Dlaczego na Ruch chodzi sredno 3 tys kiboli a na lech 12tys

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#91 Post autor: Gość » 17 cze 2004, o 18:26

mialem tego nie pisac ale wam napisze !

GERARD BEZ CHULIGANKI NIE MA RUCHU !
TYLKO DZIEKI PF TEN KLUB ZAJMUJE SZCZYTY W KIBICOWSKIM SZLAKU I SMIALO MOGE POWIEDZIEC ZE BEZ CHULIGANOW KLUB TEN BYLBY SZARY NICZYM POLAR WROCLAW CZY AMICA WRONKI PELNYM SPOKOJU I ZAKOMPLEKSIONYCH STARYCH DZIADKOW WSPOMINAJACE STARE DOBRE CZASY ZACHWALAJAC GRE PILKARZY PRZY STRZELONYM GOLU A ZA CHWILE KRYTYKUJAC PRZY STRACONYM I OPOWIADAJAC JAK TO BYLO PRZED WOJNA I NA WOJNIE ALE TE CZASY JUZ NIE WROCA i nie mysl czasem ze jak by nie bylo chuliganow to ze by cale rodziny na stadonach sie bawily BO NA STADION SIE PRZYCHODZI PO PIERWSZE DLA ZOBACZENIA DOBREJ PILKI A KWESTIA BEZPIECZENSTWA TO MARGINES :!: przeszkadza ci ochrona stadionowa ?? tylko wez to pod uwage ze chlopaki stoja tam za darmo a wynajecie profesjonalnej firmy ochroniarskiej duzo kosztuje ! hmm a o wchodzeniu za darmo no coz przemnoz sobie liczbe wyjazdow w ciagu sezonu i zobaczaczysz ze ci co wchodza u sebie za darmo wydaja wiecej niz ty na karnety i to dwu albo trzykrotnie ! tak samo mozna powiedziec o ultrasach ktorzy przychodza pare godzin wczesniej i w deszczu za***rdalaja i NIC z tego nie maja POZA WEJSCIEM ZA DARMO NA MECZ I WYPOMINANIU TYCH 10 ZETA PRZEZ KOGOS TAKIEGO JAK TY KTORY MA MILION POMYSLOW ALE ZADNEGO NAWET CHYBA NIE SMAIL NIGDY ZREALIZOWAC a wytykac chce kazdemu ! a co do flag kazda flaga to wyrazenie swoich pogladow i kazda cos symbolizuje napewno nie beda one sciagane bo tobie sie tak podoba i ty tak uwazasz a powiem ci dlaczego A NO DLATEGO ZE NIE OBCHODZI NIKOGO TWOJE ZDANIE I MOZESZ SE TU KRYTYKOWAC WSZYSTKICH JAK CI SIE JAWNIE PODOBA A I TAK NICZEGO NIE ZMIENISZ ! BEDZIE TAK JAK JEST DO TEJ PORY POD WZGLEDEM KIBICOWSKIM !

to na tyle

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#92 Post autor: vinc84 » 17 cze 2004, o 18:43

pierwsza sprawa ktos tu celowo usuwa moje posty
i mnie to zaczyna kilac po leku. 2)Albo rybki albo akwarium
3)do hool's - po co macie ustawki? Stadiony zostawcie do kibicowania
A tak wogole to szacunek WAM

_MIKOLOW_

#93 Post autor: _MIKOLOW_ » 17 cze 2004, o 19:09

No no kolega Chmielok otrzymał dziś promocje do 2 klasy i od razu przełozyło sie to na wydatność postu 8) (choć do poprzednich nic nie mam). W zupełności zgadzam sie z jego słowami i życze dalszych promocji do wyższych klas :wink:

PozdRo

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#94 Post autor: Schlesien » 17 cze 2004, o 19:50

Gerhat dal wam pomysly a wy sie na nim wozicie. Niestety nie sa one realne w tych czasach gdy nasi kochani hools bronia nas przed innymi hordami idiotow.

Co do obecnosci kibicow na murawie to go popieram. Oprawy na trybunach tak, na plycie swoje umiejetnosci niech pokazuja pilkarze.

Patton, Niebieska, WojtekO moze napiszecie jakie Wy macie pomysly na poprawe frekwencji na Ruchu. Oczywiscie jesli to nie jest tajemnica...

Na razie to wyglada tak, ze prosicie o pomysly a jak ktos go wam poda, to okazuje sie, ze sa idiotyczne. Wy ich macie tysiace (Patton) wiec czekam na realizacje. Patton, jaki plan obrales? 3-letni? 5-letni? Moze krotszy, moze dluzszy, ale wierze w Ciebie, w Was!, bo Wy dzialacie!

Zrozumcie jedno na dobrych meczach (GieKSa, Gornik, Wisla, Legia) zwieksza sie liczba widzow, nie tylko wsrod piknikow ale i mlyn wtedy wydaje sie wtedy liczniejszy.

Sorry, ale juz tego nie moglem wytrzymac.

Gość

#95 Post autor: Gość » 17 cze 2004, o 19:52

Schlesien bądźmy poważni pomysł gerhat jest idiotyczny :!:
A co do naszych pomysłów to jak już napisałem my je realizujemy :!:

Dotychczas zrobiliśmy sporo, mimo że kasy nam sie nie przelewa, nie miejsce ani czas żeby się chwalić, teraz czekamy co reszta ma za pomysły skoro nasze nie zostały zauważone.

Niebieska
Kontakt:

#96 Post autor: Niebieska » 17 cze 2004, o 22:34

marcyk pisze:szkoda, ze niektorzy tu madrujacy maja po nascie lat i nie pamietaja atmosfery panujacej na tym stadionie w latach 80-tych.
Niemam 15 lat i wiem co pisze.
Marcyk, otóż powiem tak, ja też nie mam naście lat ale ja nie pamietam atmosfery panującej w latach 80-tych, bo zaczęłam chodzić na początku lat 90-tych i co w związku z tym :?:

Ale wiem jak było, kibice przeciwnych drużyn siedzieli razem w sektorach pili wódkę i zajadali kiełbaskę - ulubiony przez mojego tatę slogan reklamowy o kibicach. Ale weź pod uwagę jedną rzecz, kto chodzi teraz na mecze :?: Odpowiem Ci dzieci tych kibiców (może czasem wnuki), teraz to oni tworzą "atmosferę" (cokolwiek nie kryje się pod tym stwierdzeniem)na trybunach, czemu jeśli byli tacy idealni nie przekazali swoim następcom tych wzorców, skąd współcześni bywalce meczów, wzięli swoje wzorce, z domu :?: , a jeśli nie to gdzie byli ich rodzice, jak wynosili wzorce ze szkoły, podwórka, może telewizji :?: - udawali, że tego nie widzą, nie mieli czasu. Brak czasu to Nasza narodowa bolączka, odpowiedź na wszystko - czasem sama z niej korzystam niestety :oops: - nie mam (nie miałam) czasu więc to czy tamto, najprostsze wytłumaczenie.

PS. też wiem co piszę
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#97 Post autor: vahanara » 17 cze 2004, o 23:06

[quote="Niebieska A swoją drogą co z Twoją obietnicą przyjścia na spotkanie. Nie masz czasu. Dziwne, a może wcale nie takie dziwne. Wytłumacz mi, jak ktoś kto nie ma czasu na godzinne spotkanie 1 raz w tygodniu, ma czas siedzieć non stop przed komputerem i w ciągu 1 dnia napisać chyba z 50 postów na Forum i nie wiem ile na pryw., chyba nic innego nie robisz. Ja jak nie mam czasu to nie mam. I jeżeli ktoś tu się panoszy i wozi po tym forum to jesteś to Ty.[/quote]

Syty głodnego nie zrozumie... Ja akurat wiem jak to jest nie mieć czasu żeby być w danym miejscu osbiście. Nieraz to pisałem do członków stowarzyszenia - często na pw - pomóc można na różne sposoby, niekoniecznie chodząc na spotkania.
Wojtek pisze że kasa się nie przelewa. Może wystarczy podać oficjalnie nr konta stowarzyszenia? Może wtedy okaże się że nawet taki antagonista jak Gerhat wpłaci kasę?
A może potencjalni wpłacający powinni się o ten nr prosić???
Nikt tutaj nie neguje tego co członkowie stowarzyszenia robią dla Ruchu - a robią wiele, jednak czytając poszczególne posty można dojść do wniosku: albo jesteś z nami albo won... Z wyjątkiem postaci która nigdzie nie należy ale bardzo lubi ssanie... zresztą nieważne.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#98 Post autor: Patton » 17 cze 2004, o 23:08

Tutaj byl chamski post, podobny do tych od atomica i Schlesiena 8) Ale go zmienilem, bo nie mam zamiaru sie podniecac postami na forum... :P
Ostatnio zmieniony 17 cze 2004, o 23:46 przez Patton, łącznie zmieniany 1 raz.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#99 Post autor: vahanara » 17 cze 2004, o 23:15

Patti, żenada...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#100 Post autor: Patton » 17 cze 2004, o 23:18

vahanara - zenada na maxa :) A od kiedy to forum nie jest zenujace co? :lol: Widze, ze Schles i atomic jadac na mnie nie sa zenujacy, ale ja sie broniac to TAK? Mysl co chcesz, tak mam to gdzies...

Mala Wojne W Sobie Miec 8) 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Niebieska
Kontakt:

#101 Post autor: Niebieska » 17 cze 2004, o 23:19

Vahanara, numer konta jest już podany publicznie od jakiegoś czasu na forum i nawet wpłaciłeś już na nie pieniądze (jako jedyny, na to wygląda). Dzięki. PozdRawiam
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#102 Post autor: vahanara » 17 cze 2004, o 23:23

Tyle że nikt, nigdy nie powiedział że to konto stowarzyszenia. Ja też byłem pewien że poprostu pomagam chłopakom w oprawach i tyle...

MiG29

#103 Post autor: MiG29 » 17 cze 2004, o 23:58

Mam na to jeden komentarz - WojtekO, Niebieska, Patton - zostawcie forum dla omnibusów, niech się wpisują, niech znajdują złote środki. Po co wogóle piszecie, po co się denerwujecie. Mało macie stresów.

Chmielok - teraz chyba widzisz naocznie, kto wypisuje głupoty na forum. I" mam nadzieję, ze już nikt nie bedzie się przyczepiał do stowarzyszenia, czego sobie życzę

Gość

#104 Post autor: Gość » 18 cze 2004, o 00:00

Dobra MIG niech sobie maja to forum w takim razie, beda karmieni tylko informacjami prezesika i wtedy moze docenia doniesienia z "frontu", milo bylo Panie i Panowie bez forum tez damy rade 8)

Niebieska
Kontakt:

#105 Post autor: Niebieska » 18 cze 2004, o 00:23

Schlesien pisze:Gerhat dal wam pomysly a wy sie na nim wozicie.
Schlesien nie musisz się bawić w adwokata Gerhata, jestem pewna, że albo on do mnie, albo ja do niego wkrótce napiszemy na pryw. i wszystko sobie wyjaśnimy bo jesteśmy cywilizowanymi ludźmi i już nieraz tak robiliśmy. Nie wożę się po Nim jak to ująłeś dlatego, że dal Nam pomysły i uważam, że są idiotyczne, bo niektóre na pewno nie, ale dlatego, w jaki sposób to zrobił.
Gerhat pisze:Moda na pozytywny doping i koniec z hasłami przemocy na fanach jeszcze do Chorzowa nie dotarła, ale gdzie indziej już jest.

Zamiana każdego takiego hasła na proste słowo NIEBIESCY, zamiana kazdego buldoga na fanie na jedną literę R, powórt do dopingu sprzed lat, oto moje propozycje.
Jeszcze jestem pod pozytywnym wrażeniem tej wypowiedzi, a za chwilę czytam coś takiego:
Gerhat pisze:niestety nie dorastamy do Ciebie wojtek ,
ale twoje wpisy sa bardzo konstruktywne, podajesz gotowe rozwiązania, które wogóle nie budzą kontrowersji i same się realizują. Dzieki nim w nowym sezonie na Cichej zasiądzie 20.000 widzów, stowrzyszenie liczy 2.000 członków i właśnie kibice zaczęli budować nowy stadion na zgliszczach spalonego UM. Rogala to ch... i reszta nic nie wie i niech siedzi cicho.
Aż dziw bierze, że masz siły walić w klawiaturę i zniżać się do naszego poziomu.
Cynizm przez duże C, wygląda na to że toczysz otwartą wojnę nie z tym co Wojtek pisze tylko z Nim samym, przeklinał na forum to Ci się to nie podobało, teraz już tego nie robi, prosi o pomysły, współpracę, konstruktywne działania znów to Ci się nie podoba.

Gerhat pisze:Mój pomysł podałem na poprzedniej stronie, ale Ty widocznie go nie akceptujesz.
(...)
Taki apel oczywiście odpowiednio zredagowany poparty np. przez zawodników z autorytetem, a jest podobno przynajmniej taki jeden to jest mój pomysł.
Nie mam jednak złudzeń ze tobie sie spodoba, bo kto chciałby się czegoś takiego podjąć ....
I znów aluzje, dokuczanie nie rzeczywista chęć pomocy.
Schlesien pisze:Patton, Niebieska, WojtekO moze napiszecie jakie Wy macie pomysly na poprawe frekwencji na Ruchu. Oczywiscie jesli to nie jest tajemnica...
Powiem Ci tak, każdy ma ograniczoną możliwość produkowania pomysłów i ograniczone możliwości ich realizacji. Ja np. nie mam ich zbyt wiele, może wcale, ale jeśli jeśli ktoś coś zaproponuje to staram się ustosunkować i w miarę możliwości pomóc w realizacji. Nie wszystko co wymyślimy jest super, a wszystko co inni wymyślą jest idiotyczne. Nie mamy gotowych rozwiązań na wszystko, tak jak to naśmiewa się Gerhat. Są też pomysły, które nie są udane i je odrzucamy. Ale są i byłoby ich więcej, gdyby więcej głów nad nimi pomyślało. Znasz pojęcie "burzy mózgów" nawet z największej bzdury może urodzić sie coś wielkiego. Dlatego prosimy o konkretne propozycje ze strony innych, które chętnie rozważymy i postaramy się zrealizować jeśli będą dobre. Nie po to, żeby je wyśmiewać.

PS. Mam nadzieje, że zrozumiałeś i Gerhat może też, oboje jesteście dla mnie zagadką, czasem piszecie tak, jakbyście mi w myślach czytali, nic dodać nic ująć a zaraz potem :roll: Nie wiem z czego to wynika, pewnie macie silne osobowości i trudne charaktery, lubicie mieć ostatnie słowo, kłócić się i skupiać na sobie uwagę. Ja tego nie lubię. Dlatego w tego typu utarczki wdaję się tylko wtedy, jak już nie umiem wysiedzieć, wolę obserwować, napisać moje uwagi na pryw., krytykę skierowaną do konkretnej osoby, na Forum staram się pisać tylko wtedy, gdy wydaje mi się to uzasadnione.

ODPOWIEDZ