RUCH Chorzów : Jagiellonia Białystok 27.09.08 godz. 19:45!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Roson_Ruda_1
Kontakt:

#91 Post autor: Roson_Ruda_1 » 29 wrz 2008, o 00:38

RudaSlaska7 pisze:jo stol na 10 i co widac bylo choby dziolcha najebano byla i ja prowadzili na czole nie miala napisane ale tak to wygladala ( nie miala tyz napisane ze ja potraktowali z paly/gazu)
a po co Ruda ma swój sektor? rozdupio mnie to, wszyscy narzekają że było mało osób na sektorze Rudy, a ku*wa połowa olewa to. Potem tylko na mieście czy necie się chwalą jaki zajebsity fc... a nic w kierunku by było lepiej nie robią.
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#92 Post autor: Ama » 29 wrz 2008, o 12:13

Hmmm... pisze: ale tak pozatym to Cwielag powinien wrocic do tej Wisly
Albo napisaleś to umyślnie albo do dzisiaj nie wiesz jak nazwisko Pepka sie poprawnie piszę .
Ćwielong ;) ;)
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: 19HKS20 » 29 wrz 2008, o 12:44

Mecz w naszym wykonaniu słaby ale nie najgorszy. Było kilka ciekawych zagrań, a i sędzia powinien dać nam rzut karnym ba nawet 2 razy. Pierwszy raz jak Pepe został podcięty w polu karnym a 2 przy rzucie rożnym któryś z obrońców jagi trzymał za koszulkę Fabusa gdy on główkował. Ale sędzia też nie widział 2 przewinień Grodzickiego i Ruch powinien grać w 10. Na duży plus Pilarz mimo jednego kiksu, cóż zdarza się i najlepszym. Nowacki sądzę że powoli wraca do formy, ale jeszcze jest daleko od tej jakiej pamiętamy np. z WDŚ, ten jego strzał z bliska nad poprzeczką... Podsumowując 1 połowa była dla nas gdybyśmy zagrali tak 2 może i byśmy zwyciężyli, pierwszy strzał Jaga oddała gdzieś w okolicach 50 min.! Gdybyśmy 1 pkt zdobyli u nich byłbym zadowolony ale straciliśmy u siebie 2 pkt i mam duży nie dosyt.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Awatar użytkownika
NRŚL
Kontakt:

#94 Post autor: NRŚL » 29 wrz 2008, o 18:53

Roson_Ruda_1 pisze:
RudaSlaska7 pisze:jo stol na 10 i co widac bylo choby dziolcha najebano byla i ja prowadzili na czole nie miala napisane ale tak to wygladala ( nie miala tyz napisane ze ja potraktowali z paly/gazu)
a po co Ruda ma swój sektor? rozdupio mnie to, wszyscy narzekają że było mało osób na sektorze Rudy, a ku*wa połowa olewa to. Potem tylko na mieście czy necie się chwalą jaki zajebsity fc... a nic w kierunku by było lepiej nie robią.

Popierom on wciula leci a potem 1 do komentowanio!
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

Obrazek

RudaSlaska7
Kontakt:

#95 Post autor: RudaSlaska7 » 29 wrz 2008, o 19:01

NRŚL pisze:
Roson_Ruda_1 pisze:

Popierom on wciula leci a potem 1 do komentowanio!
przepraszam zachowalem sie jak gowniaz zasluguje na klapsa

Dżem
Kontakt:

#96 Post autor: Dżem » 29 wrz 2008, o 19:12

Kris KLZ pisze:na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest chore
Dodejmy że tyn synek był z dziołchą :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: spyru » 29 wrz 2008, o 21:48

bieda z nędzą :/
ciekawe ze taka Polonia, gdzie nie ma pieniedzy, nie ma zawodników, nic nie ma, potrafi gryźć trawe przez 95 minut, a nasze orły wszystko w du*** mają :znudzony:

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#98 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 29 wrz 2008, o 22:07

spyru pisze:bieda z nędzą :/
ciekawe ze taka Polonia, gdzie nie ma pieniedzy, nie ma zawodników, nic nie ma, potrafi gryźć trawe przez 95 minut, a nasze orły wszystko w du*** mają :znudzony:
mnie to tez zastanawio i nie patrze tylko na ten sezon ale rowniez na poprzedni powiem tak wk***ia mnie to że wiekszosc osob wybiegających pierwszej 11 chodzi sobie po boisku bo taka jest prawda. m.in nasza gwiazdka Ćwielong , szybki biegacz Fabus oraz kilku innych zawodników.
być może brak konkurencji w zespole wpływa na to?
Jedyny człowiek robiący na mnie wrażenie i takiego zawodnika dawno w Ruchu nie było pod wzgledem gry to Scherfchen a reszta.... DNO !

