Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
SODA's
Kontakt:

#586 Post autor: SODA's » 3 lip 2009, o 22:48

Ozor pisze:Panowie i Panie klub w potrzebie trzeba pomóc, niech to bedzie taki mały sprawdzian (karnety)nas jako kibiców. :)
hehe pozdro ...
RUCH Chorzów Polska

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#587 Post autor: Rzecznik Prasowy » 4 lip 2009, o 19:48

Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Jeśli chodzi o jubileusz to pracujemy nad tym pilnie! Niebawem wysyłamy pismo do Atletico Madryt w sprawie meczu, zobaczymy jaka będzie Ich odpowiedź :)
Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z okazji 90 lat - jak karnet. Jeżeli macie jakieś fotografie unikatowe, wysyłajcie na moj adres, a niewykluczone, że będzie z tego bilet!

P.S Czekam na Wasze opinie odnośnie karnetów i biletów, czy jesteście zadowoleni - powiedźmy nagrodami? Żaden inny klub nie funduje takich nagród jak MY!
PozdRo "Niebiescy"!
MG

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#588 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 4 lip 2009, o 19:53

Rzecznik Prasowy pisze:Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Jeśli chodzi o jubileusz to pracujemy nad tym pilnie! Niebawem wysyłamy pismo do Atletico Madryt w sprawie meczu, zobaczymy jaka będzie Ich odpowiedź :)
Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z
Wszystko fajnie ale kurde potrzebujemy klasowego napastnika ;) drogi rzeczniku Adrian Sikora jest bez klubu może zaproponowac mu roczny kontrakt? :oczami:

A co do Atletico to jestem spokojny :D a trzeba napisac w tym piśmie tak żeby mi na Cicho 6 Aguero przyjechoł :hyhy: ( nikaj nie ma przełazić w tym okienku ) ;)

Roni2580

#589 Post autor: Roni2580 » 4 lip 2009, o 19:55

19_kRzysiek_20 pisze:
Rzecznik Prasowy pisze:Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z
Wszystko fajnie ale kurde potrzebujemy klasowego napastnika ;) drogi rzeczniku Adrian Sikora jest bez klubu może zaproponowac mu roczny kontrakt? :oczami:

A co do Atletico to jestem spokojny :D a trzeba napisac w tym piśmie tak żeby mi na Cicho 6 Aguero przyjechoł :hyhy: ( nikaj nie ma przełazić w tym okienku ) ;)

myslic ze nas stac na jego pensje?

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#590 Post autor: grzej » 4 lip 2009, o 19:59

Puk, puk. Zejdźmy na ziemię z Sikorą...

Odnośnie biletów mam pytanie. Kiedy będą znane ceny biletów z konkretnymi przeciwnikami?
historiaruchu.pl

tramp3k
Kontakt:

#591 Post autor: tramp3k » 4 lip 2009, o 20:06

grzej pisze:Puk, puk. Zejdźmy na ziemię z Sikorą...

Odnośnie biletów mam pytanie. Kiedy będą znane ceny biletów z konkretnymi przeciwnikami?
zapewne gdy będą znani konkretni przeciwnicy :rotfl:

Lukas89
Kontakt:

#592 Post autor: Lukas89 » 4 lip 2009, o 20:10

a ja mam takie pytanie odnośnie tego cytatu:
Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Czy oznacza to,że Tomek Brzyski,Pavol Balaż,Maciek Sadlok zostaną u Nas? czy cytat ten oznacza,że 'utrzymaliśmy ten sam skład' na tą chwilę?
Obrazek

niebieskifanatyk
Kontakt:

#593 Post autor: niebieskifanatyk » 4 lip 2009, o 20:13

Narazie pozyskaliśmy jednego Piotra Stawarczyka :) Panie Rzeczniku proszę wytlumaczyc ;) Moze jestesmy blisko podpisania kontraktu z jakimis nowymi dobrymi zawodnikami , albo zwykła literówka Pana Rzecznika :)

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#594 Post autor: grzej » 4 lip 2009, o 20:23

@tramp3k
Myślenie nie boli, której części nie zrozumiałeś?
Ceny od 20 zł za bilet uzależnione od przeciwnika. Jest terminarz ekstraklasy i ustalony cennik biletów. Co jeszcze jest potrzebne wg Ciebie? Przeciwnicy? Rzeczywiście nie wiadomo z kim będziemy grać...
historiaruchu.pl

tramp3k
Kontakt:

#595 Post autor: tramp3k » 4 lip 2009, o 20:29

grzej pisze:@tramp3k
Myślenie nie boli, której części nie zrozumiałeś?
A gdzie napisalem ze nie zrozumiałem? :)
Przeciwnicy? Rzeczywiście nie wiadomo z kim będziemy grać...
mamy taki burdel w pzpnie ze nie wiadomo z kim nam przyjdzie grać. Arka, Korona, Widzew, Podbeskidzie, Cracovia, Łks, Jagiellonia, Górnik. To wszystko kluby które nie wiedzą nawet na jakim szczeblu zagrają :)

SODA's
Kontakt:

#596 Post autor: SODA's » 4 lip 2009, o 23:06

no to fajnie
RUCH Chorzów Polska

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#597 Post autor: Thoth » 5 lip 2009, o 01:18

Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z okazji 90 lat - jak karnet. Jeżeli macie jakieś fotografie unikatowe, wysyłajcie na moj adres, a niewykluczone, że będzie z tego bilet!

P.S Czekam na Wasze opinie odnośnie karnetów i biletów, czy jesteście zadowoleni - powiedźmy nagrodami? Żaden inny klub nie funduje takich nagród jak MY!
PozdRo "Niebiescy"!
jakie zakupy?? co to jakos propaganda?? nie chwal dnia przed zachodem słońca to cieszy ze my skład utrzymali ino tyn skład w ostaniyj rundzie o mało wielu z nos do palpitacji serca niy doprowadził także niy wiym czy jest moment na sianie propagandy. OBY BYŁO LEPIYJ!!!
co do karnetów jo jest zadowolony bo zawsze karnet kupia chocby niy wiym co!! a co do atletico juz widza jak to to sobstyl załatwi :rotfl: :rotfl:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

NP07
Kontakt:

#598 Post autor: NP07 » 5 lip 2009, o 09:22

Rzecznik Prasowy pisze:
Panie Rzeczniku może w tej sprawie warto poprosić naszych uzdolnionych grafików żeby zaprojektowac bilet na obchody. Zapewne najlepszą nagrodą w konkursie dla naszych grafików było by to że ich projet znajdzie się na bilecie na takie obchody , dlatego nic nie kosztuje a bilet bedzie taki jak sie podoba kibicom.

Poza tym drugie pytanie będzie jakies oficjalne logo obchodów ? I jakies gadzety z tym zwiazane ??

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#599 Post autor: Rzecznik Prasowy » 6 lip 2009, o 11:09

Witam

Staramy się, żeby obchody 90-lecia były głośno pokazane. Na pewno będą gadżety związane z jubileuszem. Zresztą, jak już zauważyliście, jest unikatowy karnet z tej okazji - prawdziwa gratka dla wszystkich kibiców, dlatego warto go mieć. Zresztą ceny za karnet są bardzo przystępne i jedne z najtańszych w Ekstraklasie! Bilety również będą "ozdobione" podobnym wydarzeniem w stylu "retro".
Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni tymi wszystkimi rzeczami. Pozdrawiam.

pacek1920
Kontakt:

#600 Post autor: pacek1920 » 6 lip 2009, o 11:13

karnety ich cena na +. Widać że zarząd nie ustosunkował się do naszych próśb o festyn(dzień z Ruchem) :zly:

ODPOWIEDZ