[12 kolejka]RUCH Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 17.15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
jugador
Kontakt:

Re: [12 kolejka]Ruch Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 1

#61 Post autor: jugador » 5 lis 2010, o 11:31

Jak zawodnicy odzyskaja forme to mecz spokojnie do wygrania.Jak beda tak wolni i malo dynamczni jak z Arka to z kazdym beda problemy.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#62 Post autor: forrest » 5 lis 2010, o 11:36

BOGUCICE pisze:Jeśli czyta to ktoś z piłkarzy to apeluję! Nie ma wybijania piłki z Amiką na aut jeśli leży jakaś "pyra " na trawie. Jedziemy z nimi równo i ostro na granicy faul a nawet jak trzeba to równo z trawą. Nie ma litości za ostatni mecz rozegrany przez nich niehonorowo. Za każdym ścięciem "pyry" powinniśmy krzyczeć:Aleeeee"!!!!!
Obrazek
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

scaneRboy
Kontakt:

#63 Post autor: scaneRboy » 5 lis 2010, o 11:42

BOGUCICE pisze:Jeśli czyta to ktoś z piłkarzy to apeluję! Nie ma wybijania piłki z Amiką na aut jeśli leży jakaś "pyra " na trawie. Jedziemy z nimi równo i ostro na granicy faul a nawet jak trzeba to równo z trawą. Nie ma litości za ostatni mecz rozegrany przez nich niehonorowo. Za każdym ścięciem "pyry" powinniśmy krzyczeć:Aleeeee"!!!!!

nie wydaje mi się, żeby to był dobry sposób. Wykartkują nas i tyle będziemy mieć z tego. Niemniej o czymś możemy pomysleć. Odpowiednio w swoim czasie potraktowaliśmy Małeckiego - adekwatnie do jego "zasług", czekamy cierpliwie na wizytę Pana Cionka, to samo możemy zrobić z amikom. Pytanie jest tylko takie, co może być adekwatne? Bo nie chodzi mi o nawoływanie do agresjii na boisku czy trybunach. Może ktoś wymyśli coś dowcipnego, dosadnego i niezbyt wulgarnego, co by było śmiesznie a do nich dotarło i poszło w pięty.
Bo z jednej strony wydarzenia trzech ostatnich kolejek ubiegłego sezonu, w tym ich ostatnia wizyta w Chorzowie to jedna wielka żenada, a z drugiej strony trzeba coś pomyśleć, żeby nie wyszło komplesiarsko, bo nie w tym rzecz.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Szyna
Kontakt:

#64 Post autor: Szyna » 5 lis 2010, o 11:58

"Można było rozegrać te zawody lepiej. Przynaję, że remis jest jak najbardziej sprawiedliwy. Gdyby któraś z drużyn strzeliła gola, to wynik pewnie by się utrzymał. Mecz na pewno nie był widowiskowy, ale zacięty" - to jest wypowiedź Fornala w niedziela po szpilu.

"Dał sie nam we znaki ostatni mecz w lidze europejskiej ,przyjechaliśmy do Chorzowa nie przegrac i to sie udało.Myślę, że 0:0 jest dla nas i Ruchu wynikiem sprawiedliwym." - Jose Maria Na Zerro styłu w Chorzowie (co jest do zrobienia bez problemu).
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#65 Post autor: forrest » 5 lis 2010, o 12:25

nie kolejnego szpilu 0:0 nie zniosa :wsciekly:
Tylko zwycięstwo Niebiescy :!: Tylko zwycięstwo :!:
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#66 Post autor: Scypion » 5 lis 2010, o 13:13

scaneRboy pisze: Może ktoś wymyśli coś dowcipnego, dosadnego i niezbyt wulgarnego, co by było śmiesznie a do nich dotarło i poszło w pięty.
trzeba ich obrzucic zdechłymi wronami albo wstawic im na sektor kuchenke ;)moim zdnaiem warot podkreślać że to my jewsteśmy klubem z 90 letnią historią a oni tylko farbowana amiką.

