Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
marek79
Kontakt:

Re: Działania marketingowe

#5971 Post autor: marek79 » 20 wrz 2015, o 12:17

No ona to mo duzy. Ino go do zola ciongnie. :) :) ;)

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5972 Post autor: Kujav » 20 wrz 2015, o 12:58

Mirek pisze:
Kujav pisze:Tak jak Tyskie (ten mural to duuuuuży bartel) - jeden mecz. Nie ma co się napalać.
o barter chyba chodzi, no chyba, że o Joanna Bartel :P

Taki mi się ruby chochlik dziennikarski wkradł :D
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

Roni2580

#5973 Post autor: Roni2580 » 21 wrz 2015, o 16:31

Czy tylko do mnie dzisiaj zadzwonił Tomczykiewicz ;)? Z zaproszeniem na następny mecz?

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5974 Post autor: HKSADIK » 21 wrz 2015, o 16:32

Do mnie niestety też "dzwonił" :(

Nie odmawiam chopowi chodzenia na Ruch, coś tam może i pomógł, ale niech nie robi na nas kampanii wyborczej :mad:

Jego ekipa i tak idzie w uj....

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#5975 Post autor: Pawel » 21 wrz 2015, o 17:19

Do mnie też właśnie "dzwonił" ten złodziej, skompromitowany w aferze taśmowej.
Nie życzę sobie takich telefonów! Ruchu Chorzów - nie idź tą drogą!

ewald
Kontakt:

#5976 Post autor: ewald » 21 wrz 2015, o 17:35

Pawel pisze:Do mnie też właśnie "dzwonił" ten złodziej, skompromitowany w aferze taśmowej.
Nie życzę sobie takich telefonów! Ruchu Chorzów - nie idź tą drogą!
sytuacja klubu jest, jaka jest - podejrzewam ze marketingowi Ruchu tez nie do konca jest w smak puszczac w swiat takie akcje

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5977 Post autor: Mirek » 21 wrz 2015, o 17:38

ciekawe czy np dla przeciwwagi pani Nowak będzie "dzwonić" :P

ewald
Kontakt:

#5978 Post autor: ewald » 21 wrz 2015, o 17:47

Mirek pisze:ciekawe czy np dla przeciwwagi pani Nowak będzie "dzwonić" :P
przy okazji kolejnej kampanii :P teraz wybory wygra PiS, trza się bedzie z nimi ułożyć :P

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5979 Post autor: Ozor » 21 wrz 2015, o 17:57

Sam prezes zadzwoni z Warszawy zapraszając ukrytą opcję ;)

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5980 Post autor: wojt » 21 wrz 2015, o 18:03

Rozumiem nienachalne, delikatne sprzyjanie szefostwa klubu niektorym opcjom politycznym, bo taki jest swiat i moze to przyniesc czasami korzysci, rozumiem udostepnianie loz honorowych dla lansowania sie śp Blidom,Kutzom,Gorzelikom, Tomczykiewiczom, rozumiem narzucony pewnie wywiad dla TV Niebiescy ktory za chwile pewnie sie ukaze, ale nie rozumiem i nie zycze sobie zeby klub udostepnial moj prywatny telefon w celach tak niesmacznej kampanii wyborczej skompromitowanego polityka. Najbardziej duupowaty urzednik ze Slaska ostatniej dekady ktory byl tylko marionetka w tuskowym rzadzie, nieumiejacy poradzic sobie z szambem we wlasnym slaskim gniezdzie, powinien posypac glowe popiolem i zajac sie czyms pozytecznym, a nie wydzwaniac do ludzi po pracy i kazac im w imie tego co czlowiek kocha czyli Ruchu, sluchac steku pustych frazesow. Mam nadzieje ze ta zenujaca reklama odniesie odwrotny skutek i nikt temu panu nie da juz kredytu zaufania na przyszle 4 lata bezowocnego i biernego zasiadania w parlamentarnych lawach.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5981 Post autor: gerhat » 21 wrz 2015, o 18:13

Jako kibic Ruchu nie życzę sobie wciągania klubu w kampanię wyborczą partii, która niejednokrotnie dawała wyraz temu, że jest antykibicowska i ogłaszała publicznie ustami swojego skompromitowanego ministra "Idziemy po Was", ferując wyroki zanim zapadły.

Nie interesują mnie prywatne poglądy polityczne właścicieli klubu ale proszę nie mieszać dorobku 95-letniej historii naszego ukochanego klubu z politycznymi kampaniami skompromitowanych polityków i nie życzę sobie udostępniania mojego nr telefonu merketingowi politycznemu w tak odrażającej postaci.

Przed chwilą odebrałem żenujący w treści telefon z linii 791 671 344 i oświadczam ze na ob. Tomczykiewicza nie zagłosuję !!!

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5982 Post autor: BAFista » 21 wrz 2015, o 18:37

gerhat pisze:Jako kibic Ruchu nie życzę sobie wciągania klubu w kampanię wyborczą partii, która niejednokrotnie dawała wyraz temu, że jest antykibicowska i ogłaszała publicznie ustami swojego skompromitowanego ministra "Idziemy po Was", ferując wyroki zanim zapadły.

Nie interesują mnie prywatne poglądy polityczne właścicieli klubu ale proszę nie mieszać dorobku 95-letniej historii naszego ukochanego klubu z politycznymi kampaniami skompromitowanych polityków i nie życzę sobie udostępniania mojego nr telefonu merketingowi politycznemu w tak odrażającej postaci.

Przed chwilą odebrałem żenujący w treści telefon z linii 791 671 344 i oświadczam ze na ob. Tomczykiewicza nie zagłosuję !!!

Do mie tyż zadzwonił...jego serce jest niebieskie... :wstyd:

pbb
Kontakt:

#5983 Post autor: pbb » 21 wrz 2015, o 18:40

wojt pisze:Rozumiem nienachalne, delikatne sprzyjanie szefostwa klubu niektorym opcjom politycznym, bo taki jest swiat i moze to przyniesc czasami korzysci, rozumiem udostepnianie loz honorowych dla lansowania sie śp Blidom,Kutzom,Gorzelikom, Tomczykiewiczom, rozumiem narzucony pewnie wywiad dla TV Niebiescy ktory za chwile pewnie sie ukaze, ale nie rozumiem i nie zycze sobie zeby klub udostepnial moj prywatny telefon w celach tak niesmacznej kampanii wyborczej skompromitowanego polityka. Najbardziej duupowaty urzednik ze Slaska ostatniej dekady ktory byl tylko marionetka w tuskowym rzadzie, nieumiejacy poradzic sobie z szambem we wlasnym slaskim gniezdzie, powinien posypac glowe popiolem i zajac sie czyms pozytecznym, a nie wydzwaniac do ludzi po pracy i kazac im w imie tego co czlowiek kocha czyli Ruchu, sluchac steku pustych frazesow. Mam nadzieje ze ta zenujaca reklama odniesie odwrotny skutek i nikt temu panu nie da juz kredytu zaufania na przyszle 4 lata bezowocnego i biernego zasiadania w parlamentarnych lawach.

:ok:

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5984 Post autor: kobrrra » 22 wrz 2015, o 02:47

Mam dwa nieodebrane połączenia, teraz już wiem od kogo...
Nie dostaję żadnych smsów zachęcających do kupna karnetu, informacji o meczach, o koszulkach w barwach GŚ, o tym, że chcą mi oddać MÓJ zapodziany karnet z jesieni 2010.
Dzięki.
maszeRuj albo Giń

COYD!

scaneRboy
Kontakt:

#5985 Post autor: scaneRboy » 22 wrz 2015, o 06:40

pbb pisze:
wojt pisze:Rozumiem nienachalne, delikatne sprzyjanie szefostwa klubu niektorym opcjom politycznym, bo taki jest swiat i moze to przyniesc czasami korzysci, rozumiem udostepnianie loz honorowych dla lansowania sie śp Blidom,Kutzom,Gorzelikom, Tomczykiewiczom, rozumiem narzucony pewnie wywiad dla TV Niebiescy ktory za chwile pewnie sie ukaze, ale nie rozumiem i nie zycze sobie zeby klub udostepnial moj prywatny telefon w celach tak niesmacznej kampanii wyborczej skompromitowanego polityka. Najbardziej duupowaty urzednik ze Slaska ostatniej dekady ktory byl tylko marionetka w tuskowym rzadzie, nieumiejacy poradzic sobie z szambem we wlasnym slaskim gniezdzie, powinien posypac glowe popiolem i zajac sie czyms pozytecznym, a nie wydzwaniac do ludzi po pracy i kazac im w imie tego co czlowiek kocha czyli Ruchu, sluchac steku pustych frazesow. Mam nadzieje ze ta zenujaca reklama odniesie odwrotny skutek i nikt temu panu nie da juz kredytu zaufania na przyszle 4 lata bezowocnego i biernego zasiadania w parlamentarnych lawach.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

ODPOWIEDZ