TRANSFERY - ZIMA
- Lutz
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
no co do Kaczorowskiego to sie przychylom do zdanio Andre, jak Wyrobek chopa w Pogoni trenowoł to chyba wie na co go stać,
może jakiś kibic pogoni albo bełchatowa przeglondający nasze forum sie wypowie nt tego zawodnika???
może jakiś kibic pogoni albo bełchatowa przeglondający nasze forum sie wypowie nt tego zawodnika???
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
- L_M
- Kontakt:
Moim zdaniem na statystyki Kaczorowskiego trzeba spojrzec troche w inny sposob - najpierw byl zawodnikiem bardzo mlodym, a kadra Pogoni bardzo mocno, pozniej znowu wyroznial sie walecznoscia (za czasow Wyrobka) ale gral w druzynie ktora przegrywala regularnie roznica kilku goli. Belchatow tez ma bardzo silna ekipe i silna linie napadu. Mysle ze taki zawodnik nam sie przyda, to ostatni dzwonek dla niego zeby na dobre zaistniec w ligowej pilce, a trener Wyrobek chyba ma talent do wyszukiwania takich wlasnie walczakow. Wiec mysle ze nalezy sie Kaczorowi kredyt zaufania 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
GW - dodatek lódzki
Maciej Kaczorowski: W GKS dostawałem za mało szans
Maciej Kaczorowski jest pierwszym piłkarzem, który odszedł z GKS Bełchatów. I pierwszym, który znalazł nową pracę
Przemysław Iwańczyk: Niedługo był Pan bez pracy.
Maciej Kaczorowski: Tak, można powiedzieć, że teraz jestem niebieski, bo podpisałem kontrakt z Ruchem Chorzów.
Dlaczego odszedł Pan z GKS?
- Bo chciałem grać, a nie siedzieć na ławce rezerwowych. A w Bełchatowie dostawałem bardzo mało szans. Trzeba było to zmienić. Znam swoją wartość i wiem, że mogę grać nie tylko w drugiej lidze, ale i w ekstraklasie.
Ale to GKS ma szansę grać w pierwszej lidze, a nie Ruch.
- Nie zgodzę się, bo Ruch ma szanse. Co prawda małe, ale tylko na razie, bo ma doskonały układ gier. W rundzie wiosennej dziesięć z siedemnastu meczów rozegramy u siebie, a na jej początku aż pięć z sześciu. Możemy więc pokrzyżować plany nawet najlepszym. Do baraży jesteśmy w stanie się załapać. A może nawet wyżej.
Pokrzyżować innym drużynom, czyli także GKS...
- Także GKS, już 12 marca w inauguracji rundy. Właśnie w tym meczu będę chciał udowodnić, że dostawałem za mało szans. Ale nie mam żalu do klubu, takie jest życie piłkarza. Zakończyłem przygodę z bełchatowskim klubem, strzelając gola Olimpii Sztumu. Podczas dziesięciominutowego występu zdążyłem jeszcze zaliczyć asystę.
Pan i Łukasz Adamski już rozwiązaliście kontrakty. Inni zawodnicy też rozglądają się za innymi klubami. Dlaczego?
- O sobie już mówiłem. Jeśli chodzi o kolegów, mają oni propozycje z ekstraklasy, najczęściej lepsze finansowo. Razem ze mną i Łukaszem aż siedmiu piłkarzy może odejść z GKS.
Podobaja mi sie cele o jakie chce chop walczyc z Ruchem
Maciej Kaczorowski: W GKS dostawałem za mało szans
Maciej Kaczorowski jest pierwszym piłkarzem, który odszedł z GKS Bełchatów. I pierwszym, który znalazł nową pracę
Przemysław Iwańczyk: Niedługo był Pan bez pracy.
Maciej Kaczorowski: Tak, można powiedzieć, że teraz jestem niebieski, bo podpisałem kontrakt z Ruchem Chorzów.
Dlaczego odszedł Pan z GKS?
- Bo chciałem grać, a nie siedzieć na ławce rezerwowych. A w Bełchatowie dostawałem bardzo mało szans. Trzeba było to zmienić. Znam swoją wartość i wiem, że mogę grać nie tylko w drugiej lidze, ale i w ekstraklasie.
Ale to GKS ma szansę grać w pierwszej lidze, a nie Ruch.
- Nie zgodzę się, bo Ruch ma szanse. Co prawda małe, ale tylko na razie, bo ma doskonały układ gier. W rundzie wiosennej dziesięć z siedemnastu meczów rozegramy u siebie, a na jej początku aż pięć z sześciu. Możemy więc pokrzyżować plany nawet najlepszym. Do baraży jesteśmy w stanie się załapać. A może nawet wyżej.
Pokrzyżować innym drużynom, czyli także GKS...
- Także GKS, już 12 marca w inauguracji rundy. Właśnie w tym meczu będę chciał udowodnić, że dostawałem za mało szans. Ale nie mam żalu do klubu, takie jest życie piłkarza. Zakończyłem przygodę z bełchatowskim klubem, strzelając gola Olimpii Sztumu. Podczas dziesięciominutowego występu zdążyłem jeszcze zaliczyć asystę.
Pan i Łukasz Adamski już rozwiązaliście kontrakty. Inni zawodnicy też rozglądają się za innymi klubami. Dlaczego?
- O sobie już mówiłem. Jeśli chodzi o kolegów, mają oni propozycje z ekstraklasy, najczęściej lepsze finansowo. Razem ze mną i Łukaszem aż siedmiu piłkarzy może odejść z GKS.
Podobaja mi sie cele o jakie chce chop walczyc z Ruchem

no i git Kaczor jest z nami,potrzebny byłby jeszcze Berek i Woś.
myśle że powinni szukać w pierwszej lidze wzmoznień,może jakieś wypożyczenia by nam pomogły?
myśle że potrzebny nam jakiś dobry menago co by kumał kopaczy z Polski a także z czechów słowacji czy ukrainy(chodzi mi tu o wypożyczenie z możliwością pierwokupu).może takie bolki byłyby wzmocnieniem drużyny?
pozdRo dla noRmalnych
myśle że powinni szukać w pierwszej lidze wzmoznień,może jakieś wypożyczenia by nam pomogły?
myśle że potrzebny nam jakiś dobry menago co by kumał kopaczy z Polski a także z czechów słowacji czy ukrainy(chodzi mi tu o wypożyczenie z możliwością pierwokupu).może takie bolki byłyby wzmocnieniem drużyny?
pozdRo dla noRmalnych
- Neo
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Nowak, Mosór, Śrutwa, Bizacki, Bartos, Molek, Błażejewski, Smarzynski oni moga nam naprawde pomóc w awansie. Bez zadych transferów(choc pzydalby sie dobry rozgrywajacy i szeroka kadra) mamy skład , który powinien walczyc o pierwsza lige, najwazniejsze jest ustabilizoweanie sytuacji finansowej i porzadny obóz przygotowawczy.Lutz pisze: Ta lista jest napewno nie kompletno i niy dokladno - odliczyc Wosia i Sibika pokozcie mi jednego grajka o jako takiej klasie , ktory by nom tak richtig pomogl w awansie - jo nie widza. Narazie niy wasolo to w moich oczach wyglondo. Moze sie co jeszcze zmiyni, bo z takimi nabytkami to..............niy byda sie powtarzol.
-
- Kontakt: