[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Mirek pisze:o barter chyba chodzi, no chyba, że o Joanna BartelKujav pisze:Tak jak Tyskie (ten mural to duuuuuży bartel) - jeden mecz. Nie ma co się napalać.
sytuacja klubu jest, jaka jest - podejrzewam ze marketingowi Ruchu tez nie do konca jest w smak puszczac w swiat takie akcjePawel pisze:Do mnie też właśnie "dzwonił" ten złodziej, skompromitowany w aferze taśmowej.
Nie życzę sobie takich telefonów! Ruchu Chorzów - nie idź tą drogą!
przy okazji kolejnej kampaniiMirek pisze:ciekawe czy np dla przeciwwagi pani Nowak będzie "dzwonić"
Do mie tyż zadzwonił...jego serce jest niebieskie...gerhat pisze:Jako kibic Ruchu nie życzę sobie wciągania klubu w kampanię wyborczą partii, która niejednokrotnie dawała wyraz temu, że jest antykibicowska i ogłaszała publicznie ustami swojego skompromitowanego ministra "Idziemy po Was", ferując wyroki zanim zapadły.
Nie interesują mnie prywatne poglądy polityczne właścicieli klubu ale proszę nie mieszać dorobku 95-letniej historii naszego ukochanego klubu z politycznymi kampaniami skompromitowanych polityków i nie życzę sobie udostępniania mojego nr telefonu merketingowi politycznemu w tak odrażającej postaci.
Przed chwilą odebrałem żenujący w treści telefon z linii 791 671 344 i oświadczam ze na ob. Tomczykiewicza nie zagłosuję !!!
wojt pisze:Rozumiem nienachalne, delikatne sprzyjanie szefostwa klubu niektorym opcjom politycznym, bo taki jest swiat i moze to przyniesc czasami korzysci, rozumiem udostepnianie loz honorowych dla lansowania sie śp Blidom,Kutzom,Gorzelikom, Tomczykiewiczom, rozumiem narzucony pewnie wywiad dla TV Niebiescy ktory za chwile pewnie sie ukaze, ale nie rozumiem i nie zycze sobie zeby klub udostepnial moj prywatny telefon w celach tak niesmacznej kampanii wyborczej skompromitowanego polityka. Najbardziej duupowaty urzednik ze Slaska ostatniej dekady ktory byl tylko marionetka w tuskowym rzadzie, nieumiejacy poradzic sobie z szambem we wlasnym slaskim gniezdzie, powinien posypac glowe popiolem i zajac sie czyms pozytecznym, a nie wydzwaniac do ludzi po pracy i kazac im w imie tego co czlowiek kocha czyli Ruchu, sluchac steku pustych frazesow. Mam nadzieje ze ta zenujaca reklama odniesie odwrotny skutek i nikt temu panu nie da juz kredytu zaufania na przyszle 4 lata bezowocnego i biernego zasiadania w parlamentarnych lawach.
pbb pisze:wojt pisze:Rozumiem nienachalne, delikatne sprzyjanie szefostwa klubu niektorym opcjom politycznym, bo taki jest swiat i moze to przyniesc czasami korzysci, rozumiem udostepnianie loz honorowych dla lansowania sie śp Blidom,Kutzom,Gorzelikom, Tomczykiewiczom, rozumiem narzucony pewnie wywiad dla TV Niebiescy ktory za chwile pewnie sie ukaze, ale nie rozumiem i nie zycze sobie zeby klub udostepnial moj prywatny telefon w celach tak niesmacznej kampanii wyborczej skompromitowanego polityka. Najbardziej duupowaty urzednik ze Slaska ostatniej dekady ktory byl tylko marionetka w tuskowym rzadzie, nieumiejacy poradzic sobie z szambem we wlasnym slaskim gniezdzie, powinien posypac glowe popiolem i zajac sie czyms pozytecznym, a nie wydzwaniac do ludzi po pracy i kazac im w imie tego co czlowiek kocha czyli Ruchu, sluchac steku pustych frazesow. Mam nadzieje ze ta zenujaca reklama odniesie odwrotny skutek i nikt temu panu nie da juz kredytu zaufania na przyszle 4 lata bezowocnego i biernego zasiadania w parlamentarnych lawach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], sivy35 i 41 gości