Karnety i bilety w sezonie 2010/2011

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011

#46 Post autor: heli » 5 lip 2010, o 20:03

to ja mam takie pytanie, czy jak padnie system w czasie meczu czy jest jakakolwiek alternatywa z wejściem na stadion, bo co by się to nie skonczyło wyrobieniem kart, a potem po staremu na zwykłe bilety będziemy wchodzić
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
ch-R

#47 Post autor: ch-R » 5 lip 2010, o 20:46

heli pisze:to ja mam takie pytanie, czy jak padnie system w czasie meczu czy jest jakakolwiek alternatywa z wejściem na stadion, bo co by się to nie skonczyło wyrobieniem kart, a potem po staremu na zwykłe bilety będziemy wchodzić
To jest dobre pytanie . :)
Bo to jest tak , najpierw buduje sie stadion z prawdziwego zdarzenia co by ten system sie sprawdzoł w 100% a unos ten system jest o dupa rozbić . Zaś wyszli przed szereg , niepotrzebnie . Najpierw stadion potem elektroniczny system a nie odwrotnie , to tak jakby do Trabanta wsadzić ABS,NAVI GPS,i czujniki cofania :dobani:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

bRayan72

#48 Post autor: bRayan72 » 5 lip 2010, o 21:01

heli pisze:to ja mam takie pytanie, czy jak padnie system w czasie meczu czy jest jakakolwiek alternatywa z wejściem na stadion, bo co by się to nie skonczyło wyrobieniem kart, a potem po staremu na zwykłe bilety będziemy wchodzić
ta karta trza mieć tyż na wyjazdy, nie mosz nie wchodzisz. u nos na sektorze gości tyż zamontowali bramka z czytnikiem.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

bRayan72

#49 Post autor: bRayan72 » 5 lip 2010, o 21:05

Sprzedaż Kart Kibica wstrzymana do 9 lipca

Informujemy, że sprzedaż Kart Kibica została wstrzymana z powodów technicznych leżących po stronie firmy Vector Soft – głównego wykonawcy systemu biletowo-karnetowego, montowanego na stadionie Ruchu Chorzów SA.
Wznowienie sprzedaży Kart Kibica i Karnetów nastąpi od 9.07.2010 r. Sprzedaż będzie prowadzona w nowym budynku klubowym – I piętro, w dni robocze w godz. 9:00 do 17:00.

Więc to nie wina leży po naszej stronie, ale trzeba jak zwykle ponarzekać na zarząd.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#50 Post autor: Kotlet » 5 lip 2010, o 21:06

jugador pisze:Chyba to jednak system padl na dziendobry a nie brak tego czy tamtego.za***iscie.Dobrze , ze do ligi jeszcze duzo czasu.
A co mieli napisać ?Ze brakło im tasmy czy tam plastiku ?? Przecież by ich zjedli, to se wymyslili awarie systemu. :zdziwko:

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#51 Post autor: Martinezku » 5 lip 2010, o 21:13

ch-R pisze:Zaś wyszli przed szereg , niepotrzebnie . Najpierw stadion potem elektroniczny system a nie odwrotnie
Szpilplacu to w nojbliższy piyńciolatce niy bydymy mieć(jo już Koplowi downo niy wjerza) a bramki uod tego sezonu trza mieć. Taki wymóg a nie widzimisie zarzondu. Myślicie, że jakby niy musieli to by wdupiali te tysionce w systym wpuszczanio na szpilplac?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ridej1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: Ridej1920 » 5 lip 2010, o 21:26

bramki ja trzeba mieć,ale nikaj nie widziołech żeby kajś pisało że trzeba bilety jako doładowanie karty,z tym sie moim zdaniem pospieszyli i wylejźli przed szereg,kaj takie coś jest w polsce?jo jeszcze nie słyszoł.

