Sparingi lato 2009
-
- Kontakt:
Byłem bardzo ciekaw jak Niedzielan zaprezentuje się podczas dzisiejszego sparingu. I przyznam szczerze, że Wtorek pokazał się z bardzo dobrej strony. Przede wszystkim jest bardzo ruchliwy, szuka gry. Obrońcy Wisły mieli z nim wiele problemów, bo co chwile im sie urywał. Rzeczywiście - tak jak trener powiedział - zabrakło dogrania piłki, ale myślę, że z czasem chłopaki poznają możliwości Niedzielana i na odwrót, a wówczas powinno to fajnie funkcjonować.
- ch-R
Właśnie jak on sie nazywo ? Ktoś go zno ? Bo skurczybyk dobry jest ten z nr 18 z Rozwoju19_kRzysiek_20 pisze:Szeryf jeszcze bez formy ale tak na Piast wydaje mi sie bedzie już gotowy.
Stwarczyk bardzo solidnie sie zaprezentował , podobał mi sie też Lesik widac , ze chłopak ma duży talent ale musi sie jeszcze dużo uczyć i nabierać doświadczenia.
co do Rozwoju to Galeja tam robi dobra robote powiedziałbym lepsza niż Brosz w Podbeskidziu.
Maciongowski i ten zawodnik z nr. 18 bardzo mi sie podobali.
sparing mógł sie podobać
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Tak zerknalem na strona Rozwoju i wyniko że to chodzi wom o pomocnika nazywo sie Dawid Gajewski 18 ?!ch-R pisze:Właśnie jak on sie nazywo ? Ktoś go zno ? Bo skurczybyk dobry jest ten z nr 18 z Rozwoju19_kRzysiek_20 pisze:Szeryf jeszcze bez formy ale tak na Piast wydaje mi sie bedzie już gotowy.
Stwarczyk bardzo solidnie sie zaprezentował , podobał mi sie też Lesik widac , ze chłopak ma duży talent ale musi sie jeszcze dużo uczyć i nabierać doświadczenia.
co do Rozwoju to Galeja tam robi dobra robote powiedziałbym lepsza niż Brosz w Podbeskidziu.
sparing mógł sie podobać

a tu mocie galeria na cały skład Rozwoju
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
jeśli to on to nawet chwili sie nie zastanawiać tylko już z nim podpisac kontrakt i niech gra w Rozwoju do końca sezonu na zasadzie wypożyczenia.19flasteR20 pisze:Tak zerknalem na strona Rozwoju i wyniko że to chodzi wom o pomocnika nazywo sie Dawid Gajewski 18 ?!ch-R pisze:Właśnie jak on sie nazywo ? Ktoś go zno ? Bo skurczybyk dobry jest ten z nr 18 z Rozwoju19_kRzysiek_20 pisze:Szeryf jeszcze bez formy ale tak na Piast wydaje mi sie bedzie już gotowy.
sparing mógł sie podobać![]()
a tu mocie galeria na cały skład Rozwoju
- NRŚL
- Kontakt:
- MiSieK.
- Kontakt:
W pierwszej połowie sparingu z Wisłą spora przewaga Ruchu obrona nie pozwalała stworzyć płockim piłkarzom żadnej dogodnej sytuacji nasi próbowali coś ustrzelić ale jednak brakowało precyzji. Druga połowa w miarę wyrównana oba zespoły miały kilka dogodnych sytuacji do strzelenia bramki. Bardzo dobrze pokazał się Niedzielan w tym sparingu jak pisał Robson bardzo ruchliwy i szuka gry brakuje mu tylko jeszcze tylko dobrego zgrania z zespołem ale myślę że to kwestia czasu.
-
- Kontakt:
Chciałbym sie dowiedziec od osob , ktore widziały sparing z Wisła jak wy uważacie powinna wyglądac linia obrony a w szczegolności jej środek czy Grodzicki - Sadlok , Grodzicki - Stawarczyk , Stawarczyk - Sadlok ?
oraz pytanie tez do tego sparingu a mianowicie jesli moglibyscie w skrocie napisac jak sie zaprezentował : Balaz , Brzyski , Fabus , Janoszka
z gory dz za odp
oraz pytanie tez do tego sparingu a mianowicie jesli moglibyscie w skrocie napisac jak sie zaprezentował : Balaz , Brzyski , Fabus , Janoszka
z gory dz za odp

Ostatnio zmieniony 25 lip 2009, o 21:54 przez 19_kRzysiek_20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
oczywiscie że GrześBania pisze:ajo mom pytanie dotyczące downyj wypowiedzi Adamskiego wie ktoś kery bus je nasz Obrazek

to było by piekne abyśmy posiadali włąsny autokar oklejony w barwy klubowe tak jak ma np. Lech
marzenia kto wyłoży tyle kasy za takie cacko

- MiSieK.
- Kontakt:
Patrząc na przebieg gry w środku obrony Grodzicki z Sadlokiem bardzo dobrze sie zgrywali czy Stawarczyk też się tak zgra na chwile obecna nie jestem wstanie stwierdzić czas pokaże. Grodzicki z tego co zauważyłem dobrze kieruje linią obrony i jak dla mnie jest jej głównym ogniwem jak na razie.19_kRzysiek_20 pisze:Chciałbym sie dowiedziec od osob , ktore widziały sparing z Wisła jak wy uważacie powinna wyglądac linia obrony a w szczegolności jej środek czy Grodzicki - Sadlok , Grodzicki - Stawarczyk , Stawarczyk - Sadlok ?
z gory dz za odp
Fabusz w pierwszej połowie dobrze kombinował z Niedzielanem w ataku. Balaz jak dla mnie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu i w meczu zaprezentował sie dobrze. Gra Janoszki w sumie bez większych zastrzeżeń miał rewelacyjna sytuacje podbramkową ale trafił w bramkarza. A Brzyski jak cała linia obrony w tym sparingu odwaliła kawał dobrej roboty przez pierwsza polowe Wisła nie była w stanie wyprowadzić praktycznie żadnej groźnej sytuacji podbramkowej

Ogólnie sparing dobry zabrakło tylko zwycięstwa ale cóż byle wygrywać w lidze

Nasi piłkarze przyjechali tym drugim busem "GRZEGORZ"Bania pisze:ajo mom pytanie dotyczące downyj wypowiedzi Adamskiego wie ktoś kery bus je nasz

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fabusz w pierwszej połowie dobrze kombinował z Niedzielanem w ataku. Balaz jak dla mnie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu i w meczu zaprezentował sie dobrze. Gra Janoszki w sumie bez większych zastrzeżeń miał rewelacyjna sytuacje podbramkową ale trafił w bramkarza. A Brzyski jak cała linia obrony w tym sparingu odwaliła kawał dobrej roboty przez pierwsza polowe Wisła nie była w stanie wyprowadzić praktycznie żadnej groźnej sytuacji podbramkowej
Janoszka do psychologa!!! to jest tragiczne jak człek na wypoczynku czyto ze chop w pusto brama zamiast trafiac ciulo w trybuny abo w bramkarza

Janoszka do psychologa!!! to jest tragiczne jak człek na wypoczynku czyto ze chop w pusto brama zamiast trafiac ciulo w trybuny abo w bramkarza

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!