Nowa strona klubu, przenosiny forum
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo podoba mi się głos w dyskusji Lukasa Michalskiego, który tez mógłby swoje powiedzieć, ale przypominam ze temat jest o nowej officjalwebsaite, a nie o żalach kto kogo z interesu na tv wyrugował.
Napewno nie bedzie tak że po płycie będa się szwendac trzy tv internetowe, jedna kodowana ogólnopolska i na dokładka Cader z mikrofonem, żeby jakiś wywiadzik na koniec podje...
Ktoś wygrywo rywalizacja rynkowo a ktoś przegrywo. Świat się nie kończy jutro i ComTV napewno nie mo praw dozywotnich do niczego, po niej mogą przyjśc inne.
ps
w swiecie mediów zmiana barw to nic rzadkiego, sa nawet podwójne, nie jest wykluczone że jakis obecny krytyk za dwa lata pojawi się spowrotem w Com TV i co ? wtedy to medium bedzie jedyne, najlepsze, miodzio?
Napewno nie bedzie tak że po płycie będa się szwendac trzy tv internetowe, jedna kodowana ogólnopolska i na dokładka Cader z mikrofonem, żeby jakiś wywiadzik na koniec podje...
Ktoś wygrywo rywalizacja rynkowo a ktoś przegrywo. Świat się nie kończy jutro i ComTV napewno nie mo praw dozywotnich do niczego, po niej mogą przyjśc inne.
ps
w swiecie mediów zmiana barw to nic rzadkiego, sa nawet podwójne, nie jest wykluczone że jakis obecny krytyk za dwa lata pojawi się spowrotem w Com TV i co ? wtedy to medium bedzie jedyne, najlepsze, miodzio?
- osik
- Kontakt:
a co w tym złego?gerhat pisze:Napewno nie bedzie tak że po płycie będa się szwendac trzy tv internetowe, jedna kodowana ogólnopolska i na dokładka Cader z mikrofonem, żeby jakiś wywiadzik na koniec podje...
zacytuja Twoje slowa :
gerhat pisze:Ważne że powstało coś nowego, że zrobiono jeden krok w przód. Nic tak nie wpływa na postęp jak konkurencja i oby ta nowa strona przyczyniła się do postepu innych mediów.
gerhat pisze:w swiecie mediów zmiana barw to nic rzadkiego, sa nawet podwójne, nie jest wykluczone że jakis obecny krytyk za dwa lata pojawi się spowrotem w Com TV i co ? wtedy to medium bedzie jedyne, najlepsze, miodzio?
napewno nie do mie
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
swiat mediow jes skurw...ny jak laski z Mariackiej w Katowicach

- Martinezku
- Kontakt:
Jak dlo mie to strona o wiele lepszo niźli staro. Niy chca nikogo urazić ale staro jest nudno a ta nowo strona widać że żyje ,że sie coś na ni dzieje. Wiadomo kilka rzeczy trza poprawić ale jak wszyndzie som to bolonczki wieku dzieciyncego. Mom nadzieja ,że w tabeli bydom pełne nazwy drużyn a niy jakieś Ruch C. Wczoraj juz było dobrze a dzisioj widza żaś te dziwne skróty.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@martin nie wiym z kond zes sie urwol ale jak widza po dacie rejestracji to zarejestrowol zes sie w dniu jak wynikla godka o comtv.Wnioskuja zes jelojalny i loplacany przez ta instytucjo!! I nie lobrazej ludzi co zrobili cosik do nos kibicow ,czytej osik , L.Michalski itp, jakby nie bylo robili loni relacje i to na poziomie! A pokorz mi co ty zes zrobil dlo kibicow RUCHU. Mosz 3 ,slownie trzy , posty i nic wiencyj. Porownej sie ze @osik-iem i pokoz mi twoja tworczosc. Bo cos mi sie zdo ze zarejestrowoles sie ino po to zeby obrazac ludzi co w kwestii multimediow przerostaja cie lo conajmij 2 gowy!
PYRSK
PYRSK

Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
martin napisał/a:
Ps do tecnicznego: dlaczego zech musiol sie od nowa ryjestrowac? Pisolo ze nima mnie w bazie??
odpowiedz technicznego:
Podziekuj tym co przenosili baze forum. Polecialo pare kont i nie odratuje ich bo nei mam jak. Pozatym nie mam dostepu do FTP i niewiadomo do kogo sie po niego zglosic. Jako ze pewnie czytaja to ludzi robiacy nowa strone, to apeluje do nich zeby mi napisali na PW ;-) pozatym te nowy styl do forum coscie wciepali nie pasuje do tej wersji... ale moze tego nei zauwazyliscie ^^ musialem go deinstalowac bo rozsypywal sie.
Ps do tecnicznego: dlaczego zech musiol sie od nowa ryjestrowac? Pisolo ze nima mnie w bazie??
odpowiedz technicznego:
Podziekuj tym co przenosili baze forum. Polecialo pare kont i nie odratuje ich bo nei mam jak. Pozatym nie mam dostepu do FTP i niewiadomo do kogo sie po niego zglosic. Jako ze pewnie czytaja to ludzi robiacy nowa strone, to apeluje do nich zeby mi napisali na PW ;-) pozatym te nowy styl do forum coscie wciepali nie pasuje do tej wersji... ale moze tego nei zauwazyliscie ^^ musialem go deinstalowac bo rozsypywal sie.
-
- Kontakt:
Zgadzam sie.simonsays pisze:Bede uszczypliwy, ale na stronie glownej w opisie meczu brakuje mi jednej waznej informacji, zgadnijcie jakiejRozumiem, ze to jest kara za to, ze smiemy wypowiadac nasze zdanie.
Do tego dochodzi aktualizacja tabeli (jej brak) i takie "szczegoly" jak 1 (JEDNO) zdjecie naszego stadionu.
Niby fajna stronka, ale.... wyglada jakby robiona na odwal (nie mowie o grafice a o tekstach).
Jakos tak "bez ikry" - wierze, ze bedzie lepiej:)