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#53 Post autor: milanos » 5 lip 2010, o 21:28

Kotlet pisze:
jugador pisze:Chyba to jednak system padl na dziendobry a nie brak tego czy tamtego.za***iscie.Dobrze , ze do ligi jeszcze duzo czasu.
A co mieli napisać ?Ze brakło im tasmy czy tam plastiku ?? Przecież by ich zjedli, to se wymyslili awarie systemu. :zdziwko:
Ale skoro podali nazwę firmy to chyba by im nie robili antyreklamy bez powodu, bo za to chyba firma ta mogłaby im wytoczyć proces.
Obrazek

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: Mirek » 5 lip 2010, o 21:58

Ja zdążyłem dziś kupić karnety i jedna kartę kibica. Od razu na niej wbiłem bilet na mecz z Wisła na trybunę górną. Zarezerwowałem konkretne miejsce i o ile na karnetach miejsca są napisane, to na karcie kibica sie tego nie da zrobić. Zastanawiam się w jaki sposób ta osoba bedzie musiała "udowodnić", że ma to doładowanie na konkretne miejsce.
I odnośnie osób niepełnoletnich. Żeby taka osoba wyrobiła karnet albo kartę kibica potrzebuje potwierdzenia osoby dorosłej. Może to być ktokolwiek, byle miał już wyrobioną swoją kartę albo karnet.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: mulan » 5 lip 2010, o 22:25

milanos pisze:
Kotlet pisze:
Ale skoro podali nazwę firmy to chyba by im nie robili antyreklamy bez powodu, bo za to chyba firma ta mogłaby im wytoczyć proces.
właśnie!!!!! ludzie myślcie to mniej kosztuje niz te wasze kurwowanie!!!!!

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#56 Post autor: Kotlet » 5 lip 2010, o 23:10

mulan pisze:
milanos pisze:
Kotlet pisze:
właśnie!!!!! ludzie myślcie to mniej kosztuje niz te wasze kurwowanie!!!!!
A nie przyszło ci do głowy ze firma może byc także winna braku dostawy materiału czy innego dziadostwa (pisały o tym osoby odprawione z kwitkiem) a ładnie nazwali to "awarią systemu ? "
Rzeczywiście kolego, zastosuj to u siebie...
mulan pisze:ludzie myślcie to mniej kosztuje niz te wasze kurwowanie!!!!!

Ruch72
Kontakt:

#57 Post autor: Ruch72 » 5 lip 2010, o 23:18

Ridej1920 pisze:bramki ja trzeba mieć,ale nikaj nie widziołech żeby kajś pisało że trzeba bilety jako doładowanie karty,z tym sie moim zdaniem pospieszyli i wylejźli przed szereg,kaj takie coś jest w polsce?jo jeszcze nie słyszoł.
w kielcach na koronie tak własnie jest

Ruch72
Kontakt:

#58 Post autor: Ruch72 » 5 lip 2010, o 23:30

ps. odnosza sie w tym do forumowiczów, bo autor raczy i tak nie kupi, a moze nawet tego nie przeczyto (data rejestracji moze budzic watpliwosci, i jest to po prostu propaganda przeciwko kupowania karnetów)[/quote]

Może budzić wątpliwość to Twoja umiejętność liczenia. Jak sie okazuje to jest jeszcze pora ludzi co kapujom o co caman. Jak żech zapłacił w zeszłym sezonie 630 zeta za sezon a tera mom cyna 760 + cyna za szpile PP to Ty mi godosz żech jest skompy czy co??????? 3-4 sezony to z kawom chodzili żeby ludzie chcieli przyjść na TG. W zeszły roku wielkie promocje obiecywali i konkursy....a tym sezonie to totalno olewka. Tak podziwiomy angoli, niymców czy choćby Widzew, lech....Zoboczcie jak to tam wyglondo a nie du...ie fleków, że średnio 8tyś/mecz mo utrzymać nosz Ruch.... a kolejki po karty to i tak byndom bo kożdy musi to mieć.....i niy pisz synku takich PSów bo som pewnie od 3 lot łazisz na szpile a Gucia to pewnie z łobrozka znosz.
PozdRo

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#59 Post autor: Mirek » 6 lip 2010, o 09:35

Ciekawostka ze strony oficjalnej: w zakładce bilety i karnety jest odnośnik - bilety na Wielkie Derby Śląska, wchodzę tam z ciekawości, a tam artykuły o WDŚ 2008. Ciekawe heeh.
http://ruchchorzow.com.pl/?page=bilety_derby" onclick="window.open(this.href);return false;

adamas
Kontakt:

#60 Post autor: adamas » 6 lip 2010, o 09:37

@Ruch72 - u nas po prostu wreszcie robi się normalnie jeśli chodzi o ceny - TG ma ściągnąć jak najwięcej kasy. Jak nie pasuje cena 760 zł, zostają jeszcze tańsze karnety. A i tak wychodzi o 10 zł na mecz taniej w karnecie, niż bez.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY

Zablokowany