Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
niebieski19962
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#601 Post autor: niebieski19962 » 15 gru 2011, o 15:24

Proszę skończcie pisać takie durne posty :/ Przecież Grodek grał dla nas tyle mecz więc powinniśmy mu podziękować! Wy tylko patrzycie na słabe momenty, każdemu się zdarzają! Dla mnie był dobrym obrońcą i szkoda go, ale trudno już o tym nie myśla.

Tylko zastanawiam się bo słyszałem że abbott dostaje za mecz 40 tys za mecz. Jeśli to prawda (NIEWIEM) to ręce opadają. Z takim zarządem daleko nie zajdemy! (Nie chodzi tylko o te decyzje) :mur:
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 --> ;)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#602 Post autor: Patton » 15 gru 2011, o 15:36

Za sam przyjazd na trening tyle dostaje :p
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Witek46
Kontakt:

#603 Post autor: Witek46 » 15 gru 2011, o 16:12

I drugie tyle za wyjazd
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
Hrabonszcz
Kontakt:

#604 Post autor: Hrabonszcz » 15 gru 2011, o 16:35

niebieski19962 pisze:Proszę skończcie pisać takie durne posty :/ Przecież Grodek grał dla nas tyle mecz więc powinniśmy mu podziękować! Wy tylko patrzycie na słabe momenty, każdemu się zdarzają! Dla mnie był dobrym obrońcą i szkoda go, ale trudno już o tym nie myśla.

Tylko zastanawiam się bo słyszałem że abbott dostaje za mecz 40 tys za mecz. Jeśli to prawda (NIEWIEM) to ręce opadają. Z takim zarządem daleko nie zajdemy! (Nie chodzi tylko o te decyzje) :mur:
:super:

Awatar użytkownika
19Pogó(R)ze20
Kontakt:

#605 Post autor: 19Pogó(R)ze20 » 15 gru 2011, o 17:10

lubie gościa ..
dzięki za walke i powodzenia ;)

Szafa
Kontakt:

#606 Post autor: Szafa » 15 gru 2011, o 17:51

Patton pisze:Za sam przyjazd na trening tyle dostaje :p
Witek46 pisze:I drugie tyle za wyjazd
Ale jak wlezie na te 10min na boisko to bramka szczeli :super:

Co do Grodka, to dobry gościu, za każdym razem co był na boisku walczył do końca, każdemu w sumie zdarzaja sie słabe dni, a odszedł z podów finansowych, w sumie nie dziwie mu sie bo ma rodzine na urzymaniu, a to jest najważniejsze.

miedza
Kontakt:

#607 Post autor: miedza » 15 gru 2011, o 18:06

Wyczytołech, że Ruch spłaci dług miastu trocha później niż mieli. Skąd mają mieć nagle kasa? Obstawiom że stąd: http://www.parkiet.com/OknoOfert.html?isin=PLRCHZW00012" onclick="window.open(this.href);return false; od wczorej wzmożony ruch na Ruchu i widać z wykresu, że papier pompowany i je*** - ktoś sprzedowo i zaś pompa. Dziś identyczny schemat, podobny wykres. Przy poprzedniej wyprzedaży akcji (wspomnioł o tym Waldek kiedyś BTW i nikt inny z klubu, chyba), jak wszyscy myśleli, że włazi w spółka Patrowicz abo ktoś inny - sierpień tego roku, kurs wylecioł do góry kilkaset %

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#608 Post autor: heli » 15 gru 2011, o 18:53

miedza pisze:Wyczytołech, że Ruch spłaci dług miastu trocha później niż mieli. Skąd mają mieć nagle kasa? Obstawiom że stąd: http://www.parkiet.com/OknoOfert.html?isin=PLRCHZW00012" onclick="window.open(this.href);return false; od wczorej wzmożony Ruch na Ruchu i widać z wykresu, że papier pompowany i je*** - ktoś sprzedowo i zaś pompa. Dziś identyczny schemat, podobny wykres. Przy poprzedniej wyprzedaży akcji (wspomnioł o tym Waldek kiedyś BTW i nikt inny z klubu, chyba), jak wszyscy myśleli, że włazi w spółka Patrowicz abo ktoś inny - sierpień tego roku, kurs wylecioł do góry kilkaset %
ja ino obejrz się jaki obrót, wzmożony obrót to u nos 30 tyś, oczywiście, że podyktowany jest puszczanymi przeciekami o sponsorach, ale bogactwa to się na tym nikt nie dorobi, przy takim obrocie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

miedza
Kontakt:

#609 Post autor: miedza » 15 gru 2011, o 18:57

heli pisze:
miedza pisze:Wyczytołech, że Ruch spłaci dług miastu trocha później niż mieli. Skąd mają mieć nagle kasa? Obstawiom że stąd: http://www.parkiet.com/OknoOfert.html?isin=PLRCHZW00012" onclick="window.open(this.href);return false; od wczorej wzmożony Ruch na Ruchu i widać z wykresu, że papier pompowany i je*** - ktoś sprzedowo i zaś pompa. Dziś identyczny schemat, podobny wykres. Przy poprzedniej wyprzedaży akcji (wspomnioł o tym Waldek kiedyś BTW i nikt inny z klubu, chyba), jak wszyscy myśleli, że włazi w spółka Patrowicz abo ktoś inny - sierpień tego roku, kurs wylecioł do góry kilkaset %
ja ino obejrz się jaki obrót, wzmożony obrót to u nos 30 tyś
Porównej z zeszłym tydniem i jeszcze ze wcześniejszymi. Jaby było +20% i obrót 500 szt to bych chyba nie pisoł, co nie?

