Tylko zastanawiam się bo słyszałem że abbott dostaje za mecz 40 tys za mecz. Jeśli to prawda (NIEWIEM) to ręce opadają. Z takim zarządem daleko nie zajdemy! (Nie chodzi tylko o te decyzje)

niebieski19962 pisze:Proszę skończcie pisać takie durne postyPrzecież Grodek grał dla nas tyle mecz więc powinniśmy mu podziękować! Wy tylko patrzycie na słabe momenty, każdemu się zdarzają! Dla mnie był dobrym obrońcą i szkoda go, ale trudno już o tym nie myśla.
Tylko zastanawiam się bo słyszałem że abbott dostaje za mecz 40 tys za mecz. Jeśli to prawda (NIEWIEM) to ręce opadają. Z takim zarządem daleko nie zajdemy! (Nie chodzi tylko o te decyzje)
Patton pisze:Za sam przyjazd na trening tyle dostaje :p
Ale jak wlezie na te 10min na boisko to bramka szczeliWitek46 pisze:I drugie tyle za wyjazd
ja ino obejrz się jaki obrót, wzmożony obrót to u nos 30 tyś, oczywiście, że podyktowany jest puszczanymi przeciekami o sponsorach, ale bogactwa to się na tym nikt nie dorobi, przy takim obrociemiedza pisze:Wyczytołech, że Ruch spłaci dług miastu trocha później niż mieli. Skąd mają mieć nagle kasa? Obstawiom że stąd: http://www.parkiet.com/OknoOfert.html?isin=PLRCHZW00012" onclick="window.open(this.href);return false; od wczorej wzmożony Ruch na Ruchu i widać z wykresu, że papier pompowany i je*** - ktoś sprzedowo i zaś pompa. Dziś identyczny schemat, podobny wykres. Przy poprzedniej wyprzedaży akcji (wspomnioł o tym Waldek kiedyś BTW i nikt inny z klubu, chyba), jak wszyscy myśleli, że włazi w spółka Patrowicz abo ktoś inny - sierpień tego roku, kurs wylecioł do góry kilkaset %
Porównej z zeszłym tydniem i jeszcze ze wcześniejszymi. Jaby było +20% i obrót 500 szt to bych chyba nie pisoł, co nie?heli pisze:ja ino obejrz się jaki obrót, wzmożony obrót to u nos 30 tyśmiedza pisze:Wyczytołech, że Ruch spłaci dług miastu trocha później niż mieli. Skąd mają mieć nagle kasa? Obstawiom że stąd: http://www.parkiet.com/OknoOfert.html?isin=PLRCHZW00012" onclick="window.open(this.href);return false; od wczorej wzmożony Ruch na Ruchu i widać z wykresu, że papier pompowany i je*** - ktoś sprzedowo i zaś pompa. Dziś identyczny schemat, podobny wykres. Przy poprzedniej wyprzedaży akcji (wspomnioł o tym Waldek kiedyś BTW i nikt inny z klubu, chyba), jak wszyscy myśleli, że włazi w spółka Patrowicz abo ktoś inny - sierpień tego roku, kurs wylecioł do góry kilkaset %
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], iglo, Konrad i 58 gości