a po co Ruda ma swój sektor? rozdupio mnie to, wszyscy narzekają że było mało osób na sektorze Rudy, a ku*wa połowa olewa to. Potem tylko na mieście czy necie się chwalą jaki zajebsity fc... a nic w kierunku by było lepiej nie robią.RudaSlaska7 pisze:jo stol na 10 i co widac bylo choby dziolcha najebano byla i ja prowadzili na czole nie miala napisane ale tak to wygladala ( nie miala tyz napisane ze ja potraktowali z paly/gazu)
RUCH Chorzów : Jagiellonia Białystok 27.09.08 godz. 19:45!
-
- Kontakt:
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!
- Ama
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz w naszym wykonaniu słaby ale nie najgorszy. Było kilka ciekawych zagrań, a i sędzia powinien dać nam rzut karnym ba nawet 2 razy. Pierwszy raz jak Pepe został podcięty w polu karnym a 2 przy rzucie rożnym któryś z obrońców jagi trzymał za koszulkę Fabusa gdy on główkował. Ale sędzia też nie widział 2 przewinień Grodzickiego i Ruch powinien grać w 10. Na duży plus Pilarz mimo jednego kiksu, cóż zdarza się i najlepszym. Nowacki sądzę że powoli wraca do formy, ale jeszcze jest daleko od tej jakiej pamiętamy np. z WDŚ, ten jego strzał z bliska nad poprzeczką... Podsumowując 1 połowa była dla nas gdybyśmy zagrali tak 2 może i byśmy zwyciężyli, pierwszy strzał Jaga oddała gdzieś w okolicach 50 min.! Gdybyśmy 1 pkt zdobyli u nich byłbym zadowolony ale straciliśmy u siebie 2 pkt i mam duży nie dosyt.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- NRŚL
- Kontakt:
Roson_Ruda_1 pisze:a po co Ruda ma swój sektor? rozdupio mnie to, wszyscy narzekają że było mało osób na sektorze Rudy, a ku*wa połowa olewa to. Potem tylko na mieście czy necie się chwalą jaki zajebsity fc... a nic w kierunku by było lepiej nie robią.RudaSlaska7 pisze:jo stol na 10 i co widac bylo choby dziolcha najebano byla i ja prowadzili na czole nie miala napisane ale tak to wygladala ( nie miala tyz napisane ze ja potraktowali z paly/gazu)
Popierom on wciula leci a potem 1 do komentowanio!
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

-
- Kontakt:
przepraszam zachowalem sie jak gowniaz zasluguje na klapsaNRŚL pisze:Roson_Ruda_1 pisze:a po co Ruda ma swój sektor? rozdupio mnie to, wszyscy narzekają że było mało osób na sektorze Rudy, a ku*wa połowa olewa to. Potem tylko na mieście czy necie się chwalą jaki zajebsity fc... a nic w kierunku by było lepiej nie robią.RudaSlaska7 pisze:jo stol na 10 i co widac bylo choby dziolcha najebano byla i ja prowadzili na czole nie miala napisane ale tak to wygladala ( nie miala tyz napisane ze ja potraktowali z paly/gazu)
Popierom on wciula leci a potem 1 do komentowanio!
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mnie to tez zastanawio i nie patrze tylko na ten sezon ale rowniez na poprzedni powiem tak wk***ia mnie to że wiekszosc osob wybiegających pierwszej 11 chodzi sobie po boisku bo taka jest prawda. m.in nasza gwiazdka Ćwielong , szybki biegacz Fabus oraz kilku innych zawodników.spyru pisze:bieda z nędzą![]()
ciekawe ze taka Polonia, gdzie nie ma pieniedzy, nie ma zawodników, nic nie ma, potrafi gryźć trawe przez 95 minut, a nasze orły wszystko w du*** mają
być może brak konkurencji w zespole wpływa na to?
Jedyny człowiek robiący na mnie wrażenie i takiego zawodnika dawno w Ruchu nie było pod wzgledem gry to Scherfchen a reszta.... DNO !
-
- Kontakt:
Zając tak samo cos gro ! chop jak straci bala to zawsze sie wroci za chopym a fabus albo inno naszo gwiazda cwielong dupy nie ruszom bo szkoda sil...19_kRzysiek_20 pisze:mnie to tez zastanawio i nie patrze tylko na ten sezon ale rowniez na poprzedni powiem tak wk***ia mnie to że wiekszosc osob wybiegających pierwszej 11 chodzi sobie po boisku bo taka jest prawda. m.in nasza gwiazdka Ćwielong , szybki biegacz Fabus oraz kilku innych zawodników.spyru pisze:bieda z nędzą![]()
ciekawe ze taka Polonia, gdzie nie ma pieniedzy, nie ma zawodników, nic nie ma, potrafi gryźć trawe przez 95 minut, a nasze orły wszystko w du*** mają
być może brak konkurencji w zespole wpływa na to?
Jedyny człowiek robiący na mnie wrażenie i takiego zawodnika dawno w Ruchu nie było pod wzgledem gry to Scherfchen a reszta.... DNO !
- _BiADACZ_
- Kontakt:
-
- Kontakt:
spiewo ale to nie znaczy ze jak ktos nei spiewo to zaro mu cza ciu...? nie szlo go upomniec albo mu padac ze jak nie spiewo to niech przejdzie na inny sektor?_BiADACZ_ pisze:a co sie na młynie robi ?Dżem pisze:Dodejmy że tyn synek był z dziołchąKris KLZ pisze:na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest chore![]()
![]()
-
- Kontakt:
- ch-R
Załoza sie ze nie mo tego w kontrakcie zapisane wiec bronić nie będzieENDZA pisze:Do tych kumatychCzemu w przerwie Miodek nie chciał bronic karnych?Wygladało to na długie przekonywanie Pani Rzecznik i Spikera
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Inna sprawa . ciekaw jestem dlaczego do teraz nie ma jakiegos sprostowania , przeprosin czy komunikatu w sprawie wydarzeń przed meczem ? Wiem ze tak jest od jakiegos czasu ale to co sie dzialo przed tym szpilem (gazowanie , pałowanie ) to juz przesada ! To jest tak jak ktoś ma firme i kolejke klientów i żeby zapanować nad klientami wpierdala w niego gaz i palke

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Napisz maila do klubu, to zobaczysz jaka odpowiedź dostanieszchorzowskaR pisze:Załoza sie ze nie mo tego w kontrakcie zapisane wiec bronić nie będzieENDZA pisze:Do tych kumatychCzemu w przerwie Miodek nie chciał bronic karnych?Wygladało to na długie przekonywanie Pani Rzecznik i Spikera
![]()
Inna sprawa . ciekaw jestem dlaczego do teraz nie ma jakiegos sprostowania , przeprosin czy komunikatu w sprawie wydarzeń przed meczem ? Wiem ze tak jest od jakiegos czasu ale to co sie dzialo przed tym szpilem (gazowanie , pałowanie ) to juz przesada ! To jest tak jak ktoś ma firme i kolejke klientów i żeby zapanować nad klientami wpierdala w niego gaz i palkeDomagam sie oficjalnych przeprosin na oficjalnej stronie klubu !!!!

-
- Kontakt: