Okienko transferowe lato 2012
- tuRin
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
Ino nie godejcie mi tu o jakiejś Hołocie
Na środek to mi się marzy Hanzel z ZL (taki mody Malinowski) do tego z Holandii Janota (chce odejść) Wróbel(GKS B), zaciąg z Polonii i jadymy z (węglo)KOKSEM

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak jak jego stary ino tyn był wieczny talynt kery groł w MK K-ce w okregówce jak sie nie myla tyn zajś przez pora lot jest fest talynt ino u cy9onów w 2 lidze i wyżej podskoczyć nie może, jo już słysza od kilku lot ze jest fest dupnym talyntym i ino na tyj godce sie konczy w 2 lidze nie chca go lepsze manszafty a co dopiero w 1 niech ostanie sie lepij tym talyntym na wieki na bukowej klubik w som roz na miara jego to niby fest talyntu tak jak jego stary na kostuchnie.19r20 pisze:a oglądał ktoś kiedyś Hołote z klubu zBukowej ? podobno talent
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
a co ten chłopak pokazał? tzn kiedy on miał się pokazać? ile on zagrał?19r20 pisze:wg mnie dobrze że się pozbywamy kopaczy którzy się nie sprawdzili: Josl, Lewiński, Burliga, Grzelak
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
19r20 pisze:a oglądał ktoś kiedyś Hołote z klubu zBukowej ? podobno talent

UN'08
-
- Kontakt:
Miedza dobrze prawił na temat tego napadziora z Drzewiarza Jasienica.... nic ino brać.
btw. Miedza na skauta RUCHU !!!

-
- Kontakt:
Przydział - powiat bielskiRuchChorzów1920 pisze:Miedza dobrze prawił na temat tego napadziora z Drzewiarza Jasienica.... nic ino brać.

-
- Kontakt:
smiesza mnie wypowiedzi typu ze on jeszcze nic nie pokozol i ze nikt go niechce przeca on mo dopiero 21 lot to co miol juz polowa europy zwiedzic moze niechciol nikaj isc ino sie ograc a poatrzol zech na mecz Cy9anow z bytomem i Holota byl nojlepszym zawodnikiem na boisku.
moim zdaniem by mogl przyjsc i sprubowac swoich sil napewno jest o wiele lepszy od Lisowskiego ale niestety u nas nie licza sie umiejentnosci tylko skad sie przychodzi bo jakby mial przyjsc to juz widze te wszyskie wpisy ze Cy9anow nie chcemy by bylo jeszcze gorzej niz z Jankwoski a ze synek co mecz nojbardziej zapierdalo do nos to niektorzy nie widza liczy sie ino ze jest kibice leglej
moim zdaniem by mogl przyjsc i sprubowac swoich sil napewno jest o wiele lepszy od Lisowskiego ale niestety u nas nie licza sie umiejentnosci tylko skad sie przychodzi bo jakby mial przyjsc to juz widze te wszyskie wpisy ze Cy9anow nie chcemy by bylo jeszcze gorzej niz z Jankwoski a ze synek co mecz nojbardziej zapierdalo do nos to niektorzy nie widza liczy sie ino ze jest kibice leglej
-
- Kontakt:
Lukas89 pisze:Przydział - powiat bielskiRuchChorzów1920 pisze:Miedza dobrze prawił na temat tego napadziora z Drzewiarza Jasienica.... nic ino brać.

no i Miedza fuche masz załatwioną

-
- Kontakt:
Jak ma tak probowac, to ja dziekuje.empe1 pisze:smiesza mnie wypowiedzi typu ze on jeszcze nic nie pokozol i ze nikt go niechce przeca on mo dopiero 21 lot to co miol juz polowa europy zwiedzic moze niechciol nikaj isc ino sie ograc a poatrzol zech na mecz Cy9anow z bytomem i Holota byl nojlepszym zawodnikiem na boisku.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zapomniałeś dodać Meliksona, Lewandowskiego i Szczęsnego do bramkituRin pisze:Ino nie godejcie mi tu o jakiejś HołocieNa środek to mi się marzy Hanzel z ZL (taki mody Malinowski) do tego z Holandii Janota (chce odejść) Wróbel(GKS B), zaciąg z Polonii i jadymy z (węglo)KOKSEM
Miał wystarczająco czasu żeby się pokazać na treningach Kingowi.arcio pisze:a co ten chłopak pokazał? tzn kiedy on miał się pokazać? ile on zagrał?19r20 pisze:wg mnie dobrze że się pozbywamy kopaczy którzy się nie sprawdzili: Josl, Lewiński, Burliga, Grzelak
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dopieroempe1 pisze:smiesza mnie wypowiedzi typu ze on jeszcze nic nie pokozol i ze nikt go niechce przeca on mo dopiero 21 lot

połowa Europy od razu nie wystarczyło dostać sie do Ekstraklasy skoro niby taki dupnie wielki talyntempe1 pisze:to co miol juz polowa europy zwiedzic
pewnie takempe1 pisze:moze niechciol nikaj isc ino sie ograc

bycie najlepszym w drużynach kere walczą o utrzymanie w 1 lidze to wcale nie powód do wymieniania typa w gronie wybitnych objawien polskiego fusbalu w XXI wieku mówiąc w skrócie jakie drużyny tako liga, poziom i piłkarze.empe1 pisze:a poatrzol zech na mecz Cy9anow z bytomem i Holota byl nojlepszym zawodnikiem na boisku.
dobrze że to ino twoje zdanie bo grajek z perespektywa wiecznej ławy nie jest nom potrzebny wystarczy mi juz jedyn Lisowskiempe1 pisze:moim zdaniem by mogl przyjsc i sprubowac swoich sil napewno jest o wiele lepszy od Lisowskiego
chyba nie posadzosz naszego trynera o ślepota ze nie widzi tak wspaniałego grajka ino pora kilometrów od Cichejempe1 pisze:ale niestety u nas nie licza sie umiejentnosci tylko skad sie przychodzi

bo nie chcemyempe1 pisze:bo jakby mial przyjsc to juz widze te wszyskie wpisy ze Cy9anow nie chcemy
bo jest kibicem legii takie są fakty a pretensje do niego są nie o to ze jest kibicem tylko o to jak sie po meczach z legia pora razy zachowoł, Grodzicki jest kibicem cracovii i jakos nie ma do niego z tego tytułu za wiela pretensjiempe1 pisze:by bylo jeszcze gorzej niz z Jankwoski a ze synek co mecz nojbardziej zapierdalo do nos to niektorzy nie widza liczy sie ino ze jest kibice leglej
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tam połowa zawodników to walczaki ,oczywiscie nie życzę upadku ale jak by co jest tam kilku graczy na poziomie.Kieleccy radni nie zgodzili się na przekazanie Koronie Kielce dodatkowych 3,8 mln zł. Decyzję poprzedziła długa dyskusja podczas czwartkowej sesji rady miasta. A prezes klubu Tomasz Chojnowski ogłosił, że prawdopodobnie wystąpią z wnioskiem o ogłoszenie upadłości.
-
- Kontakt:
Tommy mi nie chodzilo o trenera tylko o kibicow
a na temat Jankwoskiego to mi to jest obojetnie on by nawet po meczu mogl isc sie z kibicami Leglej poprzytulac i wycalowac na powitanie dopoki zawsze bedzie sie do nos tak dupa rozrywol.
tu godosz ze Cy9anow niechcemy a niektorzy w zyczeniach tu wpisujom z bylych zabolach albo aktualnych zabolach i jakos nikomu to nie przeszkodzo wiec jak to jest ?

a na temat Jankwoskiego to mi to jest obojetnie on by nawet po meczu mogl isc sie z kibicami Leglej poprzytulac i wycalowac na powitanie dopoki zawsze bedzie sie do nos tak dupa rozrywol.
tu godosz ze Cy9anow niechcemy a niektorzy w zyczeniach tu wpisujom z bylych zabolach albo aktualnych zabolach i jakos nikomu to nie przeszkodzo wiec jak to jest ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jest różnica miedzy zadeklarowanym cygonem hołotą a grajacym ino u szczew 2 abo 3 sezony boninem. owszem może sie przytulac i sciskac Jankowski z kibicami legii ale raczej nie na stadionie Ruchu od tego są inne miejsca nikt mu przeca nie korze zmieniac znajomych. A co do tych Kielc jakby szło od nich wytargać Lisowskiego to byłoby pieknie jak do mnie to czołowy lewy obrońca w Polscea przy naszych problemach na tej pozycji od kilku juz sezonów było by pieknie no ale to marzenio-zyczenie 

-
- Kontakt:
No marzenio-zyczenie bo na niego mają ochota kluby które są mu w stanie zapłacić więcejtommy tauzen pisze:jest różnica miedzy zadeklarowanym cygonem hołotą a grajacym ino u szczew 2 abo 3 sezony boninem. owszem może sie przytulac i sciskac Jankowski z kibicami legii ale raczej nie na stadionie Ruchu od tego są inne miejsca nikt mu przeca nie korze zmieniac znajomych. A co do tych Kielc jakby szło od nich wytargać Lisowskiego to byłoby pieknie jak do mnie to czołowy lewy obrońca w Polscea przy naszych problemach na tej pozycji od kilku juz sezonów było by pieknie no ale to marzenio-zyczenie

Ale szukomy pomocnika to może Łukasz G. jak go z Wisły wydupcą

W mistrzu Niemiec gro z korupcyjną przeszłością inny Łukasz to u wicemistrza Polski też może