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#610 Post autor: heli » 15 gru 2011, o 19:02

no ale ten obrót 30 tyś też nikomu nie do zarobić na spłata 2 mln. pożyczki, ba nawet taki obrót jaki był jak była godka o Piotrowiczu czyli ok 50-150 tyś nie byłby w stanie.
Tak samo ciekawi mnie kiedy to kurs akcji poszybowoł o kilkaset %, bo z tego co kojarza w tamtym okresie wybił się chyba o ok 120-130%, a nie o kilka set.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

miedza
Kontakt:

#611 Post autor: miedza » 15 gru 2011, o 19:33

Może nie potrzebujom 100% kwoty, bo by była wtopa, ale jakoś część?

W tym tempie do końca roku może na nówka poloneza sie uzbiero, wykres cołkim cołkiem http://stooq.pl/q/a/?s=rcw" onclick="window.open(this.href);return false;

kattowitz
Kontakt:

#612 Post autor: kattowitz » 19 sie 2012, o 13:28

Odgrzewom temat bo to co ostatnio dzieje się z Naszą drużyną nie napawa optymizmem. Sam fakt gdy zawodnik w przerwie meczu mówi do kamery że "Wstyd mu że gra w tym meczu" (zaznaczam w tym meczu a nie w tej drużynie) pokazuje że nie jest najlepiej. Mecze z Metalurgiem zaciemniły nie co obraz na samym początku, choć jak sobie przypomnicie pierwsze 70 minut gry w Naszym wykonaniu na Cichej już pokazywały że nie jest dobrze. Po łomocie z Czechami i cufalem wygranym meczu z Pelikanem przyszedł mecz prawdy z Amicą i co? Na oko widać że coś jest nie tegez. Tylko co?
Czekam na jakieś konkretne sygnały albo ze sztabu szkoleniowego albo z zarządu bo tu nie ma już marginesu błędu. Nie chca obecnie rzucać podejrzeń ani wymyślać nie stworzonych historii ale według mnie piłkarze, którzy w zeszłym sezonie do końca bili się o majstra obecnie prezentują 3 ligową dyspozycję we wszystkich aspektach piłkarskiego fachu.

Lukas89
Kontakt:

#613 Post autor: Lukas89 » 19 sie 2012, o 13:38

Brakuje faceta który weźmie drużynę za łeb i powie co i jak.

Pamiętacie jak jeszcze nie dawno Grodzicki z Perdijiciem skoczyli sobie do gardeł po którejś z akcji z Podbeskidziem ?

Swoją drogą ciekawe, wtedy to Matko skoczył na Rafała.

Teraz tego brakuje, a jak już Zieńczuk coś zaczyna wspominać, to Tomasz go zmienia, o co tu chodzi ?

Myślałem, że Malinowski będzie dobrym kapitanem [może i jest nie wiem], ale raczej zmotywować nie potrafi, kto wie czy lepszym w tych kwestiach nie byłby Zieniu [którego nie wiem dlaczego niektórzy w innym temacie krytykują za te słowa ?]

Myślałem, że Tomasz będzie dobrym trenerem [może i jest, nie wiem] ale zmotywować raczej nie potrafi, potrafi tłumaczyć, że dali z siebie wszystko kiedy gołym okiem widać, że jednak nie..

ps. tak patrzę na posty wstecz, wszyscy cieszyli się kiedy Grodek odchodził..
Obrazek

Roni2580

#614 Post autor: Roni2580 » 19 sie 2012, o 13:44

Trzeba jasno sobie powiedzieć, że nie przegrywamy dlatego, że odszedł Grodzicki, przegrywamy bo po prostu piłkarze są bez formy, najgorsze jest to, że w głębi duszy czuję, że kozłem ofiarnym tej klęski jest Tomek Fornalik, i mam dziwne wrażenie, że gdyby był z nami teraz Waldek sytuacja by była podobna, nasi zawodnicy od początku prezentowali się fatalnie 3:1 z Karpatami Lwów, 1:0 z Niecieczą, to mecze, które zagraliśmy za Waldka. Potem uspokoił nas występ z Flotą, która przejechała dla nas 700 km, i z amatorami z Macedonii. Pamiętajcie, że spadek formy u sportowców to nie tylko, słaba dyspozycja pod względem motoryki czy kondycji, ale również niepewność zagrań, niedokładność, ogólne obniżenie swoich umiejętności czysto piłkarskich.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2012, o 13:48 przez Roni2580, łącznie zmieniany 1 raz.

kattowitz
Kontakt:

#615 Post autor: kattowitz » 19 sie 2012, o 13:47

Jak by nie ten Grodek to Śląsk by wczorej jeszcze wyżej przegroł z Widzewem ale to tak na marginesie. Jego już nie ma a drużyna jest w rozsypce i to we wszystkich formacjach. Chaos totalny - tak bym to nazwał.

ODPOWIEDZ