TRANSFERY - ZIMA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#76 Post autor: Lutz » 6 gru 2004, o 15:25

Nu jak jak Ty to godosz :lol: , to niy moze byc inaczy :!:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#77 Post autor: vahanara » 6 gru 2004, o 15:50

Tyle mamy że możemy sobie pospekulować kto gdzie i z kim a codopiero za ile ;)

Ja z tej listy pomijając bliżej nieznaną młodzież najbardziej chciałbym zobaczyć w Ruchu Lecha i Wojtka Grzyba.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Robson
Kontakt:

#78 Post autor: Robson » 6 gru 2004, o 15:52

No i bardzo dobrze, że tak jest. Po co inne kluby mają wiedzieć kogo Ruch chce mieć w swoich szeregach, jeszcze by nom go podebrali. A tak jakiś dobry gracz podpisze już kontrakt i inny klub już nic nie zrobi... :roll:

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: Goscioo » 6 gru 2004, o 16:11

ja by chcial zobaczyc jak by sie spisal w pierwszej druzynie nasz junior Markiewicz
bo pewnien okres czasu z nim gralem, chlkopak sie wyroznial dobra technika, szybkosc jedynei co to ma slabe warunki fizyczne no ale to chyba nie przeszkoda jak umie pile kopac
pozdRo

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#80 Post autor: Rejon » 6 gru 2004, o 20:40

no co do Kaczorowskiego to sie przychylom do zdanio Andre, jak Wyrobek chopa w Pogoni trenowoł to chyba wie na co go stać,
może jakiś kibic pogoni albo bełchatowa przeglondający nasze forum sie wypowie nt tego zawodnika???
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#81 Post autor: L_M » 6 gru 2004, o 22:43

Moim zdaniem na statystyki Kaczorowskiego trzeba spojrzec troche w inny sposob - najpierw byl zawodnikiem bardzo mlodym, a kadra Pogoni bardzo mocno, pozniej znowu wyroznial sie walecznoscia (za czasow Wyrobka) ale gral w druzynie ktora przegrywala regularnie roznica kilku goli. Belchatow tez ma bardzo silna ekipe i silna linie napadu. Mysle ze taki zawodnik nam sie przyda, to ostatni dzwonek dla niego zeby na dobre zaistniec w ligowej pilce, a trener Wyrobek chyba ma talent do wyszukiwania takich wlasnie walczakow. Wiec mysle ze nalezy sie Kaczorowi kredyt zaufania ;)

Pavlique
Kontakt:

#82 Post autor: Pavlique » 6 gru 2004, o 23:01

Chop musi gryźć trowa i pluca wypluwać w kożdym szpilu, nogi niy cofać yno ciongnonć do przodku wiela wlezie; to musi byc ciong;
whehe fajnie mi sie godo :wink: :lol: 8)
I'm a man who walks alone

Kobold
Kontakt:

#83 Post autor: Kobold » 7 gru 2004, o 00:16

GW - dodatek lódzki

Maciej Kaczorowski: W GKS dostawałem za mało szans

Maciej Kaczorowski jest pierwszym piłkarzem, który odszedł z GKS Bełchatów. I pierwszym, który znalazł nową pracę

Przemysław Iwańczyk: Niedługo był Pan bez pracy.

Maciej Kaczorowski: Tak, można powiedzieć, że teraz jestem niebieski, bo podpisałem kontrakt z Ruchem Chorzów.

Dlaczego odszedł Pan z GKS?

- Bo chciałem grać, a nie siedzieć na ławce rezerwowych. A w Bełchatowie dostawałem bardzo mało szans. Trzeba było to zmienić. Znam swoją wartość i wiem, że mogę grać nie tylko w drugiej lidze, ale i w ekstraklasie.

Ale to GKS ma szansę grać w pierwszej lidze, a nie Ruch.

- Nie zgodzę się, bo Ruch ma szanse. Co prawda małe, ale tylko na razie, bo ma doskonały układ gier. W rundzie wiosennej dziesięć z siedemnastu meczów rozegramy u siebie, a na jej początku aż pięć z sześciu. Możemy więc pokrzyżować plany nawet najlepszym. Do baraży jesteśmy w stanie się załapać. A może nawet wyżej.

Pokrzyżować innym drużynom, czyli także GKS...

- Także GKS, już 12 marca w inauguracji rundy. Właśnie w tym meczu będę chciał udowodnić, że dostawałem za mało szans. Ale nie mam żalu do klubu, takie jest życie piłkarza. Zakończyłem przygodę z bełchatowskim klubem, strzelając gola Olimpii Sztumu. Podczas dziesięciominutowego występu zdążyłem jeszcze zaliczyć asystę.

Pan i Łukasz Adamski już rozwiązaliście kontrakty. Inni zawodnicy też rozglądają się za innymi klubami. Dlaczego?

- O sobie już mówiłem. Jeśli chodzi o kolegów, mają oni propozycje z ekstraklasy, najczęściej lepsze finansowo. Razem ze mną i Łukaszem aż siedmiu piłkarzy może odejść z GKS.

Podobaja mi sie cele o jakie chce chop walczyc z Ruchem :wink:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#84 Post autor: Scypion » 7 gru 2004, o 09:00

ludzie mający cos do udowodnienia często pokazują się z dobrej strony np. Bizacki po powrocie z Odry...

f@n

#85 Post autor: f@n » 7 gru 2004, o 14:06

no i git Kaczor jest z nami,potrzebny byłby jeszcze Berek i Woś.
myśle że powinni szukać w pierwszej lidze wzmoznień,może jakieś wypożyczenia by nam pomogły?
myśle że potrzebny nam jakiś dobry menago co by kumał kopaczy z Polski a także z czechów słowacji czy ukrainy(chodzi mi tu o wypożyczenie z możliwością pierwokupu).może takie bolki byłyby wzmocnieniem drużyny?
pozdRo dla noRmalnych

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#86 Post autor: Neo » 7 gru 2004, o 19:30

Na www.Ruch.Chorzow.prv.pl o "Kaczorze" :wink: :) Wchodźcie :wink:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#87 Post autor: wolfik » 7 gru 2004, o 20:15

Lutz pisze: Ta lista jest napewno nie kompletno i niy dokladno - odliczyc Wosia i Sibika pokozcie mi jednego grajka o jako takiej klasie , ktory by nom tak richtig pomogl w awansie - jo nie widza :( . Narazie niy wasolo to w moich oczach wyglondo. Moze sie co jeszcze zmiyni, bo z takimi nabytkami to..............niy byda sie powtarzol.
Nowak, Mosór, Śrutwa, Bizacki, Bartos, Molek, Błażejewski, Smarzynski oni moga nam naprawde pomóc w awansie. Bez zadych transferów(choc pzydalby sie dobry rozgrywajacy i szeroka kadra) mamy skład , który powinien walczyc o pierwsza lige, najwazniejsze jest ustabilizoweanie sytuacji finansowej i porzadny obóz przygotowawczy.

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

TrAnSeRy

#88 Post autor: MkF » 7 gru 2004, o 21:53

dobrze by było zeby berensztaj wybrał Ruch ale bedzie ciezko ! :shock: :fana:

MARIUSZ KLIMEK K.S RUCH !!! :P

modelius1

#89 Post autor: modelius1 » 7 gru 2004, o 22:41

w koronie zostal wystawiony na sprzedaz piotrek bajera cena wejsciowa 50 tys zl tyz by sie przidol

KK
Kontakt:

#90 Post autor: KK » 7 gru 2004, o 22:50

Za tyle Korona kupila Piotrka od nas. Ale czy ja wiem? Jesli zostanie cala trojka - Mariusz, Biza, Pepe, dochodzi Kaczor... Wolalbym doplacic do tych 50.000 i pozyskac takiego Wojtka Grzyba...

ODPOWIEDZ