Jagielonia - Ruch !!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kolego malo bylo gadki o tym na foRum dalej chcesz pier*****ADAM.K pisze:Doboszek tys chyba tyz tam bol,wiecej takich kiboli i bydymy grac na Skalce ze Slaskim za dwa lata !!! Pozdrowienia dla prawdziwych kiboli NIEBIESKICH stary daty !!!
Na to co sie stalo podzialalo miliony czynnikow wiexc skoncz zwalac wszytsko na jedna rzecz...Jestes Monotematyczny

które z was kibicuje Zagłębiu Sosnowiec?
wszystkie dzieci podnoszą rączki tylko nie Jasiu
-a ty jasiu czemu nie podnosisz - pyta pani
- bo ja kibicuje Ruchowi Chorzów- odpowiada rezolutnie jasiu
- ale dlaczego? - pyta pani
- bo tata kibicuje Ruchowi, mama, starszy brat.... to i ja kibicuje
Ruchowi - odpowiada Jasiu
-ale jasiu popatrz nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców np jakby
twój tata był alkoholikiem , mama prostytutką a brat pedałem to co wtedy byś zrobił- pyta pani
- to wtedy kibicował bym Zagłębiu - odpowiada jasiu
vil:

.....bier fotra muter i brata i na baraze

nie kloccie sie kurde. Po prostu mamy baraze i i koniec klotni na temat czyja to wina. Kazdy ma swoje poglady, ale trudno, musimy sie pogodzic z porazka. 20 i 26 baraze, a 26 wszyscy na Cicha 6... chociaz, niektorzy moze, maja to gdzies... ale ja jestem z Ruchem na dobre i na zle... ide na ten szpil i wierze w naszych chopcow.
jakby mi ktos powiedzial rok temu ze bedziemu w barazach bylbym zawiedziony, ale z powodu takiego ze nie weszlismy do I ligi bezposrednio. jednak jakos bym sie z tym faktem pogodzil, ze jeszcze z jakims switem trzeba zagrac, lecz pojac nie moge ze to NIE TE BARAZE!!!! w glowie sie to nie miesci...
a o przeszlosci nie nalezy zapominac, bo mimo ze jedno zdarzenie mialo miejsce a meczy bylo z 30 to, to wlasnie to tez zadecydowalo o tym jak jest wlasnie... I wiedzmy ze pietno po tym zawsze pozostanie...
a o przeszlosci nie nalezy zapominac, bo mimo ze jedno zdarzenie mialo miejsce a meczy bylo z 30 to, to wlasnie to tez zadecydowalo o tym jak jest wlasnie... I wiedzmy ze pietno po tym zawsze pozostanie...
-
- Kontakt:
Jeszcze nie moge w to uwierzyc, ale zostaly dwa mecze do rozegrania, wszystko w rekach Boga
, jeszcze nic nie jest przesadzone :roll: , a co ma byc to i tak bedzie.
Teraz trzeba pomyslec o wyjezdzie do Rzeszowa i byc w Chorzowie na rewanzu.

Teraz trzeba pomyslec o wyjezdzie do Rzeszowa i byc w Chorzowie na rewanzu.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października