Nowa strona klubu, przenosiny forum

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: AdiC » 6 wrz 2007, o 18:06

Niiych sie ta przerwa w szpilach skonczy bo sie po lekku pralnia sam robi.... strona jest super i tela.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: gerhat » 6 wrz 2007, o 21:38

Bardzo podoba mi się głos w dyskusji Lukasa Michalskiego, który tez mógłby swoje powiedzieć, ale przypominam ze temat jest o nowej officjalwebsaite, a nie o żalach kto kogo z interesu na tv wyrugował.
Napewno nie bedzie tak że po płycie będa się szwendac trzy tv internetowe, jedna kodowana ogólnopolska i na dokładka Cader z mikrofonem, żeby jakiś wywiadzik na koniec podje...
Ktoś wygrywo rywalizacja rynkowo a ktoś przegrywo. Świat się nie kończy jutro i ComTV napewno nie mo praw dozywotnich do niczego, po niej mogą przyjśc inne.

ps
w swiecie mediów zmiana barw to nic rzadkiego, sa nawet podwójne, nie jest wykluczone że jakis obecny krytyk za dwa lata pojawi się spowrotem w Com TV i co ? wtedy to medium bedzie jedyne, najlepsze, miodzio?

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#63 Post autor: osik » 6 wrz 2007, o 22:51

gerhat pisze:Napewno nie bedzie tak że po płycie będa się szwendac trzy tv internetowe, jedna kodowana ogólnopolska i na dokładka Cader z mikrofonem, żeby jakiś wywiadzik na koniec podje...
a co w tym złego?
zacytuja Twoje slowa :
gerhat pisze:Ważne że powstało coś nowego, że zrobiono jeden krok w przód. Nic tak nie wpływa na postęp jak konkurencja i oby ta nowa strona przyczyniła się do postepu innych mediów.
gerhat pisze:w swiecie mediów zmiana barw to nic rzadkiego, sa nawet podwójne, nie jest wykluczone że jakis obecny krytyk za dwa lata pojawi się spowrotem w Com TV i co ? wtedy to medium bedzie jedyne, najlepsze, miodzio?

napewno nie do mie :] bo poza ogladalnoscia i lansem cenia wartosc
swiat mediow jes skurw...ny jak laski z Mariackiej w Katowicach :rotfl: i jedyne co sie liczy to wlasnie ta ogladalnosc przekladano na kasa

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#64 Post autor: Martinezku » 7 wrz 2007, o 11:27

Jak dlo mie to strona o wiele lepszo niźli staro. Niy chca nikogo urazić ale staro jest nudno a ta nowo strona widać że żyje ,że sie coś na ni dzieje. Wiadomo kilka rzeczy trza poprawić ale jak wszyndzie som to bolonczki wieku dzieciyncego. Mom nadzieja ,że w tabeli bydom pełne nazwy drużyn a niy jakieś Ruch C. Wczoraj juz było dobrze a dzisioj widza żaś te dziwne skróty.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#65 Post autor: spyru » 8 wrz 2007, o 17:21

Stara strona ostatnimi czasy to już wogóle tragiczna była, wiec nie ma co porównywać.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

19Mody20
Kontakt:

#66 Post autor: 19Mody20 » 11 wrz 2007, o 02:53

no nareszcie sie cos dzieje na ty stronie nowej ......

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: AdiC » 11 wrz 2007, o 19:10

Coś niy tak jest z nawigacją bo stronka chodziła niyźle a teroz bez tyn banner (kwadracik z powitaniem) niy moga sie cofać bo trwo to dość długo
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#68 Post autor: Zip » 11 wrz 2007, o 21:39

Mnie akurat nie spowalnia, ale nie da się zamknąć tego bannera :looka:
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#69 Post autor: jalboss » 12 wrz 2007, o 11:21

A ja mam na forum tak, że mam np. 5 tematów z nowymi postami ale jak wchodze w jeden z nich to potem już wszystki są oznaczone jako przeczytane, pomimo tego że do nich nie zaglądałem.
Da się to gdzieś ustawić?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

TomSky
Kontakt:

#70 Post autor: TomSky » 12 wrz 2007, o 11:38

jalboss - u mnie jest podobnie - ale ino roz na jakiś czas sie tak robi
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

bsnkamil
Kontakt:

#71 Post autor: bsnkamil » 12 wrz 2007, o 20:42

na blue forum tyz mi sie tak dzieje od czasu do czasu !

baxsio
Kontakt:

#72 Post autor: baxsio » 12 wrz 2007, o 22:35

@martin nie wiym z kond zes sie urwol ale jak widza po dacie rejestracji to zarejestrowol zes sie w dniu jak wynikla godka o comtv.Wnioskuja zes jelojalny i loplacany przez ta instytucjo!! I nie lobrazej ludzi co zrobili cosik do nos kibicow ,czytej osik , L.Michalski itp, jakby nie bylo robili loni relacje i to na poziomie! A pokorz mi co ty zes zrobil dlo kibicow RUCHU. Mosz 3 ,slownie trzy , posty i nic wiencyj. Porownej sie ze @osik-iem i pokoz mi twoja tworczosc. Bo cos mi sie zdo ze zarejestrowoles sie ino po to zeby obrazac ludzi co w kwestii multimediow przerostaja cie lo conajmij 2 gowy!
PYRSK :hyhy:
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

martin

#73 Post autor: martin » 14 wrz 2007, o 16:52

martin napisał/a:
Ps do tecnicznego: dlaczego zech musiol sie od nowa ryjestrowac? Pisolo ze nima mnie w bazie??

odpowiedz technicznego:
Podziekuj tym co przenosili baze forum. Polecialo pare kont i nie odratuje ich bo nei mam jak. Pozatym nie mam dostepu do FTP i niewiadomo do kogo sie po niego zglosic. Jako ze pewnie czytaja to ludzi robiacy nowa strone, to apeluje do nich zeby mi napisali na PW ;-) pozatym te nowy styl do forum coscie wciepali nie pasuje do tej wersji... ale moze tego nei zauwazyliscie ^^ musialem go deinstalowac bo rozsypywal sie.

Uruk
Kontakt:

#74 Post autor: Uruk » 15 wrz 2007, o 10:27

Nowa strona fajnie wygląda graficznie i jest przejrzysta. dziwię się, że tak dużo ludzi ją krytykuje

Harpo

#75 Post autor: Harpo » 16 wrz 2007, o 22:47

simonsays pisze:Bede uszczypliwy, ale na stronie glownej w opisie meczu brakuje mi jednej waznej informacji, zgadnijcie jakiej :/ Rozumiem, ze to jest kara za to, ze smiemy wypowiadac nasze zdanie.
Zgadzam sie.

Do tego dochodzi aktualizacja tabeli (jej brak) i takie "szczegoly" jak 1 (JEDNO) zdjecie naszego stadionu.
Niby fajna stronka, ale.... wyglada jakby robiona na odwal (nie mowie o grafice a o tekstach).
Jakos tak "bez ikry" - wierze, ze bedzie lepiej:)

Zablokowany