No to Radolsky chyba sobie długo nie popracuje w DyskoPolo

Wojciechowski

a mi to z kolei na rękę, w sobotę jadę na wesele i od 3 miesięcy modliłem się o mecz w piątek, albo niedzielęchorzowski_rsl pisze:ale ch***ia ze z Lechia gromy w piateki juz mecz przepadnie mi na karnecie
To niewyobrażalny skandal, by 20 lat po odzyskaniu wolności w Polsce karać wyrażanie uczuć patriotycznych i historycznej prawdy - powiedział podczas konferencji prasowej Jacek Kurski, komentując ukaranie klubu Lechia Gdańsk za wywieszenie podczas meczu z Wisłą transparentu bajeru z napisem "17 września 1939 roku - IV Rozbiór Polski"
a za Nami i Naszą "Oberschlesien" nikt sie nie chce wstawić.. (oprócz Pana Rzecznika)Jak podkreślił Jacek Kurski, "Pomorze zawsze było ostoją Solidarności". – Ukaranie Lechii godzi w wolność słowa i oznacza cenzurę dla każdej formy ekspresji – nie tylko patriotycznej – zauważył eurodeputowany PiS. Jego zdaniem, decyzja o nałożeniu kary na Lechię to "absurd".
- Rada miejska Gdańska już potępiła nałożenie tej kary. Chciałem zaapelować do władz klubu, by zawstydził on komisję Ligi i nie odwoływał się od jej decyzji, by nie stwarzać wrażenia, że chodzi tylko o niezapłacenie kary w wysokości 5 tysięcy złotych - podkreślił Kurski.
ponoć RAŚ poda(ł) to do prokuratury...Lukas89 pisze:a za Nami i Naszą "Oberschlesien" nikt sie nie chce wstawić.. (oprócz Pana Rzecznika)
Z tego co wiem to Pan Gudebski współtworzył magazyn Szybka PiłkaWitek46 pisze:Nie wierzę w to co czytam? Czy to naprawdę napisał rzecznik czy jakiś przebieraniec? Jeśli nawet tak jest że rzecznik "ma wpływ" na jakiegoś dziennikarza to lepiej się tym nie chwalić, w swoim i ich interesie. A jak się "nie ma wpływu", to się robi wszystko żeby go zdobyć, a nie biadoli, że to jest niemożliwe. Niestety intelektualna nędza. Jak się jest rzecznikiem, to lepiej myśleć co się mówi, niż mówić co się myśli. Ale zaraz będziecie po mnie jechać, bo rzecznik ma tu wielu zwolenników.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 35 gości