Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
to ja mam takie pytanie, czy jak padnie system w czasie meczu czy jest jakakolwiek alternatywa z wejściem na stadion, bo co by się to nie skonczyło wyrobieniem kart, a potem po staremu na zwykłe bilety będziemy wchodzić
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- ch-R
To jest dobre pytanie .heli pisze:to ja mam takie pytanie, czy jak padnie system w czasie meczu czy jest jakakolwiek alternatywa z wejściem na stadion, bo co by się to nie skonczyło wyrobieniem kart, a potem po staremu na zwykłe bilety będziemy wchodzić

Bo to jest tak , najpierw buduje sie stadion z prawdziwego zdarzenia co by ten system sie sprawdzoł w 100% a unos ten system jest o dupa rozbić . Zaś wyszli przed szereg , niepotrzebnie . Najpierw stadion potem elektroniczny system a nie odwrotnie , to tak jakby do Trabanta wsadzić ABS,NAVI GPS,i czujniki cofania

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
ta karta trza mieć tyż na wyjazdy, nie mosz nie wchodzisz. u nos na sektorze gości tyż zamontowali bramka z czytnikiem.heli pisze:to ja mam takie pytanie, czy jak padnie system w czasie meczu czy jest jakakolwiek alternatywa z wejściem na stadion, bo co by się to nie skonczyło wyrobieniem kart, a potem po staremu na zwykłe bilety będziemy wchodzić
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
Sprzedaż Kart Kibica wstrzymana do 9 lipca
Informujemy, że sprzedaż Kart Kibica została wstrzymana z powodów technicznych leżących po stronie firmy Vector Soft – głównego wykonawcy systemu biletowo-karnetowego, montowanego na stadionie Ruchu Chorzów SA.
Wznowienie sprzedaży Kart Kibica i Karnetów nastąpi od 9.07.2010 r. Sprzedaż będzie prowadzona w nowym budynku klubowym – I piętro, w dni robocze w godz. 9:00 do 17:00.
Więc to nie wina leży po naszej stronie, ale trzeba jak zwykle ponarzekać na zarząd.
Informujemy, że sprzedaż Kart Kibica została wstrzymana z powodów technicznych leżących po stronie firmy Vector Soft – głównego wykonawcy systemu biletowo-karnetowego, montowanego na stadionie Ruchu Chorzów SA.
Wznowienie sprzedaży Kart Kibica i Karnetów nastąpi od 9.07.2010 r. Sprzedaż będzie prowadzona w nowym budynku klubowym – I piętro, w dni robocze w godz. 9:00 do 17:00.
Więc to nie wina leży po naszej stronie, ale trzeba jak zwykle ponarzekać na zarząd.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
- Kotlet
- Kontakt:
A co mieli napisać ?Ze brakło im tasmy czy tam plastiku ?? Przecież by ich zjedli, to se wymyslili awarie systemu.jugador pisze:Chyba to jednak system padl na dziendobry a nie brak tego czy tamtego.za***iscie.Dobrze , ze do ligi jeszcze duzo czasu.

