[12 kolejka]RUCH Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 17.15
-
- Kontakt:
Re: [12 kolejka]Ruch Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 1
Jak zawodnicy odzyskaja forme to mecz spokojnie do wygrania.Jak beda tak wolni i malo dynamczni jak z Arka to z kazdym beda problemy.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- forrest
- Kontakt:
BOGUCICE pisze:Jeśli czyta to ktoś z piłkarzy to apeluję! Nie ma wybijania piłki z Amiką na aut jeśli leży jakaś "pyra " na trawie. Jedziemy z nimi równo i ostro na granicy faul a nawet jak trzeba to równo z trawą. Nie ma litości za ostatni mecz rozegrany przez nich niehonorowo. Za każdym ścięciem "pyry" powinniśmy krzyczeć:Aleeeee"!!!!!

GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Kontakt:
BOGUCICE pisze:Jeśli czyta to ktoś z piłkarzy to apeluję! Nie ma wybijania piłki z Amiką na aut jeśli leży jakaś "pyra " na trawie. Jedziemy z nimi równo i ostro na granicy faul a nawet jak trzeba to równo z trawą. Nie ma litości za ostatni mecz rozegrany przez nich niehonorowo. Za każdym ścięciem "pyry" powinniśmy krzyczeć:Aleeeee"!!!!!
nie wydaje mi się, żeby to był dobry sposób. Wykartkują nas i tyle będziemy mieć z tego. Niemniej o czymś możemy pomysleć. Odpowiednio w swoim czasie potraktowaliśmy Małeckiego - adekwatnie do jego "zasług", czekamy cierpliwie na wizytę Pana Cionka, to samo możemy zrobić z amikom. Pytanie jest tylko takie, co może być adekwatne? Bo nie chodzi mi o nawoływanie do agresjii na boisku czy trybunach. Może ktoś wymyśli coś dowcipnego, dosadnego i niezbyt wulgarnego, co by było śmiesznie a do nich dotarło i poszło w pięty.
Bo z jednej strony wydarzenia trzech ostatnich kolejek ubiegłego sezonu, w tym ich ostatnia wizyta w Chorzowie to jedna wielka żenada, a z drugiej strony trzeba coś pomyśleć, żeby nie wyszło komplesiarsko, bo nie w tym rzecz.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
"Można było rozegrać te zawody lepiej. Przynaję, że remis jest jak najbardziej sprawiedliwy. Gdyby któraś z drużyn strzeliła gola, to wynik pewnie by się utrzymał. Mecz na pewno nie był widowiskowy, ale zacięty" - to jest wypowiedź Fornala w niedziela po szpilu.
"Dał sie nam we znaki ostatni mecz w lidze europejskiej ,przyjechaliśmy do Chorzowa nie przegrac i to sie udało.Myślę, że 0:0 jest dla nas i Ruchu wynikiem sprawiedliwym." - Jose Maria Na Zerro styłu w Chorzowie (co jest do zrobienia bez problemu).
"Dał sie nam we znaki ostatni mecz w lidze europejskiej ,przyjechaliśmy do Chorzowa nie przegrac i to sie udało.Myślę, że 0:0 jest dla nas i Ruchu wynikiem sprawiedliwym." - Jose Maria Na Zerro styłu w Chorzowie (co jest do zrobienia bez problemu).
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
- forrest
- Kontakt:
nie kolejnego szpilu 0:0 nie zniosa
Tylko zwycięstwo Niebiescy
Tylko zwycięstwo 

Tylko zwycięstwo Niebiescy

GRZYBEK DO MŁYNA!!!

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
trzeba ich obrzucic zdechłymi wronami albo wstawic im na sektor kuchenke ;)moim zdnaiem warot podkreślać że to my jewsteśmy klubem z 90 letnią historią a oni tylko farbowana amiką.scaneRboy pisze: Może ktoś wymyśli coś dowcipnego, dosadnego i niezbyt wulgarnego, co by było śmiesznie a do nich dotarło i poszło w pięty.
- BOGUCICE
- Kontakt:
Szkoda ,że nie mówiłeś "ja pi***olę" kiedy Lech nas z sędzią przekręcił w ub. sezonie.Nie chodzi mi o grę brutalną ale bez skrupułów ostrą na granicy przepisów. .Od przerywania meczu jest sędzia a nie gra na out. Oni się z nami nie cackali dlatego wygrali ostatnio w Chorzowie.forrest pisze:BOGUCICE pisze:Jeśli czyta to ktoś z piłkarzy to apeluję! Nie ma wybijania piłki z Amiką na aut jeśli leży jakaś "pyra " na trawie. Jedziemy z nimi równo i ostro na granicy faul a nawet jak trzeba to równo z trawą. Nie ma litości za ostatni mecz rozegrany przez nich niehonorowo. Za każdym ścięciem "pyry" powinniśmy krzyczeć:Aleeeee"!!!!!
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
BOGUCICE coś Ty dzisiaj taki zmierzły? Albo pisz dokładnie o co Ci chodzi, albo odpuść.
Tamten mecz wszyscy pamietamy.
Wg mnie powinniśmy się skupić na sobie i zagrać skutecznie. A wybijać piłki czy nie będzie zależało od sytuacji na boisku. Pozatym od czasu Fabusa (wg mnie) nie mamy człowieka, który mógłby skutecznie przeczołgać przeciwników po boisku - tak, żeby im się odechciało futbolu na dobre - bo to tez jest element taktyki w grze.
Wg mnie powinniśmy się skupić na sobie i zagrać skutecznie. A wybijać piłki czy nie będzie zależało od sytuacji na boisku. Pozatym od czasu Fabusa (wg mnie) nie mamy człowieka, który mógłby skutecznie przeczołgać przeciwników po boisku - tak, żeby im się odechciało futbolu na dobre - bo to tez jest element taktyki w grze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- ch-R
A Bronowicki znowu zapił ?
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Jak to nie - Grodek potrafi a i Sadloczek jak się postaro to szłapa też poradzi złomać (Gancarczyk)scaneRboy pisze:BOGUCICE coś Ty dzisiaj taki zmierzły? Albo pisz dokładnie o co Ci chodzi, albo odpuść.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lech Poznań będzie musiał sobie radzić w niedzielnym meczu z Ruchem Chorzów bez swego najlepszego obrońcy - Manuela Arboledy. Piłkarz doznał kontuzji mięśnia półbłoniastego, gdy cieszył się po strzelonej bramce.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ha,1554090" onclick="window.open(this.href);return false;
Henriquez nie gra, teraz Arboleda. Choć ten drugi mimo wszystko mógł grać hhee
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ha,1554090" onclick="window.open(this.href);return false;
Henriquez nie gra, teraz Arboleda. Choć ten drugi mimo wszystko mógł grać hhee
-
- Kontakt:
No i dobrze że tego ..... nie będzie. Jak jo go nie cierpia.
- Kotlet
- Kontakt:
Z tego co wiem do konca rundy nie zagrach-R pisze:A Bronowicki znowu zapił ?
Błąd - ostatnio robił mase błędów, przydałby się właśnie na obronie u kuchenekkattowitz pisze:http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ha,1554090
-
szkoda że niy graja jeszcze Injac,Peszko,Stilic,Kriwiec,Rudņevs... byłoby łatwiej 

-
- Kontakt:
Chodziło mi gównie o grę z przodu, linia obrony to pod wzgledem fizycznym osobny tematkattowitz pisze: Jak to nie - Grodek potrafi a i Sadloczek jak się postaro to szłapa też poradzi złomać (Gancarczyk)