List otwarty Stowarzyszenia
Montowanie krzesełek na gruzach to jest nieporozumienie, a jak ktoś ma wątpliwości zapraszam na stadion, do tego betonu nawet porządnie nie idzie przykręcić śrub bo wszystko się sypie, nie mówiąc o zapadaniu się częsci trybun pod ciężarem jupiterów. Rogala poraz kolejny chce wy***ać wała, tym razem na stołkach.
Wiedziałem że ten sk***iel opóźnienie powołania S.S.A zwali na kibiców, a prawda jest taka że jedyną realną przeszkodą jest on, bo nikt nie chce współpracować z takim przekrętem, który rozmowę z każdym potencjalnym sponsorem - udziałowcem, zaczyna od wynegocjowania procentu dla siebie.
Ostatnio mam okazję częściej bywać na stadionie i w klubie i jedno co mogę napisać to tylko tyle, że jeżeli on nie odejdzie to 7 liga.
Tam jest totalny rozpiździel, wszyscy pracownicy mają go już w ch***, nikt nie wie co się dzieje, niektórzy od kilkunastu miesięcy nie widzieli pieniędzy to też przychodzą do roboty kiedy chcą i wyłażą też kiedy chcą.
Płakać się chce, lepiej być od tego daleko i żyć nadzieją że będzie lepiej, bo jak się to widzi od środka, to jedyną rzeczą na jaką się ma ochotę, to wy***ać tego wiecznie wskazującego na spożycie, prezesika - palancika.
KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala.
Wiedziałem że ten sk***iel opóźnienie powołania S.S.A zwali na kibiców, a prawda jest taka że jedyną realną przeszkodą jest on, bo nikt nie chce współpracować z takim przekrętem, który rozmowę z każdym potencjalnym sponsorem - udziałowcem, zaczyna od wynegocjowania procentu dla siebie.
Ostatnio mam okazję częściej bywać na stadionie i w klubie i jedno co mogę napisać to tylko tyle, że jeżeli on nie odejdzie to 7 liga.
Tam jest totalny rozpiździel, wszyscy pracownicy mają go już w ch***, nikt nie wie co się dzieje, niektórzy od kilkunastu miesięcy nie widzieli pieniędzy to też przychodzą do roboty kiedy chcą i wyłażą też kiedy chcą.
Płakać się chce, lepiej być od tego daleko i żyć nadzieją że będzie lepiej, bo jak się to widzi od środka, to jedyną rzeczą na jaką się ma ochotę, to wy***ać tego wiecznie wskazującego na spożycie, prezesika - palancika.
KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala.
- Patton
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
ja się jednak nie zgodzę
jak nie ma pieniędzy na całkowitą modernizację - wiadomo kilka milionów to trzeba choć zamontować te krzesełka!
jak montowali przed wyborami te na sentorach 4-5-6 to też większość była przeciw ale stadion od razu stał się ładniejszy
ja jestem za krzesełkami
jak nie ma pieniędzy na całkowitą modernizację - wiadomo kilka milionów to trzeba choć zamontować te krzesełka!
jak montowali przed wyborami te na sentorach 4-5-6 to też większość była przeciw ale stadion od razu stał się ładniejszy
ja jestem za krzesełkami
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
dla mnie to totalny bezsens to pranie kasy , przeciez to widac na 1 rzut oka , ciekawe kogo ta firma co robi te krzeselka
to wogole mija sie z celem , tn stadion 50 ludzi rozebraloby w calosci w ciagu godziny uzywajac tylko golych rak !!!! tu jest potrzebny gruntowny remont a nie jakas prowizorka bo to kasa wyrzucona w bloto!!!!
idzcie na stadion przejdzie sie po nim tam sie wszystko sypie!!!!
to wogole mija sie z celem , tn stadion 50 ludzi rozebraloby w calosci w ciagu godziny uzywajac tylko golych rak !!!! tu jest potrzebny gruntowny remont a nie jakas prowizorka bo to kasa wyrzucona w bloto!!!!
idzcie na stadion przejdzie sie po nim tam sie wszystko sypie!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Ale prezes i prezydent sie terozki weznom walnom w piyrś i powalczom o piondze na stadion, pra? Sie wejrzijcie jaki dupny sam nec: http://biznes.onet.pl/0,921931,wiadomosci.html
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po pojawieniu sie takiej ilosci wpisów krytycznych nt. prezesika, codziennie kupuje Sport i szukam artykułu gdziue Krystek powie ze powołanie spółki jest już dopiete na ostatni guzik, w tym miesiącu wjada na stadion buldożery ( :lol: był taki tekst) i zaczyna się remont generalny i na koniec najlepsze :lol: .... a sponsor nie zmieni nazwy klubu (dzieki temu dostanie ze 100 popierajacych wpisów na forum). To gwarantuje Krystek Rogala.
To tak jakby napisał że gwarantuje że nie odda ... Morientesa do Realu Madryt.
To tak jakby napisał że gwarantuje że nie odda ... Morientesa do Realu Madryt.
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
Kkubicki - TRZYMAM CIĘ ZA SŁOWO
zobaczymy ile ono znaczy bo jak narazie to cię szanuję za wszystko co zrobiłeś dla Ruchu a w 95% twoich wypowiedzi cię popieram i się z nimi zgadzam
pozostało 10 dni............................
zobaczymy ile ono znaczy bo jak narazie to cię szanuję za wszystko co zrobiłeś dla Ruchu a w 95% twoich wypowiedzi cię popieram i się z nimi zgadzam
pozostało 10 dni............................
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com