hehe pozdro ...Ozor pisze:Panowie i Panie klub w potrzebie trzeba pomóc, niech to bedzie taki mały sprawdzian (karnety)nas jako kibiców.
Nasi rzecznicy prasowi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Jeśli chodzi o jubileusz to pracujemy nad tym pilnie! Niebawem wysyłamy pismo do Atletico Madryt w sprawie meczu, zobaczymy jaka będzie Ich odpowiedź
Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z okazji 90 lat - jak karnet. Jeżeli macie jakieś fotografie unikatowe, wysyłajcie na moj adres, a niewykluczone, że będzie z tego bilet!
P.S Czekam na Wasze opinie odnośnie karnetów i biletów, czy jesteście zadowoleni - powiedźmy nagrodami? Żaden inny klub nie funduje takich nagród jak MY!
PozdRo "Niebiescy"!
Jeśli chodzi o jubileusz to pracujemy nad tym pilnie! Niebawem wysyłamy pismo do Atletico Madryt w sprawie meczu, zobaczymy jaka będzie Ich odpowiedź

Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z okazji 90 lat - jak karnet. Jeżeli macie jakieś fotografie unikatowe, wysyłajcie na moj adres, a niewykluczone, że będzie z tego bilet!
P.S Czekam na Wasze opinie odnośnie karnetów i biletów, czy jesteście zadowoleni - powiedźmy nagrodami? Żaden inny klub nie funduje takich nagród jak MY!
PozdRo "Niebiescy"!
MG
-
- Kontakt:
Wszystko fajnie ale kurde potrzebujemy klasowego napastnikaRzecznik Prasowy pisze:Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Jeśli chodzi o jubileusz to pracujemy nad tym pilnie! Niebawem wysyłamy pismo do Atletico Madryt w sprawie meczu, zobaczymy jaka będzie Ich odpowiedź![]()
Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z

A co do Atletico to jestem spokojny

-
19_kRzysiek_20 pisze:Wszystko fajnie ale kurde potrzebujemy klasowego napastnikaRzecznik Prasowy pisze:Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Jeśli chodzi o jubileusz to pracujemy nad tym pilnie! Niebawem wysyłamy pismo do Atletico Madryt w sprawie meczu, zobaczymy jaka będzie Ich odpowiedź![]()
Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem zdrogi rzeczniku Adrian Sikora jest bez klubu może zaproponowac mu roczny kontrakt?
![]()
A co do Atletico to jestem spokojnya trzeba napisac w tym piśmie tak żeby mi na Cicho 6 Aguero przyjechoł
( nikaj nie ma przełazić w tym okienku )
myslic ze nas stac na jego pensje?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A gdzie napisalem ze nie zrozumiałem?grzej pisze:@tramp3k
Myślenie nie boli, której części nie zrozumiałeś?

mamy taki burdel w pzpnie ze nie wiadomo z kim nam przyjdzie grać. Arka, Korona, Widzew, Podbeskidzie, Cracovia, Łks, Jagiellonia, Górnik. To wszystko kluby które nie wiedzą nawet na jakim szczeblu zagrająPrzeciwnicy? Rzeczywiście nie wiadomo z kim będziemy grać...

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakie zakupy?? co to jakos propaganda?? nie chwal dnia przed zachodem słońca to cieszy ze my skład utrzymali ino tyn skład w ostaniyj rundzie o mało wielu z nos do palpitacji serca niy doprowadził także niy wiym czy jest moment na sianie propagandy. OBY BYŁO LEPIYJ!!!Rzecznik Prasowy pisze:Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
PozdRo "Niebiescy"!
co do karnetów jo jest zadowolony bo zawsze karnet kupia chocby niy wiym co!! a co do atletico juz widza jak to to sobstyl załatwi

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Panie Rzeczniku może w tej sprawie warto poprosić naszych uzdolnionych grafików żeby zaprojektowac bilet na obchody. Zapewne najlepszą nagrodą w konkursie dla naszych grafików było by to że ich projet znajdzie się na bilecie na takie obchody , dlatego nic nie kosztuje a bilet bedzie taki jak sie podoba kibicom.Rzecznik Prasowy pisze:
Poza tym drugie pytanie będzie jakies oficjalne logo obchodów ? I jakies gadzety z tym zwiazane ??
-
- Kontakt:
Witam
Staramy się, żeby obchody 90-lecia były głośno pokazane. Na pewno będą gadżety związane z jubileuszem. Zresztą, jak już zauważyliście, jest unikatowy karnet z tej okazji - prawdziwa gratka dla wszystkich kibiców, dlatego warto go mieć. Zresztą ceny za karnet są bardzo przystępne i jedne z najtańszych w Ekstraklasie! Bilety również będą "ozdobione" podobnym wydarzeniem w stylu "retro".
Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni tymi wszystkimi rzeczami. Pozdrawiam.
Staramy się, żeby obchody 90-lecia były głośno pokazane. Na pewno będą gadżety związane z jubileuszem. Zresztą, jak już zauważyliście, jest unikatowy karnet z tej okazji - prawdziwa gratka dla wszystkich kibiców, dlatego warto go mieć. Zresztą ceny za karnet są bardzo przystępne i jedne z najtańszych w Ekstraklasie! Bilety również będą "ozdobione" podobnym wydarzeniem w stylu "retro".
Mam nadzieję, że jesteście zadowoleni tymi wszystkimi rzeczami. Pozdrawiam.
-
- Kontakt: