Mattix7777 pisze:może podsumujmy zarząd po pierwszej rundzie...
Minusy (-)
- podwyżka biletów
- burdel w papierach i brak licencji na OE
- usuniecie i wyrzucenie naszego forum
- wielkie zamieszanie przy wydawaniu karnetów i identyfikatorów
- wynajęcie stadionu śląskiego (?) ( pisze to bo wszyscy wiemy jak nam sie to opłaca...)
- no i teroz nie poinformowanie Cracovii o podwyższeniu biletów...
PLUSY (+)
+ odświeżenie herbu ...
+ powiększenie budżetu klubu
jestem ciekaw co wy dodacie do tej listy ...
nie wiem jak wam... ale mnie sie to niy podobo...
ale co zrobić...

odnosze sie do kilku spraw o ktorych napisales:
- wynajecie stadionu slaskiego - sorki ale w moim mniemaniu nasz zarzad nie mial tu nic do godki, stadion jest wlasnoscia miasta i to ono decyduje o pracach wykonywanych na obiekcie, a ze miasto nie chcialo podgrzewanej murawy na ruchu to co mieli zrobic? wynajac stadion w wodzislawiu zabrzu, sosnowcu?????
-odnosnie cen dla kibicow cracovii to trocha nie tak, bo wg przepisu pzpn goscie maja bilety w tej samej cenie co najtanszy normalny bilet gospodarzy
jako ze standardowo my mamy ceny biletow po 20zl wiec cracovia placi 20zl, a ze nam zarzad na 2 ostatnie mecze obnizyl ceny?>tak bywa, wiec ja nie rozumiem oburzenia cracovii ze oni zamowili dawno bilety po 15zl, jak zamowili dawno tzn przed obnizak cen na 2 ostatnie mecze, a tym samym wtedy najtanszy bilet normalny dla gospodarzy kosztowal 20zl, wiec cracovia placi rowniez 20zl,
nasz zarzad ewentualnie po decyzji obnizajacej nam ceny biletow mogl rowniez te ceny obnizyc dla gosci, tyle
- ja do minusow jeszcze bym dodal sprawe licencji, bo jesli podsumowujemy i ocenia my prace zarzadu to ta ocena powinna byc od okresu kiedy nasz klub zaczal przygotowania do gry w 1 lidze, wiec sprawe licencji nalezy oceniac w tym okresie
-ponadto nie trafione transfery (skad my to zamy)- Golem -dno, Lilo- cieniutko, gra malo, Ninkovic - dopiero ostatnio zaczal grac tzn przbywac na boisku bo jeszcze nic nie gra, Fabusz i Balaz - poza paroma wyjatkami (Groclin na wyjezdzie, Zaglebie L, ) to raczej salbo
prawde mowiac ciezko znalezc choc 1 zawodnika ktory wpelni wkomponowal sie w zespol,
do tego latwe oddanie Ludzinskiego - to tez wielki minus (choc wiadomo ze jesli chodzi o trabsfery to po czesci odpowiada za nie trener)
- dalej, w dalszym ciagu slowo gastronomia to slowo chyba nieznane naszym dzialaczom, no coz, skoro nie chca zarobic latwej kasy , szybko i przyjemnie to trudno!