Puchar Ekstraklasy 2008/09
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nowacki moze i asystowal, ale wg mnie zagral beznadziejnie
a Baran to juz czerwona mogl dostac po tmy wejsciu w pierwszej polowie. potem pretensje, ze go kopia, jak sam zaczal tak brutalnym zagraniem. (przynajmniej tak to wygladalo z wysokosci trybun)
a Baran to juz czerwona mogl dostac po tmy wejsciu w pierwszej polowie. potem pretensje, ze go kopia, jak sam zaczal tak brutalnym zagraniem. (przynajmniej tak to wygladalo z wysokosci trybun)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
bilet z meczu
Gratuluja zwycięstwa.
Ale jo w sprawie biletu, tak jak już żech pisoł.... chciołbych dostać bilet z tego meczu abo go odkupić nawet byleby w bdb stanie, nie potargany itp. Prosza Was napiszcie na moje gg abo na priv.
gg: 6922893
Dzięki i pozdrawiom , marcin
Ale jo w sprawie biletu, tak jak już żech pisoł.... chciołbych dostać bilet z tego meczu abo go odkupić nawet byleby w bdb stanie, nie potargany itp. Prosza Was napiszcie na moje gg abo na priv.
gg: 6922893
Dzięki i pozdrawiom , marcin
- MiKa19R20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Słaby mecz, niektórzy grali bez jakiegokolwiek zaangażowania, możemy narzekać na Fabusa, bo wszyscy wiemy, że jest wolny, słaby i okropnie irytujący itp. ale to on potrafił przytrzymać piłkę na połowie Odry i dokładnie podać do wychodzącego zawodnika i to on inicjował większość naszych sytuacji (np. 3 razy sam na sam Hatfkowskiego), Nowacki dalej gra tak samo, ja bym go wysłał do ME na parę meczy, żeby się odbudował psychicznie (bo jemu to chyba siedzie w głowie), co podanie do Nowackiego - to strata, nie zmieniają tego stanu rzeczy nawet dwie asysty, przy których oddaniu miał tyle czasu i miejsca, że tego nie dało się popsuć.
O Matko, po swojej pierwszej interwencji gdzie naprawdę dobrze wybronił z każdą minutą było coraz gorzej, przy pierwszej bramie lufnol się z piłką, a później zrobił to jeszcze 2 razy przy rogach i dwa razy wybijaliśmy z linii bramkowej. Jeżeli to była jego szansa - to ją spaprał na całej linii.
Ariel zajebał 2 bramę identycznie jak na Bełchatowie, na starcie 10 metrów na chopem i trucht, a Babiarz z połowy boiska go gonił.
Pietrzak oszczędź durnego tłumaczenia o Sobczaku, odstawiłeś go od składu i tyle...W sobotę nie mógł grać, a w niedzielę jedzie przez całą Polskę i gra na Jadze 90 minut
Dobrą zmianę dał Babiarz, do Trzmielewskiego też nie można mieć większych zastrzeżeń. Sobczak był klasa dla siebie przy wykorzystywaniu sytuacji które miał. Kilka wymian piłek z klepy w meczu mogło się podobać, choć można było odnieść wrażenie, że wymieniali je zawodnicy z ME.
Gierczak to stara ku*wa, przy tym faulu ewidentnie polował na Barana, miała to być pewnie zemsta za to jak skosił Owca Malinowskiego. Dobrze, że sędzie dzielił kartkami bo w niektórych sytuacjach nogi by se pourywali.
O Matko, po swojej pierwszej interwencji gdzie naprawdę dobrze wybronił z każdą minutą było coraz gorzej, przy pierwszej bramie lufnol się z piłką, a później zrobił to jeszcze 2 razy przy rogach i dwa razy wybijaliśmy z linii bramkowej. Jeżeli to była jego szansa - to ją spaprał na całej linii.
Ariel zajebał 2 bramę identycznie jak na Bełchatowie, na starcie 10 metrów na chopem i trucht, a Babiarz z połowy boiska go gonił.
Pietrzak oszczędź durnego tłumaczenia o Sobczaku, odstawiłeś go od składu i tyle...W sobotę nie mógł grać, a w niedzielę jedzie przez całą Polskę i gra na Jadze 90 minut
Dobrą zmianę dał Babiarz, do Trzmielewskiego też nie można mieć większych zastrzeżeń. Sobczak był klasa dla siebie przy wykorzystywaniu sytuacji które miał. Kilka wymian piłek z klepy w meczu mogło się podobać, choć można było odnieść wrażenie, że wymieniali je zawodnicy z ME.
Gierczak to stara ku*wa, przy tym faulu ewidentnie polował na Barana, miała to być pewnie zemsta za to jak skosił Owca Malinowskiego. Dobrze, że sędzie dzielił kartkami bo w niektórych sytuacjach nogi by se pourywali.
historiaruchu.pl
- ch-R
To jest fragment wypowiedzi na konferencji prasowej B.Pietrzaka . Moim zdaniem z tym Sobczakiem to jakas sciema musi być bo tak dobintej wypowiedzi (moim zdaniem z podtekstem )Sobczak to bardzo młody człowiek, który ma przyszłość przed sobą. Myślę, że z meczu na mecz, z dnia na dzień będzie się rozwijał. Marcin jest na chwilę obecną naszym najskuteczniejszym zawodnikiem. Życzę mu, żeby już nie złapał na rozruchu kontuzji, która wykluczyła go już z meczu mistrzowskiego, oraz, żeby po raz kolejny nie miał grypy żołądkowej.
źródło: Niebiescy.pl