- Martinezku
- Kontakt:
Szpilplacu to w nojbliższy piyńciolatce niy bydymy mieć(jo już Koplowi downo niy wjerza) a bramki uod tego sezonu trza mieć. Taki wymóg a nie widzimisie zarzondu. Myślicie, że jakby niy musieli to by wdupiali te tysionce w systym wpuszczanio na szpilplac?ch-R pisze:Zaś wyszli przed szereg , niepotrzebnie . Najpierw stadion potem elektroniczny system a nie odwrotnie
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bramki ja trzeba mieć,ale nikaj nie widziołech żeby kajś pisało że trzeba bilety jako doładowanie karty,z tym sie moim zdaniem pospieszyli i wylejźli przed szereg,kaj takie coś jest w polsce?jo jeszcze nie słyszoł.
- milanos
- Kontakt:
Ale skoro podali nazwę firmy to chyba by im nie robili antyreklamy bez powodu, bo za to chyba firma ta mogłaby im wytoczyć proces.Kotlet pisze:A co mieli napisać ?Ze brakło im tasmy czy tam plastiku ?? Przecież by ich zjedli, to se wymyslili awarie systemu.jugador pisze:Chyba to jednak system padl na dziendobry a nie brak tego czy tamtego.za***iscie.Dobrze , ze do ligi jeszcze duzo czasu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja zdążyłem dziś kupić karnety i jedna kartę kibica. Od razu na niej wbiłem bilet na mecz z Wisła na trybunę górną. Zarezerwowałem konkretne miejsce i o ile na karnetach miejsca są napisane, to na karcie kibica sie tego nie da zrobić. Zastanawiam się w jaki sposób ta osoba bedzie musiała "udowodnić", że ma to doładowanie na konkretne miejsce.
I odnośnie osób niepełnoletnich. Żeby taka osoba wyrobiła karnet albo kartę kibica potrzebuje potwierdzenia osoby dorosłej. Może to być ktokolwiek, byle miał już wyrobioną swoją kartę albo karnet.
I odnośnie osób niepełnoletnich. Żeby taka osoba wyrobiła karnet albo kartę kibica potrzebuje potwierdzenia osoby dorosłej. Może to być ktokolwiek, byle miał już wyrobioną swoją kartę albo karnet.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
właśnie!!!!! ludzie myślcie to mniej kosztuje niz te wasze kurwowanie!!!!!milanos pisze:Ale skoro podali nazwę firmy to chyba by im nie robili antyreklamy bez powodu, bo za to chyba firma ta mogłaby im wytoczyć proces.Kotlet pisze:A co mieli napisać ?Ze brakło im tasmy czy tam plastiku ?? Przecież by ich zjedli, to se wymyslili awarie systemu. :zdziwko:jugador pisze:Chyba to jednak system padl na dziendobry a nie brak tego czy tamtego.za***iscie.Dobrze , ze do ligi jeszcze duzo czasu.
- Kotlet
- Kontakt:
A nie przyszło ci do głowy ze firma może byc także winna braku dostawy materiału czy innego dziadostwa (pisały o tym osoby odprawione z kwitkiem) a ładnie nazwali to "awarią systemu ? "mulan pisze:właśnie!!!!! ludzie myślcie to mniej kosztuje niz te wasze kurwowanie!!!!!milanos pisze:Ale skoro podali nazwę firmy to chyba by im nie robili antyreklamy bez powodu, bo za to chyba firma ta mogłaby im wytoczyć proces.Kotlet pisze:A co mieli napisać ?Ze brakło im tasmy czy tam plastiku ?? Przecież by ich zjedli, to se wymyslili awarie systemu.jugador pisze:Chyba to jednak system padl na dziendobry a nie brak tego czy tamtego.za***iscie.Dobrze , ze do ligi jeszcze duzo czasu.
Rzeczywiście kolego, zastosuj to u siebie...
mulan pisze:ludzie myślcie to mniej kosztuje niz te wasze kurwowanie!!!!!
-
- Kontakt:
w kielcach na koronie tak własnie jestRidej1920 pisze:bramki ja trzeba mieć,ale nikaj nie widziołech żeby kajś pisało że trzeba bilety jako doładowanie karty,z tym sie moim zdaniem pospieszyli i wylejźli przed szereg,kaj takie coś jest w polsce?jo jeszcze nie słyszoł.
-
- Kontakt:
ps. odnosza sie w tym do forumowiczów, bo autor raczy i tak nie kupi, a moze nawet tego nie przeczyto (data rejestracji moze budzic watpliwosci, i jest to po prostu propaganda przeciwko kupowania karnetów)[/quote]
Może budzić wątpliwość to Twoja umiejętność liczenia. Jak sie okazuje to jest jeszcze pora ludzi co kapujom o co caman. Jak żech zapłacił w zeszłym sezonie 630 zeta za sezon a tera mom cyna 760 + cyna za szpile PP to Ty mi godosz żech jest skompy czy co??????? 3-4 sezony to z kawom chodzili żeby ludzie chcieli przyjść na TG. W zeszły roku wielkie promocje obiecywali i konkursy....a tym sezonie to totalno olewka. Tak podziwiomy angoli, niymców czy choćby Widzew, lech....Zoboczcie jak to tam wyglondo a nie du...ie fleków, że średnio 8tyś/mecz mo utrzymać nosz Ruch.... a kolejki po karty to i tak byndom bo kożdy musi to mieć.....i niy pisz synku takich PSów bo som pewnie od 3 lot łazisz na szpile a Gucia to pewnie z łobrozka znosz.
PozdRo
Może budzić wątpliwość to Twoja umiejętność liczenia. Jak sie okazuje to jest jeszcze pora ludzi co kapujom o co caman. Jak żech zapłacił w zeszłym sezonie 630 zeta za sezon a tera mom cyna 760 + cyna za szpile PP to Ty mi godosz żech jest skompy czy co??????? 3-4 sezony to z kawom chodzili żeby ludzie chcieli przyjść na TG. W zeszły roku wielkie promocje obiecywali i konkursy....a tym sezonie to totalno olewka. Tak podziwiomy angoli, niymców czy choćby Widzew, lech....Zoboczcie jak to tam wyglondo a nie du...ie fleków, że średnio 8tyś/mecz mo utrzymać nosz Ruch.... a kolejki po karty to i tak byndom bo kożdy musi to mieć.....i niy pisz synku takich PSów bo som pewnie od 3 lot łazisz na szpile a Gucia to pewnie z łobrozka znosz.
PozdRo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawostka ze strony oficjalnej: w zakładce bilety i karnety jest odnośnik - bilety na Wielkie Derby Śląska, wchodzę tam z ciekawości, a tam artykuły o WDŚ 2008. Ciekawe heeh.
http://ruchchorzow.com.pl/?page=bilety_derby" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ruchchorzow.com.pl/?page=bilety_derby" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
@Ruch72 - u nas po prostu wreszcie robi się normalnie jeśli chodzi o ceny - TG ma ściągnąć jak najwięcej kasy. Jak nie pasuje cena 760 zł, zostają jeszcze tańsze karnety. A i tak wychodzi o 10 zł na mecz taniej w karnecie, niż bez.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY