Jagielonia - Ruch !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
COBRA

#46 Post autor: COBRA » 11 cze 2004, o 19:08

ja juz w nic niewieze:((

TrevoR

#47 Post autor: TrevoR » 11 cze 2004, o 19:08

Bez komentarza :( Popierom Adama K. Oddajcie 3 punkty i baraży niy bydzie!

snajper

#48 Post autor: snajper » 11 cze 2004, o 19:09

ku*** jak to mozliwe :cry: :cry: :cry: ! ku*** do rzeszowa teraz wszyscy maj jechac niemoze nos byc mniej nic 500 ! :evil: :evil: :evil: Ruch sie mo utrzymac i my muszymy ich dopingowad do zobaczenia 20 czerwca :wink:

Rogala spierdalja puki czas !

ADImiasteczko

#49 Post autor: ADImiasteczko » 11 cze 2004, o 19:09

Sytuacja jest nieciekawa. Przegrane baraże to koniec RUCHU przy obecnych układach. Rzeszów w barażach pójdzie na całość bo już chyba 10 lat nie mieli drugiej ligi. Ciekawe czy cały stadion będzie otwarty w barażach i po ile będą bilety. Jo pojada i tak choćby były po 30.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: spyru » 11 cze 2004, o 19:10

No to za***iście :( . ku*** nie moge. Ruch gra w barażach o 2 ligę. Jest jeszce być może furtka o której wspominałem, ale tak czy siak tego sezonu nie zapomni nikt :( :( :(
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Doboszek

#51 Post autor: Doboszek » 11 cze 2004, o 19:14

ADAM.K pisze:Doboszek tys chyba tyz tam bol,wiecej takich kiboli i bydymy grac na Skalce ze Slaskim za dwa lata !!! Pozdrowienia dla prawdziwych kiboli NIEBIESKICH stary daty !!!
Kolego malo bylo gadki o tym na foRum dalej chcesz pier*****
Na to co sie stalo podzialalo miliony czynnikow wiexc skoncz zwalac wszytsko na jedna rzecz...Jestes Monotematyczny :evil:

myc

#52 Post autor: myc » 11 cze 2004, o 19:20

:evil: :ew szkole w Sosnowcu pani pyta dzieci:
które z was kibicuje Zagłębiu Sosnowiec?
wszystkie dzieci podnoszą rączki tylko nie Jasiu
-a ty jasiu czemu nie podnosisz - pyta pani
- bo ja kibicuje Ruchowi Chorzów- odpowiada rezolutnie jasiu
- ale dlaczego? - pyta pani
- bo tata kibicuje Ruchowi, mama, starszy brat.... to i ja kibicuje
Ruchowi - odpowiada Jasiu
-ale jasiu popatrz nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców np jakby
twój tata był alkoholikiem , mama prostytutką a brat pedałem to co wtedy byś zrobił- pyta pani
- to wtedy kibicował bym Zagłębiu - odpowiada jasiu
vil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
.....bier fotra muter i brata i na baraze :evil: :evil: :evil: :evil:

ADAM.K

#53 Post autor: ADAM.K » 11 cze 2004, o 19:29

Doboszek dej sie na luz,tys chyba jest zenek,moze bylo miliony powodow( scheiss egal),tych trzech punktow zabraklo i koniec !!! A jo nie jest monotematyczny ino DTS 5.1 !!!

elane

#54 Post autor: elane » 11 cze 2004, o 19:33

nie kloccie sie kurde. Po prostu mamy baraze i i koniec klotni na temat czyja to wina. Kazdy ma swoje poglady, ale trudno, musimy sie pogodzic z porazka. 20 i 26 baraze, a 26 wszyscy na Cicha 6... chociaz, niektorzy moze, maja to gdzies... ale ja jestem z Ruchem na dobre i na zle... ide na ten szpil i wierze w naszych chopcow.

bolo23

#55 Post autor: bolo23 » 11 cze 2004, o 19:54

jakby mi ktos powiedzial rok temu ze bedziemu w barazach bylbym zawiedziony, ale z powodu takiego ze nie weszlismy do I ligi bezposrednio. jednak jakos bym sie z tym faktem pogodzil, ze jeszcze z jakims switem trzeba zagrac, lecz pojac nie moge ze to NIE TE BARAZE!!!! w glowie sie to nie miesci...
a o przeszlosci nie nalezy zapominac, bo mimo ze jedno zdarzenie mialo miejsce a meczy bylo z 30 to, to wlasnie to tez zadecydowalo o tym jak jest wlasnie... I wiedzmy ze pietno po tym zawsze pozostanie...

-Marek-

#56 Post autor: -Marek- » 11 cze 2004, o 19:59

No i wykrakałem ten wynik 1-0.ku*** teraz trzeba wygrać baraże.Mam nadzieję że stadion będzie otwarty.

snajper

#57 Post autor: snajper » 11 cze 2004, o 20:14

-Marek- pisze:No i wykrakałem ten wynik 1-0.ku*** teraz trzeba wygrać baraże.Mam nadzieję że stadion będzie otwarty.
nierozumie wychodzi na to ze jestes dumny z tego ze ci sie udało wykrakac :evil:

made_in_jagiellonia

#58 Post autor: made_in_jagiellonia » 11 cze 2004, o 20:15

JAgiellonia Pany Żółto czerwone szatany

I tak zostaniecie Ruch Chorzów - Stal Rzeszów lub Heko Czermno jak stal rzeszów to niewiadomo jak czermno to win

Niebieska
Kontakt:

#59 Post autor: Niebieska » 11 cze 2004, o 20:20

Jeszcze nie moge w to uwierzyc, ale zostaly dwa mecze do rozegrania, wszystko w rekach Boga :(, jeszcze nic nie jest przesadzone :roll: , a co ma byc to i tak bedzie.

Teraz trzeba pomyslec o wyjezdzie do Rzeszowa i byc w Chorzowie na rewanzu.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

snajper

#60 Post autor: snajper » 11 cze 2004, o 20:21

te made in jagelonia ! jak ci sioe podobaB nasz helikopter ?? :o

ODPOWIEDZ