Coś musiało sie wydarzyć albo na treningu albo po (coś przeszkroboł)

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
faul ostry, ale na pewno nie umyślny. Reakcja "maliny" nie dziwi, bo dopiero wraca do ligi po poważnym złamaniu nogi, a "Owca" mu wjeżdża w nogi.jajo pisze:Baran to juz czerwona mogl dostac po tmy wejsciu w pierwszej polowie. potem pretensje, ze go kopia, jak sam zaczal tak brutalnym zagraniem
Najbardziej w Sobczaku podoba mi się radość po bramkach. Jak by miał skrzydła to by latał nad stadionem

Perdijić? Myślałem, że jest lepszy, ale proste błędy dyskwalifikują go. Czasem przy wrzutkach przypominał mi Waldka Grzankę (skurczał się do metra). Dobry na boku obrony Trzmielewski, Babiarz też zapowiada się na niezłegho gracza. Grający w środku Mizgajski musi popracowac nad przygotowaniem psychicznym do meczów, bo za łatwo się spala. Haftkowski? WIELKI znak zapytania. Nie wiem co o nim myśleć. Crouch, Rasiak, Haftkowski? To ten typ zawodnika.
Sadlok powinien dostawać więcej szans w meczach ligowych.
Mecz fajny, dużo akcji, bramek, kartek i ambicji. No i rajd Fabusza, który mnie dzisiaj wkurzał pasywnością. On potrzebuje po bokach szybkich zawodników, bo sam niewiel zdziała 30 metrów od bramki.
Szkoda, że na meczu nie było żadnej telewizji, która by bramki sfilmowała. Była wprawdzie TV Silesia, ale oni chyba tylko wywiady robili, bo praw do transmisji nie mają.
PS. Z przykrością stwierdzam, że nowa pani rzecznik jest beznadziejna. Danka odeszła i się zaczyna pierdzielić. Składy dostanie każdy tylko nie ten, który potrzebuje, nie mówiąc o próbie wejścia na murawę po meczu (kolejny raz jest z tym problem).
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- fRyta
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak synek w jego wieku po ledwie dwóch dobrych szpilach w ekstraklasie już notorycznie choruje na "grypę żołądkową" zamiast za***rdalać na treniolach to nie mom słów...chorzowskaR pisze:To jest fragment wypowiedzi na konferencji prasowej B.Pietrzaka .Sobczak to bardzo młody człowiek, który ma przyszłość przed sobą. Myślę, że z meczu na mecz, z dnia na dzień będzie się rozwijał. Marcin jest na chwilę obecną naszym najskuteczniejszym zawodnikiem. Życzę mu, żeby już nie złapał na rozruchu kontuzji, która wykluczyła go już z meczu mistrzowskiego, oraz, żeby po raz kolejny nie miał grypy żołądkowej.
źródło: Niebiescy.pl
CHOPIE JESZCZE SIE ZDĄZYSZ NABALOWAĆ!!! Ale nie dziś, tak za 15 lat - pomyśl jak wtedy może Twoje życie wyglądać jak wykorzystasz szansę.
A plus dla trenera za to że nie zamiata problemów pod dywan - może to do synka dotrze co może zaprzepaścić.
-
- Kontakt:
Dokladnie , przynajmniej wiadomo o co chodzi a nie odsuniety i kazdy sie tylko domysla
Trener sie dobrze zachowal dal mu szanse , on ja wykorzystal a teraz wszystko w jego rekach a raczej nogach
Pietrzak nie bedzie sobie strzelal w kolano i bez powodu trzymal na lawce zawodnika , ktory gwarantuje bramki
Mam nadzieje , ze z Zabolami wyjdziemy czyms podobnym tylko na prawej Zajac zeby nie mieli za pieknie ; ]
Trener sie dobrze zachowal dal mu szanse , on ja wykorzystal a teraz wszystko w jego rekach a raczej nogach
Pietrzak nie bedzie sobie strzelal w kolano i bez powodu trzymal na lawce zawodnika , ktory gwarantuje bramki
Mam nadzieje , ze z Zabolami wyjdziemy czyms podobnym tylko na prawej Zajac zeby nie mieli za pieknie ; ]
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Fajnie ze wygrali... szkoda ino z emusiolech w robocie siedziec
2 rzeczy mnie zaskoczyly Sobczak 3 tory i tyla ludzi hehe rozumia ze jest wciul takich co robi jak jo i srodek tygodnia ale nie wieza ze az tyla ze przyszlo ino 800 ludzi ... pamietom w 2 lidze kiedyt grali my z Łks tyz bylo mnowstwo ludzi az 600 hehe szkoda ze nie miolech na rano to bych napewno byl...zoboczyc hattricka na C6 to zadkosc 
p.s zapewne wrescie nie bylo kolejek przed meczem co ?? widac ze zarzad wyciaga wnioski i zaczyna cos dzialać

p.s zapewne wrescie nie bylo kolejek przed meczem co ?? widac ze zarzad wyciaga wnioski i zaczyna cos dzialać

- mikobart
- Kontakt:
Tekst Martina - bezcennyfRyta pisze:Średni piknik w środku tygodnia.
Plus za skuteczność dla Marcina Sobczaka !
Plus za "ku*** nasza jest" dla Martina Fabusza![]()
Minus za pogode

Dobrze po polsku radzi sobie także Matko. Jego donośne "MOJAAA!!" słyszał chyba cały stadion... szkoda ino, że w bal nie trefił

Sobczak

-
- Kontakt: