List otwarty Stowarzyszenia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
grhoak

#76 Post autor: grhoak » 18 maja 2004, o 07:10

Montowanie krzesełek na gruzach to jest nieporozumienie, a jak ktoś ma wątpliwości zapraszam na stadion, do tego betonu nawet porządnie nie idzie przykręcić śrub bo wszystko się sypie, nie mówiąc o zapadaniu się częsci trybun pod ciężarem jupiterów. Rogala poraz kolejny chce wy***ać wała, tym razem na stołkach.
Wiedziałem że ten sk***iel opóźnienie powołania S.S.A zwali na kibiców, a prawda jest taka że jedyną realną przeszkodą jest on, bo nikt nie chce współpracować z takim przekrętem, który rozmowę z każdym potencjalnym sponsorem - udziałowcem, zaczyna od wynegocjowania procentu dla siebie.
Ostatnio mam okazję częściej bywać na stadionie i w klubie i jedno co mogę napisać to tylko tyle, że jeżeli on nie odejdzie to 7 liga.
Tam jest totalny rozpiździel, wszyscy pracownicy mają go już w ch***, nikt nie wie co się dzieje, niektórzy od kilkunastu miesięcy nie widzieli pieniędzy to też przychodzą do roboty kiedy chcą i wyłażą też kiedy chcą.
Płakać się chce, lepiej być od tego daleko i żyć nadzieją że będzie lepiej, bo jak się to widzi od środka, to jedyną rzeczą na jaką się ma ochotę, to wy***ać tego wiecznie wskazującego na spożycie, prezesika - palancika.

KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#77 Post autor: Patton » 18 maja 2004, o 11:04

grhoak - dobrze napisane. Byle Whiskacz sie leje :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#78 Post autor: 19r20 » 18 maja 2004, o 14:30

ja się jednak nie zgodzę
jak nie ma pieniędzy na całkowitą modernizację - wiadomo kilka milionów to trzeba choć zamontować te krzesełka!
jak montowali przed wyborami te na sentorach 4-5-6 to też większość była przeciw ale stadion od razu stał się ładniejszy

ja jestem za krzesełkami
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Viro

#79 Post autor: Viro » 18 maja 2004, o 14:38

dla mnie to totalny bezsens to pranie kasy , przeciez to widac na 1 rzut oka , ciekawe kogo ta firma co robi te krzeselka
to wogole mija sie z celem , tn stadion 50 ludzi rozebraloby w calosci w ciagu godziny uzywajac tylko golych rak !!!! tu jest potrzebny gruntowny remont a nie jakas prowizorka bo to kasa wyrzucona w bloto!!!!
idzcie na stadion przejdzie sie po nim tam sie wszystko sypie!!!!

Gość

#80 Post autor: Gość » 18 maja 2004, o 14:54

Dowodem na to niech w lecie czy na wiosnę będzie sektor pod zegarem. tożto łąka ,a już nawet nie sypiący się stadion. :?

HBSiwy
Kontakt:

#81 Post autor: HBSiwy » 18 maja 2004, o 21:36

PODPISUJA SIE TYZ POD TYM LISTEM!!! Po co nom stolki na tyj kupie gruzu rogala mosz ty wszystkich w doma ??
I po jakiego H.ja nom te luki i bieznia tak juz jest na slaskim i Chorzowiance!! CHCEMY STADIONU PILKARSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reden
Kontakt:

#82 Post autor: reden » 19 maja 2004, o 00:00

Obrazek

Ale prezes i prezydent sie terozki weznom walnom w piyrś i powalczom o piondze na stadion, pra? Sie wejrzijcie jaki dupny sam nec: http://biznes.onet.pl/0,921931,wiadomosci.html

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: Adi-Żory » 19 maja 2004, o 01:17

Bardzo dobre Reden. ;)
PozdRawiam.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#84 Post autor: Scypion » 19 maja 2004, o 06:40

świetne i oby nie prawdziwe , naiwniak , Kopel to mnie wkurza z 80% decyzji na temat parku Wpkiw , Ruchu , AKS itd.
Komu sie nie podoba łąka pod zegarem? Jak zlikwiduja park to każda zieleń będzie na Śląsku cenna :D

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#85 Post autor: gerhat » 19 maja 2004, o 09:16

Po pojawieniu sie takiej ilosci wpisów krytycznych nt. prezesika, codziennie kupuje Sport i szukam artykułu gdziue Krystek powie ze powołanie spółki jest już dopiete na ostatni guzik, w tym miesiącu wjada na stadion buldożery ( :lol: był taki tekst) i zaczyna się remont generalny i na koniec najlepsze :lol: .... a sponsor nie zmieni nazwy klubu (dzieki temu dostanie ze 100 popierajacych wpisów na forum). To gwarantuje Krystek Rogala.

To tak jakby napisał że gwarantuje że nie odda ... Morientesa do Realu Madryt.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#86 Post autor: vahanara » 19 maja 2004, o 10:15

gerhat pisze:To tak jakby napisał że gwarantuje że nie odda ... Morientesa do Realu Madryt.
Odda... Pazerny jest na kasę :lol:

KK
Kontakt:

#87 Post autor: KK » 19 maja 2004, o 10:20

Gerhat po czesci Cie zaskocze. Dzisiaj rozmawialem z pewna osoba z klubu i wedlug jej zapewnien spolka bedzie na 100% do konca maja :shock:
No nic jeszcze popytom kilka osob, a i tak te zapowiedzi zweryfikujemy 31 maja :)

Miroslaw
Kontakt:

#88 Post autor: Miroslaw » 19 maja 2004, o 10:30

a kierego roku ci pedziol,bo jak ich znom zas cos wymysla

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#89 Post autor: 19r20 » 21 maja 2004, o 09:11

Kkubicki - TRZYMAM CIĘ ZA SŁOWO
zobaczymy ile ono znaczy bo jak narazie to cię szanuję za wszystko co zrobiłeś dla Ruchu a w 95% twoich wypowiedzi cię popieram i się z nimi zgadzam
pozostało 10 dni............................
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Doboszek

#90 Post autor: Doboszek » 21 maja 2004, o 14:58

19r20 pisze: pozostało 10 dni..................

Odliczanie Czas Zaczac :)

Krzychu Duze Piwo dla CIebie jak tak bedzie rzeczywiscie.

ODPOWIEDZ