Zarzad

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Mevan
Kontakt:

#376 Post autor: Mevan » 5 gru 2007, o 19:13

Ta.. ja bym wolal nie oceniac tego zarzadu bo nie raz bym powiedzial cos niemilego.

Do + moglby dodac jeszcze raczej chwilowe ocniecie i obnizenie biletu do 15zl... mam nadzieje ze to nei ino na mikolajca.
aha i moze jeszcze odswiezenie oficjalnej strony.. teraz calkiem calkiem sie prezentuje.

A do - ? no to przedewszystkim:
- Kolejna runda bez sponsora :/ nie mowie tu oczywiscie o takich jak zaklady pogrzebowe itp itd bo tu to sie mozemy popisac... ale o sponsorze z prawdziwego zdarzenia ;]
- Runda jest stracona w sprawie marketingu, ktory moim zdaniem jest na poziomie 0 na 10 :(
Generalnie.. jeszcze sie zastanowie ;] Poza nowa kobieta w Ruchu i program w tvp3 " U nos w bytkowie " tej rundy moglo by niebyc, bo i duzo bysmy nie stracili zaczynajac od meczow Ruchu ( poza przezyciami kibicowskimi, oprawami. A mowa o gre naszych kopaczy ) po zarzad ktory sie opitala.

SODA's
Kontakt:

#377 Post autor: SODA's » 5 gru 2007, o 19:36

czyli generalnie Rogala wroc
RUCH Chorzów Polska

carmann
Kontakt:

Rogala?

#378 Post autor: carmann » 5 gru 2007, o 19:49

SODA's pisze:czyli generalnie Rogala wroc
ino niy to? :)
Andrzej Carmann
gg2468888
[email protected]
od 27 lat Dawca Krwi,oldboj...z 8 na plecach:)
[url=http://www.krewki.carmann.pl][img]http://i29.tinypic.com/35lb1wl.gif[/img][/url]

kacza
Kontakt:

#379 Post autor: kacza » 5 gru 2007, o 19:50

SODA's pisze:czyli generalnie Rogala wroc

i zas dlugi :wstyd: :wstyd:

Mevan
Kontakt:

#380 Post autor: Mevan » 5 gru 2007, o 21:56

Nie no... tylko niezaczynajcie porownywac Rogali do zarzadu obecnego bo to sensu nie ma ;p

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#381 Post autor: radzion » 6 gru 2007, o 11:41

Mattix7777 pisze:może podsumujmy zarząd po pierwszej rundzie...

Minusy (-)

- podwyżka biletów
- burdel w papierach i brak licencji na OE
- usuniecie i wyrzucenie naszego forum
- wielkie zamieszanie przy wydawaniu karnetów i identyfikatorów
- wynajęcie stadionu śląskiego (?) ( pisze to bo wszyscy wiemy jak nam sie to opłaca...)
- no i teroz nie poinformowanie Cracovii o podwyższeniu biletów...

PLUSY (+)

+ odświeżenie herbu ...
+ powiększenie budżetu klubu

jestem ciekaw co wy dodacie do tej listy ... :zdziwko:

nie wiem jak wam... ale mnie sie to niy podobo... :zdegustowany:

ale co zrobić... :wstyd:
odnosze sie do kilku spraw o ktorych napisales:

- wynajecie stadionu slaskiego - sorki ale w moim mniemaniu nasz zarzad nie mial tu nic do godki, stadion jest wlasnoscia miasta i to ono decyduje o pracach wykonywanych na obiekcie, a ze miasto nie chcialo podgrzewanej murawy na ruchu to co mieli zrobic? wynajac stadion w wodzislawiu zabrzu, sosnowcu?????

-odnosnie cen dla kibicow cracovii to trocha nie tak, bo wg przepisu pzpn goscie maja bilety w tej samej cenie co najtanszy normalny bilet gospodarzy

jako ze standardowo my mamy ceny biletow po 20zl wiec cracovia placi 20zl, a ze nam zarzad na 2 ostatnie mecze obnizyl ceny?>tak bywa, wiec ja nie rozumiem oburzenia cracovii ze oni zamowili dawno bilety po 15zl, jak zamowili dawno tzn przed obnizak cen na 2 ostatnie mecze, a tym samym wtedy najtanszy bilet normalny dla gospodarzy kosztowal 20zl, wiec cracovia placi rowniez 20zl,
nasz zarzad ewentualnie po decyzji obnizajacej nam ceny biletow mogl rowniez te ceny obnizyc dla gosci, tyle

- ja do minusow jeszcze bym dodal sprawe licencji, bo jesli podsumowujemy i ocenia my prace zarzadu to ta ocena powinna byc od okresu kiedy nasz klub zaczal przygotowania do gry w 1 lidze, wiec sprawe licencji nalezy oceniac w tym okresie
-ponadto nie trafione transfery (skad my to zamy)- Golem -dno, Lilo- cieniutko, gra malo, Ninkovic - dopiero ostatnio zaczal grac tzn przbywac na boisku bo jeszcze nic nie gra, Fabusz i Balaz - poza paroma wyjatkami (Groclin na wyjezdzie, Zaglebie L, ) to raczej salbo
prawde mowiac ciezko znalezc choc 1 zawodnika ktory wpelni wkomponowal sie w zespol,
do tego latwe oddanie Ludzinskiego - to tez wielki minus (choc wiadomo ze jesli chodzi o trabsfery to po czesci odpowiada za nie trener)
- dalej, w dalszym ciagu slowo gastronomia to slowo chyba nieznane naszym dzialaczom, no coz, skoro nie chca zarobic latwej kasy , szybko i przyjemnie to trudno!

Lukas89
Kontakt:

#382 Post autor: Lukas89 » 6 gru 2007, o 11:43

Lilo-cieniutko,gra mało
Skoro gra mało to jak ma sie pokazać...a w Młodej Ekstraklasie bramki strzela aż miło..tylko Duszan Go nie widzi..ale to osobna sprawa
Obrazek

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#383 Post autor: radzion » 6 gru 2007, o 11:47

Lukas89 pisze:
Lilo-cieniutko,gra mało
Skoro gra mało to jak ma sie pokazać...a w Młodej Ekstraklasie bramki strzela aż miło..tylko Duszan Go nie widzi..ale to osobna sprawa
gdyby byl lepszy to by gral , widocznie nie ejst, a na tle juniorow to wiekszosc zawodnikow z 1 zespolu powinna sie prezentowac tak jak on, wiec dla mnie to nie ejst zaden argument,

zreszta widzac jego wyczyny w tych fragmentach co gral w 1 lidze + to co zech widziol na treningach to to nie ejst zawodnik ktory nam sie przyda, zawsze powtarzolch ze zawodnik zagraniczny musi byc lepszy od naszego krajowego, a on napewno nie jest!

Tomasz
Kontakt:

#384 Post autor: Tomasz » 6 gru 2007, o 13:26

ej chopcy tak z innej beczki moze mi kto pedziec co jest grane, jest jakies innne forum nioz te nasz bo wyglondo podobnie ale wlyzc tam nie moga na moj login.. cos zas pokombinowali?? czy co je grane
Ruch Ruch HKS!

Lukas89
Kontakt:

#385 Post autor: Lukas89 » 6 gru 2007, o 14:20

Tomasz pisze:ej chopcy tak z innej beczki moze mi kto pedziec co jest grane, jest jakies innne forum nioz te nasz bo wyglondo podobnie ale wlyzc tam nie moga na moj login.. cos zas pokombinowali?? czy co je grane
to jest "forum kibiców" ze strony niebiescy.pl a na stronie ruchchorzow.com.pl jest drugie forum "Forum Ruch Chorzów SSA'...
Obrazek

aju
Kontakt:

#386 Post autor: aju » 6 gru 2007, o 22:44

Tomasz pisze:ej chopcy tak z innej beczki moze mi kto pedziec co jest grane, jest jakies innne forum nioz te nasz bo wyglondo podobnie ale wlyzc tam nie moga na moj login.. cos zas pokombinowali?? czy co je grane
oszukany :hyhy:
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#387 Post autor: wolfik » 7 gru 2007, o 11:56

Widze pewna poprawe, cena biletow na mecze pucharowe i teraz na ligowe ustalana juz sa na rcjonalnym poziomie, spotkania w szkolach i z kibicami ostatnio bardzo czeste, ale nadal jest zle, potwierdza to chocby brak gastronomii na śląskim. Ale tak naprawed egzaminem dla naszych dzialaczy bedzie tradycyjnie sprzedaz karnetow. Zobaczymy czy wyciagna wnioski z poprzednich bledow, No i przydalby sie jakis turniej halowy na Morisie.
Ostatnio zmieniony 7 gru 2007, o 13:00 przez wolfik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

NP07
Kontakt:

#388 Post autor: NP07 » 7 gru 2007, o 12:40

Mevan pisze:- Runda jest stracona w sprawie marketingu, ktory moim zdaniem jest na poziomie 0 na 10 :(
.
Jesli ktoś nie zauważa że coś sie ruszyło w tym kierunku to albo jest ślepy albo naprawde nie ma o tym pojęcia :/ Chyba że oceniasz swój wkład w marketing klubowy !!

Przeciez to co sie zorganizowało w ostanich miesiacach to więcej niż mieliśmy przez kilka poprzednich lat :kwasny: nie mówie od razu ze wszystko jest ok ale jak ktoś pisze ze marketnig jest na poziomie 0 to szczerze nie mam pytań dla takich ludzi :(

Awatar użytkownika
Wonsy.
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#389 Post autor: Wonsy. » 8 gru 2007, o 10:57

Czytelnik "Gazety" informuje, że klub nie przywiązuje do tego wagi

Sympatyk niebieskich zadzwonił do redakcji "Gazety", by pożalić się, że jego klub zmienił barwy z niebiesko-białych na... biało-niebieskie. - Przynajmniej takie wrażenie można odnieść, obserwując klubowe flagi, a przede wszystkim sposób ich mocowania. Także te w narożnikach boiska. Mnie to przypomina przypadek z flagą Polski, która odwrócona - podczas jednej z dyplomatycznych uroczystości - stała się flagą Indonezji. Ten błąd zaobserwowałem, gdy Ruch grał na Cichej, myślałem, że to się zmieni po przeprowadzce na Śląski, ale, niestety, się myliłem. Dzwoniłem w tej sprawie do klubu, bo to niedopuszczalne, by na Ruchu, gdzie przywiązanie do tradycji jest tak wielkie, tolerowano takie błędy - irytuje się Czytelnik "Gazety".

Danuta Drabik, rzeczniczka prasowa niebieskich, obiecała nam, że zajmie się tym problemem. - Jeżeli taka sytuacja miała miejsce, to przepraszamy i postaramy się, żeby już się nie powtórzyła - podkreśla.

źródło: Gazeta Wyborcza Katowice

Artykuł jak zauważyłem jest z przed meczu z Cracovią a oto zdjęcie z wczorajszego meczu. Pani Drabik gratulujemy efektywnego zajęcia się tym problemem.
Obrazek
www.chorzow.autonomia.pl

ENDZA
Kontakt:

#390 Post autor: ENDZA » 8 gru 2007, o 11:18

Wonsy. pisze:Czytelnik "Gazety" informuje, że klub nie przywiązuje do tego wagi

Sympatyk niebieskich zadzwonił do redakcji "Gazety", by pożalić się, że jego klub zmienił barwy z niebiesko-białych na... biało-niebieskie. - Przynajmniej takie wrażenie można odnieść, obserwując klubowe flagi, a przede wszystkim sposób ich mocowania. Także te w narożnikach boiska. Mnie to przypomina przypadek z flagą Polski, która odwrócona - podczas jednej z dyplomatycznych uroczystości - stała się flagą Indonezji. Ten błąd zaobserwowałem, gdy Ruch grał na Cichej, myślałem, że to się zmieni po przeprowadzce na Śląski, ale, niestety, się myliłem. Dzwoniłem w tej sprawie do klubu, bo to niedopuszczalne, by na Ruchu, gdzie przywiązanie do tradycji jest tak wielkie, tolerowano takie błędy - irytuje się Czytelnik "Gazety".

Danuta Drabik, rzeczniczka prasowa niebieskich, obiecała nam, że zajmie się tym problemem. - Jeżeli taka sytuacja miała miejsce, to przepraszamy i postaramy się, żeby już się nie powtórzyła - podkreśla.

źródło: Gazeta Wyborcza Katowice

Artykuł jak zauważyłem jest z przed meczu z Cracovią a oto zdjęcie z wczorajszego meczu. Pani Drabik gratulujemy efektywnego zajęcia się tym problemem.
Obrazek
Łaza na Ruch od 1980 r i te fany co wisiały zawsze były biało-niebieskie..

ODPOWIEDZ