07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
dominiq
Kontakt:

#391 Post autor: dominiq » 9 sie 2007, o 09:59

Dlaczego w naszym zarządzie pracują tacy amatorzy?
Dlaczego do wszystkiego trzeba dochodzić, po kłótniach, protestach, awanturach kibiców.
Od czego jest rzecznik prasowy?

Gdyby od razu powiedzieli to co teraz czyli:
- nie mamy żadnego nowego sponsora,
- koszty utrzymania znacząco wzrosły,
- co kwartał płacimy ponad 300 tys. długów,
- kasę z Canal+ i Ekstraklasy dostaniemy dopiero po sezonie,
- grozi nam zawieszenie licencji, jeśli nie będziemy spłacać terminowo długów.

To myślę, że każdy z nas (a przynajmniej większość) kibiców, których na to stać (i nie mówię tu o młodych, którzy powinni mieć tańsze bilety) zapłaciłby bez mrugnięcia okiem te 5 złotych czy nawet 10 złotych więcej za mecz i cieszyłby się że wspomaga swój klub w ciężkich chwilach mimo, że kibice Ruchu w większości nie srają pieniędzmi, i dla nich jest to duże wyrzeczenie.

No ale zamiast tego zarząd próbuje oszukać (patrz dodatkowe 10 pln - karnety) kibiców.

Jeśli mamy być już głównym sponosorem klubu (my - czyli Kibice) to niech nas traktują jak partnera a nie jak bezrozumne bydło, które można ciulać na każdym kroku. Trochę szacunku dla kibiców. Chytry traci dwa razy.

marcim

#392 Post autor: marcim » 9 sie 2007, o 10:23

Tą sytuację jaka teraz panuje wśród Niebieskiej wiaRy uratować może jedynie bardzo dobra gra i zwycięstwa naszych piłkarzy....! Kapa jak nic z tymi biletami,zrobiła się typowa Polska biurokracja !!!

landryneczka

#393 Post autor: landryneczka » 9 sie 2007, o 10:26

no i co jeszcze dyskryminacja dziolch to jest nie normalane

Johnny Walker
Kontakt:

#394 Post autor: Johnny Walker » 9 sie 2007, o 10:29

landryneczka pisze:no i co jeszcze dyskryminacja dziolch to jest nie normalane
To albo chcecie tego równouprawnienia albo nie chcecie :cwaniak:

Nie narzekać, bo chopcy i tak dużo od zarzadu wyciągnęli :)
14

Ruch85
Kontakt:

#395 Post autor: Ruch85 » 9 sie 2007, o 10:33

19K0lcZ20 pisze:
mumin pisze:
Ruch85 pisze:a jak ja mam karnet na dziesione (jeszcze nie odebrany) i jestem jako młodziez to 135 zl czy 90 zł jutro mam wziasc bo juz sie pogubilem :chytry: :|

jo mom identyczno sytuacja...
podbijom :)
niech ktos napisze bo chce jechac :padam:

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#396 Post autor: Bytom20 » 9 sie 2007, o 10:34

landryneczka pisze:no i co jeszcze dyskryminacja dziolch to jest nie normalane
Krnety i tak macie tańsze od Nas. My musimy dać 25 zł za mecz lub karnet za 145 zł Wy macie 90 zł za karnet i posiadając karnet każdy szpil macie za 10 zł.

Którejś zależy na Ruchu, na dobrym dopingu i dobrej zabawie wyda te 90 zł i ma każdy mecz za 10 zł. Jeśli komuś zależy na tym żeby podłubać słoniol w młynie i popatrzeć na chłopaków to napewno nie da 90 zł za karnet.

W końcu równouprawnienie.
Ostatnio zmieniony 9 sie 2007, o 10:40 przez Bytom20, łącznie zmieniany 2 razy.

landryneczka

#397 Post autor: landryneczka » 9 sie 2007, o 10:37

zalezy w jakim sensie dobra prawie zawsze zech kupowala bilet a teraz to jest cyrk na kolkach i tyla

scanerboy

#398 Post autor: scanerboy » 9 sie 2007, o 10:43

stan01 pisze:
Łysy88 pisze:do tych co tak niychcom bojkotu; czymu wos niyma na kozdym wyjezdzie jak tak chcecie oglondac Ruch??!!no k..rwa czymu?
wczorej godolech z chopcami z Katowic i Myslowic.powiedzieli ze nawet jak bydzie transport za darmo to wchuj osob niywlejzie bo niymo na bilet 25 zl!!
wlasnie zwykle pikniki bydom wlazic nawet jak bojkot bydzie,bo kozdy szanujacy sie KIBIC bydzie za bojkotem
I tu mom Synek do Ciebie pytanie: napisz mi co to wg. Ciebie jest "szanujący sie KIBIC"???
Jeżech pieronym ciekawy wto to jest. Jo już pora lot bywom na Ruchu (może wg Ciebie niywiela) i niy wiym czy jo jest szanujący sie KIBIC, czy niy. Niy usna dopuki mi sie niy dowiym.
Też mnie to ciekawi... podejrzewam, że "88" to jest rocznik kolegi, jeśli to prawda, to znaczy, że jak ja jeździłem na wyjazdy, to kolega jescze zanieczyszczał pampersy. Ale nieszkodzi, każdego, kto ma ARGUMENTY trzeba szacunować i rozmawiać.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#399 Post autor: niebieskifanatyk » 9 sie 2007, o 10:45

landryneczka pisze:zalezy w jakim sensie dobra prawie zawsze zech kupowala bilet a teraz to jest cyrk na kolkach i tyla
A dopiero zes godala zes wlazila na jeden bilet z twoim chlopakiem :wstyd: . Ludziom sie juz w glowach poprzewracalo od tych biletow :rotfl:

Głożyniok

#400 Post autor: Głożyniok » 9 sie 2007, o 10:45

Jo już żech jest potracony :znudzony: Niech mi ktoś wyjaśni pora rzeczy...
1. Jest tyn bojkot czy ni?
2. Mom 28 lot. Też musza mieć identyfikator?
3. Dojyżdżom na szpil z Radlina żeby wlyź na stadion mom przyjechać pryndzyj. O wiela pryndzyj? Coś mi sie zdo, że jutro bydzie taki burdel że nawet jak byda stoć pod kasom godzina przed szpilym to wleza za brama pod konyc pierszej połowy...

Kołcz
Kontakt:

#401 Post autor: Kołcz » 9 sie 2007, o 10:46

Ruch85 pisze:
19K0lcZ20 pisze:
mumin pisze:
Ruch85 pisze:a jak ja mam karnet na dziesione (jeszcze nie odebrany) i jestem jako młodziez to 135 zl czy 90 zł jutro mam wziasc bo juz sie pogubilem :chytry: :|

napisze ktos kumaty wkoncu co z tymi karnetami :zalamany:
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

landryneczka

#402 Post autor: landryneczka » 9 sie 2007, o 10:49

19miRek20 pisze:
landryneczka pisze:zalezy w jakim sensie dobra prawie zawsze zech kupowala bilet a teraz to jest cyrk na kolkach i tyla
A dopiero zes godala zes wlazila na jeden bilet z twoim chlopakiem :wstyd: . Ludziom sie juz w glowach poprzewracalo od tych biletow :rotfl:

ja ale to bylo tak ze roz zech kupowal se osobno a roz zech szla z moim bratem lub synkiem alebo kolesiami ze swion jak zech szla z moim to nie kupowalach a tak zech z innymi to zech zawsze kupowala

bsnkamil
Kontakt:

#403 Post autor: bsnkamil » 9 sie 2007, o 10:53

19K0lcZ20 pisze:
Ruch85 pisze:
19K0lcZ20 pisze:
mumin pisze:

napisze ktos kumaty wkoncu co z tymi karnetami :zalamany:
tera zech tam dzwonil, momy sklodac w nioski i bydymy mogli sie ubiegac o zwrot tego 55zl, tak mi padała ta babka, wiecej info w kasie nr. 11 !

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#404 Post autor: Bytom20 » 9 sie 2007, o 10:53

Głożyniok pisze:Jo już żech jest potracony :znudzony: Niech mi ktoś wyjaśni pora rzeczy...
1. Jest tyn bojkot czy ni?
2. Mom 28 lot. Też musza mieć identyfikator?
3. Dojyżdżom na szpil z Radlina żeby wlyź na stadion mom przyjechać pryndzyj. O wiela pryndzyj? Coś mi sie zdo, że jutro bydzie taki burdel że nawet jak byda stoć pod kasom godzina przed szpilym to wleza za brama pod konyc pierszej połowy...
Nie ma bojkotu Bilet za 25 zł kupujesz albo karnet za 145 zł.

landryneczka

#405 Post autor: landryneczka » 9 sie 2007, o 10:54

to juz kazdy jest potracony jeden cyrk

ODPOWIEDZ