Panathinaikos na Cichej

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

#76 Post autor: gregor » 9 kwie 2004, o 16:52

:cry: Moim zdaniem Gucio juz nie jest synkiem z Chorzowa a jest panem z Grecji i ma nas głęboko w du***. Był moim idolem ale po przeczytaniu tego artykułu szczęki mi opadły. On wogóle nie myśli o pożegnaniu się z kibicami Niebieskich jemu zależy na pożegnaniu z kibicami zielonych, jemu nie zależy na pomocy klubowi bo ma nas gdzieś. Ja osobiście wiązałem z nim duże nadzieje że zagra ostatni mecz na Cichej że pomoże klubowi w trudnej sytuacji i się przeliczyłem. i niech nikt mi nie pieprzy że z obecnym prezesem nikt nie chce rozmawiać bo dlamnie jest to zwykła wymówka. Niech zrobi sobie pożegnalny mecz w Greci i niech tam zostanie na wieki AMENT :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: spyru » 9 kwie 2004, o 17:30

Gregor - smutna prawda :( Niestety ja też mam takie odczucia. I pewnie nic z tego meczu nie wyjdzie a Panicz Warzycha zostanie w Atenach. A z tymi 20 tyś. to Viro nieźle pierdolnąłeś. :lol: .
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

AndRe
Kontakt:

#78 Post autor: AndRe » 9 kwie 2004, o 17:58

W zyciu nie myslalem ze zgodze sie na te slowa ale gregor masz racje.

Szkoda za Gucio nie pomyslal o kibicach niebieskich ktorych w wiekszosci (sam sie do niej zaliczam) nie stac na wyjazd do Aten aby zobaczyc mecz.

Dla mnie "niebieska rodzina" przybiera coraz bardziej pojecie abstrakcyjne.
Juz rzygam jak widze Piechniczka , ktory pisze bzdury na lamach gazet , ktory wygaduje bzdury na lamach TV ,
ktory objal Gornika Zabrze w chwili gdy Ruch byl w tym samym dolku co zabole a na pytanie czemu nie objal Ruchu i mu nie pomaga odpowiedzial "..Ruch sobie jakos poradzi.." :roll:

Pozniej Gilewicz , teraz Gucio.

Wymowka z Rogala to chyba najprostrza rzecz do wymyslenia.Jakos nie przeszkodzilo to Wyrobkowi , Srutwie czy tez Fornalakowi.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#79 Post autor: Patton » 9 kwie 2004, o 19:19

Eh Viro, Viro... nie kapnales o co mi chodzi. Mecz z druzyna Panathinaikosu tylko i wylacznie na Cichej. Ale wyobraz sobie taka druzyne, jak przyjezdza na Cicha 6... Chyba troche sie zdziwia, ze to jeden z najbardziej utytulowanych klubow w tym po***anym kraju. Stadion nedza, hasiok, zaplecze nie lepsze... A szkoda gadac. Zreszta na nas sie juz wszyscy wypinaja i tyle :roll:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: Slawko » 9 kwie 2004, o 19:22

niestety taka jest prawda Ruch jeszcze cos znaczyl w Polsce jakies 10 lat temu, teraz jestesmy tylko jednym z wielu klubow, i to drugoligowych...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

SODA

#81 Post autor: SODA » 9 kwie 2004, o 20:01

no to tym bardzi trza chwolic co sie mo a niy narzekac jak zech widziol stadion Pana druzyna bogato i z sukcesami to niy wali na kolana...
trocha ktos mo niystety racjo co do Gucia znom go od bajtla i trocha mi
przykro jak czytom ta wypowiyc moze cos sie zmiyni czasami czlowiek
cos palnie a potym tego zaluje......

:flaga:

Niebieska
Kontakt:

#82 Post autor: Niebieska » 9 kwie 2004, o 20:41

Mam podobne odczucia jak większość przedmówców, ton wypowiedzi Gucia łagodniejszy niż Gilewicza, ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie ... niestety moje nadzieje pokładane w Guciu prysły jak bańka mydlana, z jego słów wynika, że drugoligowy Ruch to już nie to co kiedyś, że nie czuje się związany z tą drużyną i jej kibicami. Piękny [b]Niebieski[/b] kolor zamienił na zielony. Zawiodłam się, po raz kolejny, chociaż mam jeszcze małą iskierkę nadziei, że jakiś dziennikarz przekręcił jego słowa w ten sposób, że nabrały takiej a nie innej wymowy. Może dlatego, że bardzo trudno jest mi się z tym pogodzić. Zgadzam się też, że Rogala jest bardzo dobrą wymówką dla niektórych, po takich tekstach jak ten Gucia zaczynam wątpić, czy jego odejście coś w tym temacie by zmieniło. Jak Ruch jakimś cudem stałby się znów wielki, wtedy a owszem wszyscy pchali by się drzwiami i oknami, tylko nie ma nikogo, kto chciałby mu w tym pomóc. Przynajmniej ja takiej osoby nie widzę, a sam Mariusz i Jurek, niewiele mogą zrobić. Pytanie, jak długo będą jeszcze chcieli walczyć z wiatrakami ??? Czy starczy im sił, boję się, że nie. Są tylko ludźmi. Obym się myliła :(

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#83 Post autor: amra » 9 kwie 2004, o 22:23

Jak wos czytom to mnie rozpierdalo, napierw Gucio - ochy i achy, a teraz ???????
Zachowujecie sie jak jacys frustraci, jo dalej licza na jego pożegnanie na Cichej, ale czy ktos z wos zadoł sobie pytanie- Czy do Gucia ktoś skierowoł takie zapytanie lub prośba????.
Bo poniekad mu się nie dziwia - 14 ostatnich lot spędził w Grecji i z tym klubem osiągnął najwięcej - Ruchowi zawdzięczo dużo ale nasz kochany Ruch nie doł mu tego co Panthinaikos.
Jako była współpraca naszych działaczy z nim, kto go zapraszoł na Cicho??
Ile razy widzieliście go na szpilach na Cichej w ostnich 14 latach??
Te i wiele wiecej innych pytań powinno najpierw paść z naszych ust, a dopiero potom hasła typu Pan z Grecji, które mnie osobiście obrazają,
dlatego że Gucia szanuja.
Napewno jest dumny ze swojej gry w Ruchu ale czy może być dumny ze klub dzieki któremu się wybił i zaistniał na sportowej scenie jest w tej chwili drugiligowcem ??? i czy w takiej sytuacji dziwicie się mu co do opcji rozegrania meczu ??
Zauważcie jedna najważniejszo rzecz przez ostanie 15 lot GUCIO jest do nos żywą legendą, powodom dumy Chorzowa żoden inny piłkarz nie osiągnąl tyle co ON i za to mu szacunek. a nie wieszanie psów.
Tyla bo już i tak za dużo.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Damiano
Kontakt:

#84 Post autor: Damiano » 9 kwie 2004, o 22:57

Gucio jest co roku na wakacjach w Polsce teraz pewnie też tak będzie. Czy w czasie jego pobytu nie szło by zorganizować meczu Obecny RUCH z mistrzami Polski 89. My przecież nie przygotowujemy się do mistrzostw Europy.
Może być jeden problem czy nasze obecne grajki nie wystraszą się mistrzów albo mogą być zmęczeni sezonem.

Marek Nowak
Kontakt:

#85 Post autor: Marek Nowak » 9 kwie 2004, o 23:11

Gucio kiedys obiecywal , ze kariere zawodnicza pragnie zakonczyc w Ruchu - niestety juz dawno o tym tez zapomnial.
Teraz nawet stawia pod znakiem zapytania pozegnalny mecz w Chorzowie- no coz 15 lat to kawal czasu , ludzie sie zmieniaja ...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#86 Post autor: Patton » 9 kwie 2004, o 23:13

Soda - mam chwalic to co jest, a nie narzekac?? Wow, teraz pokazales jakie masz ambicje - zdewastowany stadion, ledwo co troche krzeselek jest, trybuna glowna sie sypie... I na takim czyms mamy zegnac Gucia i grac z Panathinaikosem, klubem liczacym sie w Europie??? I ja mam takie opcje chwalic??? Ok, od dzisiaj chwale Rogale - w koncu mam sie cieszyc z tego co jest, a nie narzekac... Bez sensu :roll:

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#87 Post autor: Schlesien » 10 kwie 2004, o 00:21

Liczylem na to, ze jeszcze zobaczymy Gucia - nie w druzynie Panatinaikosu w Chorzowie - ale w niebieskiej koszulce. On to nam kiedys obiecal. No ale ostatnie slowo nalezy do niego...

PS. Miejsce Ruchu jest na Cichej, jaki stadion mamy taki mamy, ale jest nasz!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#88 Post autor: Scypion » 10 kwie 2004, o 08:21

sczytalem wywiad z gcuiem w DZ i powialo troche chlodem...tak mi sie wydaje...

SODA

#89 Post autor: SODA » 10 kwie 2004, o 10:34

Paton chodzilo mi o stadion ktory jest nasz i wiadomo ze mi sie tyz on niy
podobo ale co mosz niy wiym 10 mln zeby wybudowac nowy?
niewiem z czego ty zyjesz i w jakich realiach mie juz zycie trocha koplo
w dupa i wiym ze czeba sie cieszyc z tego co sie mo,a co do ambicji
to mom niy mniyjsze od ciebie!!!!!!!!!

:flaga:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#90 Post autor: Patton » 10 kwie 2004, o 11:22

Ja mam zamiar rzadzic swiatem 8) A MiG i Amra to beda moi zaufani wspolpracownicy - ale mam ambicje co? :wink: Najwidoczniej sie nie zrozumielismy - poprostu nie mozemy ciagle pieprzyc, ze sie cieszymy z tego co mamy, bo takim tokiem myslenia, niedlugo nic nie bedziemy miec, a bedziemy sie radowac, ze mielismy kiedys klub :roll: Trzeba poprostu wywierac jakas presje na otoczenie, zarzad itd. Ostatecznie komus ryj obic i basta :P A taki klub jak nasz zasluguje na stadion z prawdziwego zdarzenia. Pozdrawiam!!

ODPOWIEDZ