07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu
-
- Kontakt:
Dlaczego w naszym zarządzie pracują tacy amatorzy?
Dlaczego do wszystkiego trzeba dochodzić, po kłótniach, protestach, awanturach kibiców.
Od czego jest rzecznik prasowy?
Gdyby od razu powiedzieli to co teraz czyli:
- nie mamy żadnego nowego sponsora,
- koszty utrzymania znacząco wzrosły,
- co kwartał płacimy ponad 300 tys. długów,
- kasę z Canal+ i Ekstraklasy dostaniemy dopiero po sezonie,
- grozi nam zawieszenie licencji, jeśli nie będziemy spłacać terminowo długów.
To myślę, że każdy z nas (a przynajmniej większość) kibiców, których na to stać (i nie mówię tu o młodych, którzy powinni mieć tańsze bilety) zapłaciłby bez mrugnięcia okiem te 5 złotych czy nawet 10 złotych więcej za mecz i cieszyłby się że wspomaga swój klub w ciężkich chwilach mimo, że kibice Ruchu w większości nie srają pieniędzmi, i dla nich jest to duże wyrzeczenie.
No ale zamiast tego zarząd próbuje oszukać (patrz dodatkowe 10 pln - karnety) kibiców.
Jeśli mamy być już głównym sponosorem klubu (my - czyli Kibice) to niech nas traktują jak partnera a nie jak bezrozumne bydło, które można ciulać na każdym kroku. Trochę szacunku dla kibiców. Chytry traci dwa razy.
Dlaczego do wszystkiego trzeba dochodzić, po kłótniach, protestach, awanturach kibiców.
Od czego jest rzecznik prasowy?
Gdyby od razu powiedzieli to co teraz czyli:
- nie mamy żadnego nowego sponsora,
- koszty utrzymania znacząco wzrosły,
- co kwartał płacimy ponad 300 tys. długów,
- kasę z Canal+ i Ekstraklasy dostaniemy dopiero po sezonie,
- grozi nam zawieszenie licencji, jeśli nie będziemy spłacać terminowo długów.
To myślę, że każdy z nas (a przynajmniej większość) kibiców, których na to stać (i nie mówię tu o młodych, którzy powinni mieć tańsze bilety) zapłaciłby bez mrugnięcia okiem te 5 złotych czy nawet 10 złotych więcej za mecz i cieszyłby się że wspomaga swój klub w ciężkich chwilach mimo, że kibice Ruchu w większości nie srają pieniędzmi, i dla nich jest to duże wyrzeczenie.
No ale zamiast tego zarząd próbuje oszukać (patrz dodatkowe 10 pln - karnety) kibiców.
Jeśli mamy być już głównym sponosorem klubu (my - czyli Kibice) to niech nas traktują jak partnera a nie jak bezrozumne bydło, które można ciulać na każdym kroku. Trochę szacunku dla kibiców. Chytry traci dwa razy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Krnety i tak macie tańsze od Nas. My musimy dać 25 zł za mecz lub karnet za 145 zł Wy macie 90 zł za karnet i posiadając karnet każdy szpil macie za 10 zł.landryneczka pisze:no i co jeszcze dyskryminacja dziolch to jest nie normalane
Którejś zależy na Ruchu, na dobrym dopingu i dobrej zabawie wyda te 90 zł i ma każdy mecz za 10 zł. Jeśli komuś zależy na tym żeby podłubać słoniol w młynie i popatrzeć na chłopaków to napewno nie da 90 zł za karnet.
W końcu równouprawnienie.
Ostatnio zmieniony 9 sie 2007, o 10:40 przez Bytom20, łącznie zmieniany 2 razy.
Też mnie to ciekawi... podejrzewam, że "88" to jest rocznik kolegi, jeśli to prawda, to znaczy, że jak ja jeździłem na wyjazdy, to kolega jescze zanieczyszczał pampersy. Ale nieszkodzi, każdego, kto ma ARGUMENTY trzeba szacunować i rozmawiać.stan01 pisze:I tu mom Synek do Ciebie pytanie: napisz mi co to wg. Ciebie jest "szanujący sie KIBIC"???Łysy88 pisze:do tych co tak niychcom bojkotu; czymu wos niyma na kozdym wyjezdzie jak tak chcecie oglondac Ruch??!!no k..rwa czymu?
wczorej godolech z chopcami z Katowic i Myslowic.powiedzieli ze nawet jak bydzie transport za darmo to wchuj osob niywlejzie bo niymo na bilet 25 zl!!
wlasnie zwykle pikniki bydom wlazic nawet jak bojkot bydzie,bo kozdy szanujacy sie KIBIC bydzie za bojkotem
Jeżech pieronym ciekawy wto to jest. Jo już pora lot bywom na Ruchu (może wg Ciebie niywiela) i niy wiym czy jo jest szanujący sie KIBIC, czy niy. Niy usna dopuki mi sie niy dowiym.
-
- Kontakt:
Jo już żech jest potracony
Niech mi ktoś wyjaśni pora rzeczy...
1. Jest tyn bojkot czy ni?
2. Mom 28 lot. Też musza mieć identyfikator?
3. Dojyżdżom na szpil z Radlina żeby wlyź na stadion mom przyjechać pryndzyj. O wiela pryndzyj? Coś mi sie zdo, że jutro bydzie taki burdel że nawet jak byda stoć pod kasom godzina przed szpilym to wleza za brama pod konyc pierszej połowy...

3. Dojyżdżom na szpil z Radlina żeby wlyź na stadion mom przyjechać pryndzyj. O wiela pryndzyj? Coś mi sie zdo, że jutro bydzie taki burdel że nawet jak byda stoć pod kasom godzina przed szpilym to wleza za brama pod konyc pierszej połowy...
-
- Kontakt:
napisze ktos kumaty wkoncu co z tymi karnetamiRuch85 pisze:niech ktos napisze bo chce jechac19K0lcZ20 pisze:podbijommumin pisze:Ruch85 pisze:a jak ja mam karnet na dziesione (jeszcze nie odebrany) i jestem jako młodziez to 135 zl czy 90 zł jutro mam wziasc bo juz sie pogubilem![]()
jo mom identyczno sytuacja...

[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]
19miRek20 pisze:A dopiero zes godala zes wlazila na jeden bilet z twoim chlopakiemlandryneczka pisze:zalezy w jakim sensie dobra prawie zawsze zech kupowala bilet a teraz to jest cyrk na kolkach i tyla. Ludziom sie juz w glowach poprzewracalo od tych biletow
ja ale to bylo tak ze roz zech kupowal se osobno a roz zech szla z moim bratem lub synkiem alebo kolesiami ze swion jak zech szla z moim to nie kupowalach a tak zech z innymi to zech zawsze kupowala
-
- Kontakt:
tera zech tam dzwonil, momy sklodac w nioski i bydymy mogli sie ubiegac o zwrot tego 55zl, tak mi padała ta babka, wiecej info w kasie nr. 11 !19K0lcZ20 pisze:napisze ktos kumaty wkoncu co z tymi karnetamiRuch85 pisze:niech ktos napisze bo chce jechac19K0lcZ20 pisze:podbijommumin pisze:Ruch85 pisze:a jak ja mam karnet na dziesione (jeszcze nie odebrany) i jestem jako młodziez to 135 zl czy 90 zł jutro mam wziasc bo juz sie pogubilem![]()
jo mom identyczno sytuacja...
- Bytom20
- Kontakt:
Nie ma bojkotu Bilet za 25 zł kupujesz albo karnet za 145 zł.Głożyniok pisze:Jo już żech jest potraconyNiech mi ktoś wyjaśni pora rzeczy...