staRvin
Kontakt:

#99 Post autor: staRvin » 29 wrz 2008, o 22:16

19_kRzysiek_20 pisze:
spyru pisze:bieda z nędzą :/
mnie to tez zastanawio i nie patrze tylko na ten sezon ale rowniez na poprzedni powiem tak wk***ia mnie to że wiekszosc osob wybiegających pierwszej 11 chodzi sobie po boisku bo taka jest prawda. m.in nasza gwiazdka Ćwielong , szybki biegacz Fabus oraz kilku innych zawodników.
być może brak konkurencji w zespole wpływa na to?
Jedyny człowiek robiący na mnie wrażenie i takiego zawodnika dawno w Ruchu nie było pod wzgledem gry to Scherfchen a reszta.... DNO !
Zając tak samo cos gro ! chop jak straci bala to zawsze sie wroci za chopym a fabus albo inno naszo gwiazda cwielong dupy nie ruszom bo szkoda sil...

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#100 Post autor: _BiADACZ_ » 29 wrz 2008, o 22:22

Dżem pisze:
Kris KLZ pisze:na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest chore
a co sie na młynie robi ?

staRvin
Kontakt:

#101 Post autor: staRvin » 29 wrz 2008, o 22:29

_BiADACZ_ pisze:
Dżem pisze:
a co sie na młynie robi ?
spiewo ale to nie znaczy ze jak ktos nei spiewo to zaro mu cza ciu...? nie szlo go upomniec albo mu padac ze jak nie spiewo to niech przejdzie na inny sektor?

ENDZA
Kontakt:

#102 Post autor: ENDZA » 29 wrz 2008, o 22:48

Do tych kumatych ;) Czemu w przerwie Miodek nie chciał bronic karnych?Wygladało to na długie przekonywanie Pani Rzecznik i Spikera

Awatar użytkownika
ch-R

#103 Post autor: ch-R » 30 wrz 2008, o 09:37

ENDZA pisze:Do tych kumatych ;) Czemu w przerwie Miodek nie chciał bronic karnych?Wygladało to na długie przekonywanie Pani Rzecznik i Spikera
Załoza sie ze nie mo tego w kontrakcie zapisane wiec bronić nie będzie :]
Inna sprawa . ciekaw jestem dlaczego do teraz nie ma jakiegos sprostowania , przeprosin czy komunikatu w sprawie wydarzeń przed meczem ? Wiem ze tak jest od jakiegos czasu ale to co sie dzialo przed tym szpilem (gazowanie , pałowanie ) to juz przesada ! To jest tak jak ktoś ma firme i kolejke klientów i żeby zapanować nad klientami wpierdala w niego gaz i palke :znudzony: Domagam sie oficjalnych przeprosin na oficjalnej stronie klubu !!!!
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

E-R
Kontakt:

#104 Post autor: E-R » 30 wrz 2008, o 09:56

chorzowskaR pisze:
ENDZA pisze:Do tych kumatych ;) Czemu w przerwie Miodek nie chciał bronic karnych?Wygladało to na długie przekonywanie Pani Rzecznik i Spikera
Załoza sie ze nie mo tego w kontrakcie zapisane wiec bronić nie będzie :]
Inna sprawa . ciekaw jestem dlaczego do teraz nie ma jakiegos sprostowania , przeprosin czy komunikatu w sprawie wydarzeń przed meczem ? Wiem ze tak jest od jakiegos czasu ale to co sie dzialo przed tym szpilem (gazowanie , pałowanie ) to juz przesada ! To jest tak jak ktoś ma firme i kolejke klientów i żeby zapanować nad klientami wpierdala w niego gaz i palke :znudzony: Domagam sie oficjalnych przeprosin na oficjalnej stronie klubu !!!!
Napisz maila do klubu, to zobaczysz jaka odpowiedź dostaniesz ;)

RudaSlaska7
Kontakt:

#105 Post autor: RudaSlaska7 » 30 wrz 2008, o 09:59

ze jestes chuliganem

ODPOWIEDZ