Okienko transferowe lato 2012

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tuRin
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Okienko transferowe lato 2012

#361 Post autor: tuRin » 17 maja 2012, o 00:47

Ino nie godejcie mi tu o jakiejś Hołocie :/ Na środek to mi się marzy Hanzel z ZL (taki mody Malinowski) do tego z Holandii Janota (chce odejść) Wróbel(GKS B), zaciąg z Polonii i jadymy z (węglo)KOKSEM

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#362 Post autor: Thoth » 17 maja 2012, o 08:25

19r20 pisze:a oglądał ktoś kiedyś Hołote z klubu zBukowej ? podobno talent
tak jak jego stary ino tyn był wieczny talynt kery groł w MK K-ce w okregówce jak sie nie myla tyn zajś przez pora lot jest fest talynt ino u cy9onów w 2 lidze i wyżej podskoczyć nie może, jo już słysza od kilku lot ze jest fest dupnym talyntym i ino na tyj godce sie konczy w 2 lidze nie chca go lepsze manszafty a co dopiero w 1 niech ostanie sie lepij tym talyntym na wieki na bukowej klubik w som roz na miara jego to niby fest talyntu tak jak jego stary na kostuchnie.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

arcio
Kontakt:

#363 Post autor: arcio » 17 maja 2012, o 08:42

19r20 pisze:wg mnie dobrze że się pozbywamy kopaczy którzy się nie sprawdzili: Josl, Lewiński, Burliga, Grzelak
a co ten chłopak pokazał? tzn kiedy on miał się pokazać? ile on zagrał?
nigdy nie jest za późno

Cwajka
Kontakt:

#364 Post autor: Cwajka » 17 maja 2012, o 08:55

19r20 pisze:a oglądał ktoś kiedyś Hołote z klubu zBukowej ? podobno talent
:rotfl:
UN'08

RuchChorzów1920
Kontakt:

#365 Post autor: RuchChorzów1920 » 17 maja 2012, o 09:06

Miedza dobrze prawił na temat tego napadziora z Drzewiarza Jasienica.... nic ino brać.

btw. Miedza na skauta RUCHU !!! :D

Lukas89
Kontakt:

#366 Post autor: Lukas89 » 17 maja 2012, o 10:17

RuchChorzów1920 pisze:Miedza dobrze prawił na temat tego napadziora z Drzewiarza Jasienica.... nic ino brać.

Przydział - powiat bielski :D
Obrazek

empe1
Kontakt:

#367 Post autor: empe1 » 17 maja 2012, o 11:28

smiesza mnie wypowiedzi typu ze on jeszcze nic nie pokozol i ze nikt go niechce przeca on mo dopiero 21 lot to co miol juz polowa europy zwiedzic moze niechciol nikaj isc ino sie ograc a poatrzol zech na mecz Cy9anow z bytomem i Holota byl nojlepszym zawodnikiem na boisku.

moim zdaniem by mogl przyjsc i sprubowac swoich sil napewno jest o wiele lepszy od Lisowskiego ale niestety u nas nie licza sie umiejentnosci tylko skad sie przychodzi bo jakby mial przyjsc to juz widze te wszyskie wpisy ze Cy9anow nie chcemy by bylo jeszcze gorzej niz z Jankwoski a ze synek co mecz nojbardziej zapierdalo do nos to niektorzy nie widza liczy sie ino ze jest kibice leglej

RuchChorzów1920
Kontakt:

#368 Post autor: RuchChorzów1920 » 17 maja 2012, o 11:30

Lukas89 pisze:
RuchChorzów1920 pisze:Miedza dobrze prawił na temat tego napadziora z Drzewiarza Jasienica.... nic ino brać.

Przydział - powiat bielski :D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :super:

no i Miedza fuche masz załatwioną :cool:

bluefil
Kontakt:

#369 Post autor: bluefil » 17 maja 2012, o 11:33

empe1 pisze:smiesza mnie wypowiedzi typu ze on jeszcze nic nie pokozol i ze nikt go niechce przeca on mo dopiero 21 lot to co miol juz polowa europy zwiedzic moze niechciol nikaj isc ino sie ograc a poatrzol zech na mecz Cy9anow z bytomem i Holota byl nojlepszym zawodnikiem na boisku.

moim zdaniem by mogl przyjsc i sprubowac swoich sil napewno jest o wiele lepszy od Lisowskiego ale niestety u nas nie licza sie umiejentnosci tylko skad sie przychodzi bo jakby mial przyjsc to juz widze te wszyskie wpisy ze Cy9anow nie chcemy by bylo jeszcze gorzej niz z Jankwoski a ze synek co mecz nojbardziej zapierdalo do nos to niektorzy nie widza liczy sie ino ze jest kibice leglej
Jak ma tak probowac, to ja dziekuje.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#370 Post autor: spyru » 17 maja 2012, o 11:55

tuRin pisze:Ino nie godejcie mi tu o jakiejś Hołocie :/ Na środek to mi się marzy Hanzel z ZL (taki mody Malinowski) do tego z Holandii Janota (chce odejść) Wróbel(GKS B), zaciąg z Polonii i jadymy z (węglo)KOKSEM
zapomniałeś dodać Meliksona, Lewandowskiego i Szczęsnego do bramki
arcio pisze:
19r20 pisze:wg mnie dobrze że się pozbywamy kopaczy którzy się nie sprawdzili: Josl, Lewiński, Burliga, Grzelak
a co ten chłopak pokazał? tzn kiedy on miał się pokazać? ile on zagrał?
Miał wystarczająco czasu żeby się pokazać na treningach Kingowi.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#371 Post autor: Thoth » 17 maja 2012, o 11:57

empe1 pisze:smiesza mnie wypowiedzi typu ze on jeszcze nic nie pokozol i ze nikt go niechce przeca on mo dopiero 21 lot
dopiero :D :padam: :padam:
empe1 pisze:to co miol juz polowa europy zwiedzic
połowa Europy od razu nie wystarczyło dostać sie do Ekstraklasy skoro niby taki dupnie wielki talynt
empe1 pisze:moze niechciol nikaj isc ino sie ograc
pewnie tak :D zreszta skoro nie chce sie rozwijac i lubi tak to niech gnije dalej w 1 lidze a od przyszłego sezonu 2 :hyhy: :hyhy: zreszta chyba pora lot tymu był w amice na jakichs testach i nic nie wypaliło wtedy go amika nie chciała kaj jest jedyn z lepszych skautingów w Polsce a dzis nikt nie chce znaczy że talynt rozwijo sie fest prawidłowo :D i oprócz gejów i poru jeszcze innych naiwnych nikt już na dzien dzisiejszy żodnego talyntu w nim nie widzi.
empe1 pisze:a poatrzol zech na mecz Cy9anow z bytomem i Holota byl nojlepszym zawodnikiem na boisku.
bycie najlepszym w drużynach kere walczą o utrzymanie w 1 lidze to wcale nie powód do wymieniania typa w gronie wybitnych objawien polskiego fusbalu w XXI wieku mówiąc w skrócie jakie drużyny tako liga, poziom i piłkarze.
empe1 pisze:moim zdaniem by mogl przyjsc i sprubowac swoich sil napewno jest o wiele lepszy od Lisowskiego
dobrze że to ino twoje zdanie bo grajek z perespektywa wiecznej ławy nie jest nom potrzebny wystarczy mi juz jedyn Lisowski
empe1 pisze:ale niestety u nas nie licza sie umiejentnosci tylko skad sie przychodzi
chyba nie posadzosz naszego trynera o ślepota ze nie widzi tak wspaniałego grajka ino pora kilometrów od Cichej :D
empe1 pisze:bo jakby mial przyjsc to juz widze te wszyskie wpisy ze Cy9anow nie chcemy
bo nie chcemy
empe1 pisze:by bylo jeszcze gorzej niz z Jankwoski a ze synek co mecz nojbardziej zapierdalo do nos to niektorzy nie widza liczy sie ino ze jest kibice leglej
bo jest kibicem legii takie są fakty a pretensje do niego są nie o to ze jest kibicem tylko o to jak sie po meczach z legia pora razy zachowoł, Grodzicki jest kibicem cracovii i jakos nie ma do niego z tego tytułu za wiela pretensji

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#372 Post autor: Ozor » 17 maja 2012, o 12:12

Kieleccy radni nie zgodzili się na przekazanie Koronie Kielce dodatkowych 3,8 mln zł. Decyzję poprzedziła długa dyskusja podczas czwartkowej sesji rady miasta. A prezes klubu Tomasz Chojnowski ogłosił, że prawdopodobnie wystąpią z wnioskiem o ogłoszenie upadłości.
tam połowa zawodników to walczaki ,oczywiscie nie życzę upadku ale jak by co jest tam kilku graczy na poziomie.

empe1
Kontakt:

#373 Post autor: empe1 » 17 maja 2012, o 12:20

Tommy mi nie chodzilo o trenera tylko o kibicow :P
a na temat Jankwoskiego to mi to jest obojetnie on by nawet po meczu mogl isc sie z kibicami Leglej poprzytulac i wycalowac na powitanie dopoki zawsze bedzie sie do nos tak dupa rozrywol.

tu godosz ze Cy9anow niechcemy a niektorzy w zyczeniach tu wpisujom z bylych zabolach albo aktualnych zabolach i jakos nikomu to nie przeszkodzo wiec jak to jest ?

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#374 Post autor: Thoth » 17 maja 2012, o 12:24

jest różnica miedzy zadeklarowanym cygonem hołotą a grajacym ino u szczew 2 abo 3 sezony boninem. owszem może sie przytulac i sciskac Jankowski z kibicami legii ale raczej nie na stadionie Ruchu od tego są inne miejsca nikt mu przeca nie korze zmieniac znajomych. A co do tych Kielc jakby szło od nich wytargać Lisowskiego to byłoby pieknie jak do mnie to czołowy lewy obrońca w Polscea przy naszych problemach na tej pozycji od kilku juz sezonów było by pieknie no ale to marzenio-zyczenie ;)

DarkPrince
Kontakt:

#375 Post autor: DarkPrince » 17 maja 2012, o 14:13

tommy tauzen pisze:jest różnica miedzy zadeklarowanym cygonem hołotą a grajacym ino u szczew 2 abo 3 sezony boninem. owszem może sie przytulac i sciskac Jankowski z kibicami legii ale raczej nie na stadionie Ruchu od tego są inne miejsca nikt mu przeca nie korze zmieniac znajomych. A co do tych Kielc jakby szło od nich wytargać Lisowskiego to byłoby pieknie jak do mnie to czołowy lewy obrońca w Polscea przy naszych problemach na tej pozycji od kilku juz sezonów było by pieknie no ale to marzenio-zyczenie ;)
No marzenio-zyczenie bo na niego mają ochota kluby które są mu w stanie zapłacić więcej ;)

Ale szukomy pomocnika to może Łukasz G. jak go z Wisły wydupcą :D
W mistrzu Niemiec gro z korupcyjną przeszłością inny Łukasz to u wicemistrza Polski też może ;) ;) ;)

Zablokowany