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#67 Post autor: BOGUCICE » 5 lis 2010, o 13:48

forrest pisze:
Szkoda ,że nie mówiłeś "ja pi***olę" kiedy Lech nas z sędzią przekręcił w ub. sezonie.Nie chodzi mi o grę brutalną ale bez skrupułów ostrą na granicy przepisów. .Od przerywania meczu jest sędzia a nie gra na out. Oni się z nami nie cackali dlatego wygrali ostatnio w Chorzowie.
W Sheffield tylko RUCH!!!

scaneRboy
Kontakt:

#68 Post autor: scaneRboy » 5 lis 2010, o 14:20

BOGUCICE coś Ty dzisiaj taki zmierzły? Albo pisz dokładnie o co Ci chodzi, albo odpuść.

Tamten mecz wszyscy pamietamy.
Wg mnie powinniśmy się skupić na sobie i zagrać skutecznie. A wybijać piłki czy nie będzie zależało od sytuacji na boisku. Pozatym od czasu Fabusa (wg mnie) nie mamy człowieka, który mógłby skutecznie przeczołgać przeciwników po boisku - tak, żeby im się odechciało futbolu na dobre - bo to tez jest element taktyki w grze.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
ch-R

#69 Post autor: ch-R » 5 lis 2010, o 14:40

A Bronowicki znowu zapił ?
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

kattowitz
Kontakt:

#70 Post autor: kattowitz » 5 lis 2010, o 16:22

scaneRboy pisze:BOGUCICE coś Ty dzisiaj taki zmierzły? Albo pisz dokładnie o co Ci chodzi, albo odpuść.

Tamten mecz wszyscy pamietamy.
Wg mnie powinniśmy się skupić na sobie i zagrać skutecznie. A wybijać piłki czy nie będzie zależało od sytuacji na boisku. Pozatym od czasu Fabusa (wg mnie) nie mamy człowieka, który mógłby skutecznie przeczołgać przeciwników po boisku - tak, żeby im się odechciało futbolu na dobre - bo to tez jest element taktyki w grze.
Jak to nie - Grodek potrafi a i Sadloczek jak się postaro to szłapa też poradzi złomać (Gancarczyk) :hyhy:

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: Mirek » 5 lis 2010, o 16:28

Lech Poznań będzie musiał sobie radzić w niedzielnym meczu z Ruchem Chorzów bez swego najlepszego obrońcy - Manuela Arboledy. Piłkarz doznał kontuzji mięśnia półbłoniastego, gdy cieszył się po strzelonej bramce.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ha,1554090" onclick="window.open(this.href);return false;
Henriquez nie gra, teraz Arboleda. Choć ten drugi mimo wszystko mógł grać hhee

kattowitz
Kontakt:

#72 Post autor: kattowitz » 5 lis 2010, o 16:28

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ha,1554090" onclick="window.open(this.href);return false;

No i dobrze że tego ..... nie będzie. Jak jo go nie cierpia.

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#73 Post autor: Kotlet » 5 lis 2010, o 16:30

ch-R pisze:A Bronowicki znowu zapił ?
Z tego co wiem do konca rundy nie zagra
kattowitz pisze:http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... ha,1554090

No i dobrze że tego ..... nie będzie. Jak jo go nie cierpia.
Błąd - ostatnio robił mase błędów, przydałby się właśnie na obronie u kuchenek

adamo_R

#74 Post autor: adamo_R » 5 lis 2010, o 16:34

szkoda że niy graja jeszcze Injac,Peszko,Stilic,Kriwiec,Rudņevs... byłoby łatwiej :)

scaneRboy
Kontakt:

#75 Post autor: scaneRboy » 5 lis 2010, o 16:42

kattowitz pisze: Jak to nie - Grodek potrafi a i Sadloczek jak się postaro to szłapa też poradzi złomać (Gancarczyk) :hyhy:
Chodziło mi gównie o grę z przodu, linia obrony to pod wzgledem fizycznym osobny temat

Zablokowany