Puchar Polski 2014/2015
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2014/2015
Tutaj macie wypowiedź tego co kładzie panele od nas o Malinowskim, od 1:45:
http://wlkp24.info/aktualnosci/9239,cal ... ovii-.html
http://wlkp24.info/aktualnosci/9239,cal ... ovii-.html
- Blaszany
- Kontakt:
ktoś był "przywitać" piłkarzy po megablamażu?
- Duszello
- Kontakt:
Szkoda paliwa i czasu dla tych ciot. A po drugie chyba na kolejny szpil jechali prosto.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
On jeszcze nie zno tych naszych automatyzmów które polegają na tym że każda akcja kończy sie na połowie boiska i trzeba wycofać do tyłu. Z Bełchatowem też robił wiatru z przodu, czasem go nawet ponosiło jak rzucił sie sam na dwóch, ale przynajmniej grał do przodu a nie z automatyzmu do tyłuLukas89 pisze:Malina i Stawar? No nie dziwie się, bo Malinowski ma jeszcze kondycje mimo wszystko i Stawara ustawiał pewnie, ale jak wyszło to też wiemy.Jedynymi u których widziałem normalną dyspozycję fizyczną byli dwaj środkowi obrońcy i Starzyński, cała reszta fizycznie wyglądała jakby trenowali raz w tygodniu.
Pewnie Tanczyk? My też go nie znamy, ale z tego co piszesz to chyba wychodzi na to, że jeszcze nie ogarnia tego, że większość piłkarzy kładzie lache i może się starał za bardzo w porównaniu do innych. Albo wynika to z tego, że nie był przygotowywany do sezonu przez Kociana..Dopiero wejście na boisko jakiegoś karła od Was (sorki ale nie znam kolesia) spowodowało że z waszej prawej strony pojawiło się zagrożenie. Chłopaczek wzrost ma karła ale grać w piłkę potrafi a na tle swoich kolegów motorycznie wyglądał jak Usain Bolt. On jako jedyny miał sytuacje w której mógł odwrócić losy meczu.
Zobaczymy co będzie dalej, ale ciemne chmury nad chorzowskim miastem są coraz większe.

-
- Kontakt:
Ale to swiadczy o jednym a wiesz oczym ? Nie ma typowej 10. Kogos kto by rozgrywal pilke do przodu jednym slowem nie ma srodka i jest przepasc.
-
- Kontakt:
pRowincjorz pisze:On jeszcze nie zno tych naszych automatyzmów które polegają na tym że każda akcja kończy sie na połowie boiska i trzeba wycofać do tyłu. Z Bełchatowem też robił wiatru z przodu, czasem go nawet ponosiło jak rzucił sie sam na dwóch, ale przynajmniej grał do przodu a nie z automatyzmu do tyłuLukas89 pisze:Malina i Stawar? No nie dziwie się, bo Malinowski ma jeszcze kondycje mimo wszystko i Stawara ustawiał pewnie, ale jak wyszło to też wiemy.Jedynymi u których widziałem normalną dyspozycję fizyczną byli dwaj środkowi obrońcy i Starzyński, cała reszta fizycznie wyglądała jakby trenowali raz w tygodniu.
Pewnie Tanczyk? My też go nie znamy, ale z tego co piszesz to chyba wychodzi na to, że jeszcze nie ogarnia tego, że większość piłkarzy kładzie lache i może się starał za bardzo w porównaniu do innych. Albo wynika to z tego, że nie był przygotowywany do sezonu przez Kociana..Dopiero wejście na boisko jakiegoś karła od Was (sorki ale nie znam kolesia) spowodowało że z waszej prawej strony pojawiło się zagrożenie. Chłopaczek wzrost ma karła ale grać w piłkę potrafi a na tle swoich kolegów motorycznie wyglądał jak Usain Bolt. On jako jedyny miał sytuacje w której mógł odwrócić losy meczu.
Zobaczymy co będzie dalej, ale ciemne chmury nad chorzowskim miastem są coraz większe.

-
- Kontakt:
Ja pozwolę sobie być odmiennego zdania. Poziom ekstraklapy jest tak żenująco słaby, że tu wygrywa się tylko ambicją. Przykłady: beniaminkowie praktycznie w każdym sezonie, "sąsiad" który jest zadłużony tak, że licencji nie dostanie a wygrywa praktycznie wszystko, czy drużyny typu Bielsko gdzie na początku grają piach a jak się zbliża koniec sezonu to wygrywają mecz za meczem i wyszarpują na boisku 3 pkt. co spotkanie, itd., itd.gerhat pisze:Mało kto widział mecz wiec trudno wypowiadać sie o ambicji poszczególnych graczy ale samą ambicją sie nie wygrywa co pokazała druga połowa z Bełchatowem.
I takie pytanie: czym wygrała z nami Ostrovia? Umiejętnościami czystko piłkarskimi, indywidualnościami a może właśnie ambicją i wolą walki?
Czasami możemy się nie zgodzić z niektórymi decyzjami Janka ale generalnie trzeba mu przyznać racje tym bardziej, że właśnie tym składem zrobił puchary.gerhat pisze:również uważam że ostatnie niepowdzenia podparte mało logicznymi zestawieniami personalno-taktycznymi onciązają w największym stopniu trenera.
Jestem coraz bardziej bliski stwierdzenia, że to głównie wina piłkarzyków (bo ani w Szczecinie ani z Bełchatowem ambicji nie widziałem). Czyżby drugie dno i próba rządów kopaczy? Dziwne.
A w takim razie z perspektywy czasu należałoby popatrzyć inaczej na odejście Zielińskiego.
Jedyne co mogłoby delikatnie usprawiedliwić kopaczy to zatory finansowe. Ale to i tak nie jest wystarczający powód do kompromitowania marki RUCH Chorzów.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Zatory finansowe, ktore prawdopdoobnie nie istnieja ... moze nie podnosmy tego argumenty skoro nie ma najmniejszych przeciekow, ze cos jest nie tak ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Napisałem "Jedyne co mogłoby delikatnie usprawiedliwić kopaczy to zatory finansowe" w trybie przypuszczającym. To się odnosiło tylko do ich miernej postawy na boisku a nie było stwierdzeniem, że tak jest.wiesiek1 pisze:Zatory finansowe, ktore prawdopdoobnie nie istnieja ... moze nie podnosmy tego argumenty skoro nie ma najmniejszych przeciekow, ze cos jest nie tak ...
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sebaro
ambicja - zgoda ale przede wszystlkim wydaniu drużynowym, indywidualna ambicja jednego czy drugiego zawodnika nic nie da gdy się drużyna rozregulowała
co do trenera, to moja wypowiedź z rana musza skorygować, trenerowi wpierdziela się ktoś inny
ambicja - zgoda ale przede wszystlkim wydaniu drużynowym, indywidualna ambicja jednego czy drugiego zawodnika nic nie da gdy się drużyna rozregulowała
co do trenera, to moja wypowiedź z rana musza skorygować, trenerowi wpierdziela się ktoś inny
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A mój przeciek twierdzi ze sponsorów kupa a w klubie zmian nie widać. Tela w temaciewiesiek1 pisze:Zatory finansowe, ktore prawdopdoobnie nie istnieja ... moze nie podnosmy tego argumenty skoro nie ma najmniejszych przeciekow, ze cos jest nie tak ...
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Zgadza się gerhat, to musi być drużyna żeby wygrywać. A teraz z Bełchatowem jej nie było. A z Ostrovią? To już w ogóle dramat.
Może się zdarzyć, że nie wyjdzie jeden mecz, 1 zawodnikowi, 2, czy nawet 3 ale pozostali walczą i biegają. Tych 3 nawet można zmienić. W tych ostatnich meczach do wymiany była cała 11. Tylko kto za nich? Babiarz i Tanczyk nie wyrobią kilometrów za cała drużynę.
Poczekałbym z osądem Janka. Przypuszczam, że jest tu najmniej winny.
A pucharu to szkoda, tak po prostu, zwyczajnie.
Może się zdarzyć, że nie wyjdzie jeden mecz, 1 zawodnikowi, 2, czy nawet 3 ale pozostali walczą i biegają. Tych 3 nawet można zmienić. W tych ostatnich meczach do wymiany była cała 11. Tylko kto za nich? Babiarz i Tanczyk nie wyrobią kilometrów za cała drużynę.
Poczekałbym z osądem Janka. Przypuszczam, że jest tu najmniej winny.
A pucharu to szkoda, tak po prostu, zwyczajnie.

[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
7 osób od nas w Ostrowie, na pewno ktoś jeszcze był
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Już się tak nie burzcie, nie znacie tej ciągłej presji, nie zrozumiecie tego 

Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
6 osób z MikolowaRafik pisze:7 osób od nas w Ostrowie, na pewno ktoś jeszcze był