontrowersji i same się realizują. Dzieki nim w nowym sezonie na Cichej zasiądzie 20.000 widzów, stowrzyszenie liczy 2.000 członków i właśnie kibice zaczęli budować nowy stadion na zgliszczach spalonego UM. Rogala to ch... i reszta nic nie wie i niech siedzi cicho.
Aż dziw bierze, że masz siły walić w klawiaturę i zniżać się do naszego poziomu.
Cynizm przez duże C, wygląda na to że toczysz otwartą wojnę nie z tym co Wojtek pisze tylko z Nim samym, przeklinał na forum to Ci się to nie podobało, teraz już tego nie robi, prosi o pomysły, współpracę, konstruktywne działania znów to Ci się nie podoba.
Gerhat pisze:Mój pomysł podałem na poprzedniej stronie, ale Ty widocznie go nie akceptujesz.
(...)
Taki apel oczywiście odpowiednio zredagowany poparty np. przez zawodników z autorytetem, a jest podobno przynajmniej taki jeden to jest mój pomysł.
Nie mam jednak złudzeń ze tobie sie spodoba, bo kto chciałby się czegoś takiego podjąć ....
I znów aluzje, dokuczanie nie rzeczywista chęć pomocy.
Schlesien pisze:Patton, Niebieska, WojtekO moze napiszecie jakie Wy macie pomysly na poprawe frekwencji na Ruchu. Oczywiscie jesli to nie jest tajemnica...
Powiem Ci tak, każdy ma ograniczoną możliwość produkowania pomysłów i ograniczone możliwości ich realizacji. Ja np. nie mam ich zbyt wiele, może wcale, ale jeśli jeśli ktoś coś zaproponuje to staram się ustosunkować i w miarę możliwości pomóc w realizacji. Nie wszystko co wymyślimy jest super, a wszystko co inni wymyślą jest idiotyczne. Nie mamy gotowych rozwiązań na wszystko, tak jak to naśmiewa się Gerhat. Są też pomysły, które nie są udane i je odrzucamy. Ale są i byłoby ich więcej, gdyby więcej głów nad nimi pomyślało. Znasz pojęcie "burzy mózgów" nawet z największej bzdury może urodzić sie coś wielkiego. Dlatego prosimy o konkretne propozycje ze strony innych, które chętnie rozważymy i postaramy się zrealizować jeśli będą dobre. Nie po to, żeby je wyśmiewać.
PS.
Mam nadzieje, że zrozumiałeś i Gerhat może też, oboje jesteście dla mnie zagadką, czasem piszecie tak, jakbyście mi w myślach czytali, nic dodać nic ująć a zaraz potem :roll: Nie wiem z czego to wynika, pewnie macie silne osobowości i trudne charaktery, lubicie mieć ostatnie słowo, kłócić się i skupiać na sobie uwagę. Ja tego nie lubię. Dlatego w tego typu utarczki wdaję się tylko wtedy, jak już nie umiem wysiedzieć, wolę obserwować, napisać moje uwagi na pryw., krytykę skierowaną do konkretnej osoby, na Forum staram się pisać tylko wtedy, gdy wydaje mi się to uzasadnione.