Sparingi lato 2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Robson
Kontakt:

#346 Post autor: Robson » 25 lip 2009, o 20:02

Byłem bardzo ciekaw jak Niedzielan zaprezentuje się podczas dzisiejszego sparingu. I przyznam szczerze, że Wtorek pokazał się z bardzo dobrej strony. Przede wszystkim jest bardzo ruchliwy, szuka gry. Obrońcy Wisły mieli z nim wiele problemów, bo co chwile im sie urywał. Rzeczywiście - tak jak trener powiedział - zabrakło dogrania piłki, ale myślę, że z czasem chłopaki poznają możliwości Niedzielana i na odwrót, a wówczas powinno to fajnie funkcjonować.

Awatar użytkownika
ch-R

#347 Post autor: ch-R » 25 lip 2009, o 20:22

19_kRzysiek_20 pisze:Szeryf jeszcze bez formy ale tak na Piast wydaje mi sie bedzie już gotowy.
Stwarczyk bardzo solidnie sie zaprezentował , podobał mi sie też Lesik widac , ze chłopak ma duży talent ale musi sie jeszcze dużo uczyć i nabierać doświadczenia.

co do Rozwoju to Galeja tam robi dobra robote powiedziałbym lepsza niż Brosz w Podbeskidziu.
Maciongowski i ten zawodnik z nr. 18 bardzo mi sie podobali.

sparing mógł sie podobać
Właśnie jak on sie nazywo ? Ktoś go zno ? Bo skurczybyk dobry jest ten z nr 18 z Rozwoju :]
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#348 Post autor: 19flasteR20 » 25 lip 2009, o 21:09

ch-R pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:Szeryf jeszcze bez formy ale tak na Piast wydaje mi sie bedzie już gotowy.
Stwarczyk bardzo solidnie sie zaprezentował , podobał mi sie też Lesik widac , ze chłopak ma duży talent ale musi sie jeszcze dużo uczyć i nabierać doświadczenia.

co do Rozwoju to Galeja tam robi dobra robote powiedziałbym lepsza niż Brosz w Podbeskidziu.

sparing mógł sie podobać
Właśnie jak on sie nazywo ? Ktoś go zno ? Bo skurczybyk dobry jest ten z nr 18 z Rozwoju :]
Tak zerknalem na strona Rozwoju i wyniko że to chodzi wom o pomocnika nazywo sie Dawid Gajewski 18 ?! :luka:
a tu mocie galeria na cały skład Rozwoju

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#349 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 25 lip 2009, o 21:20

19flasteR20 pisze:
ch-R pisze:

sparing mógł sie podobać
Tak zerknalem na strona Rozwoju i wyniko że to chodzi wom o pomocnika nazywo sie Dawid Gajewski 18 ?! :luka:
a tu mocie galeria na cały skład Rozwoju
jeśli to on to nawet chwili sie nie zastanawiać tylko już z nim podpisac kontrakt i niech gra w Rozwoju do końca sezonu na zasadzie wypożyczenia.

Awatar użytkownika
NRŚL
Kontakt:

#350 Post autor: NRŚL » 25 lip 2009, o 21:35

Obrazek

patrzcie cwaniaczka uratowol dupa dzieki Fornalikowi!
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

Obrazek

Awatar użytkownika
MiSieK.
Kontakt:

#351 Post autor: MiSieK. » 25 lip 2009, o 21:43

W pierwszej połowie sparingu z Wisłą spora przewaga Ruchu obrona nie pozwalała stworzyć płockim piłkarzom żadnej dogodnej sytuacji nasi próbowali coś ustrzelić ale jednak brakowało precyzji. Druga połowa w miarę wyrównana oba zespoły miały kilka dogodnych sytuacji do strzelenia bramki. Bardzo dobrze pokazał się Niedzielan w tym sparingu jak pisał Robson bardzo ruchliwy i szuka gry brakuje mu tylko jeszcze tylko dobrego zgrania z zespołem ale myślę że to kwestia czasu.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#352 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 25 lip 2009, o 21:53

Chciałbym sie dowiedziec od osob , ktore widziały sparing z Wisła jak wy uważacie powinna wyglądac linia obrony a w szczegolności jej środek czy Grodzicki - Sadlok , Grodzicki - Stawarczyk , Stawarczyk - Sadlok ?

oraz pytanie tez do tego sparingu a mianowicie jesli moglibyscie w skrocie napisac jak sie zaprezentował : Balaz , Brzyski , Fabus , Janoszka

z gory dz za odp ;)
Ostatnio zmieniony 25 lip 2009, o 21:54 przez 19_kRzysiek_20, łącznie zmieniany 1 raz.

SODA's
Kontakt:

#353 Post autor: SODA's » 25 lip 2009, o 21:54

NRŚL pisze:Obrazek

patrzcie cwaniaczka uratowol dupa dzieki Fornalikowi!
święte słowa

Bania
Kontakt:

#354 Post autor: Bania » 25 lip 2009, o 22:09

ajo mom pytanie dotyczące downyj wypowiedzi Adamskiego wie ktoś kery bus je nasz Obrazek

JoK3r
Kontakt:

#355 Post autor: JoK3r » 25 lip 2009, o 22:35

deltra travel o ile pamietam

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#356 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 25 lip 2009, o 22:43

Bania pisze:ajo mom pytanie dotyczące downyj wypowiedzi Adamskiego wie ktoś kery bus je nasz Obrazek
oczywiscie że Grześ ;) przeciez Ruch zawsze jeździ autokarem tej firmy

to było by piekne abyśmy posiadali włąsny autokar oklejony w barwy klubowe tak jak ma np. Lech
marzenia kto wyłoży tyle kasy za takie cacko :oczami:

Awatar użytkownika
MiSieK.
Kontakt:

#357 Post autor: MiSieK. » 25 lip 2009, o 23:04

19_kRzysiek_20 pisze:Chciałbym sie dowiedziec od osob , ktore widziały sparing z Wisła jak wy uważacie powinna wyglądac linia obrony a w szczegolności jej środek czy Grodzicki - Sadlok , Grodzicki - Stawarczyk , Stawarczyk - Sadlok ?

oraz pytanie tez do tego sparingu a mianowicie jesli moglibyscie w skrocie napisac jak sie zaprezentował : Balaz , Brzyski , Fabus , Janoszka

z gory dz za odp ;)
Patrząc na przebieg gry w środku obrony Grodzicki z Sadlokiem bardzo dobrze sie zgrywali czy Stawarczyk też się tak zgra na chwile obecna nie jestem wstanie stwierdzić czas pokaże. Grodzicki z tego co zauważyłem dobrze kieruje linią obrony i jak dla mnie jest jej głównym ogniwem jak na razie.

Fabusz w pierwszej połowie dobrze kombinował z Niedzielanem w ataku. Balaz jak dla mnie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu i w meczu zaprezentował sie dobrze. Gra Janoszki w sumie bez większych zastrzeżeń miał rewelacyjna sytuacje podbramkową ale trafił w bramkarza. A Brzyski jak cała linia obrony w tym sparingu odwaliła kawał dobrej roboty przez pierwsza polowe Wisła nie była w stanie wyprowadzić praktycznie żadnej groźnej sytuacji podbramkowej ;)

Ogólnie sparing dobry zabrakło tylko zwycięstwa ale cóż byle wygrywać w lidze ;)
Bania pisze:ajo mom pytanie dotyczące downyj wypowiedzi Adamskiego wie ktoś kery bus je nasz
Nasi piłkarze przyjechali tym drugim busem "GRZEGORZ" ;)

Kris KLZ
Kontakt:

#358 Post autor: Kris KLZ » 25 lip 2009, o 23:51

19_kRzysiek_20 pisze:Maciongowski i ten zawodnik z nr. 18 bardzo mi sie podobali.
Maciongowski to moj kumpel z placu i godol mi ze w Ruchu go niy chcom,choc na tyj gierce co byla na Cichej byl...szkoda bo gro fajnie i jest wychowankiem
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#359 Post autor: Thoth » 25 lip 2009, o 23:56

Fabusz w pierwszej połowie dobrze kombinował z Niedzielanem w ataku. Balaz jak dla mnie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu i w meczu zaprezentował sie dobrze. Gra Janoszki w sumie bez większych zastrzeżeń miał rewelacyjna sytuacje podbramkową ale trafił w bramkarza. A Brzyski jak cała linia obrony w tym sparingu odwaliła kawał dobrej roboty przez pierwsza polowe Wisła nie była w stanie wyprowadzić praktycznie żadnej groźnej sytuacji podbramkowej ;)

Janoszka do psychologa!!! to jest tragiczne jak człek na wypoczynku czyto ze chop w pusto brama zamiast trafiac ciulo w trybuny abo w bramkarza :wstyd: :wstyd:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

kempes69

#360 Post autor: kempes69 » 26 lip 2009, o 11:12

Fornalik raus ,z takimi wynikami to pewny spadek,

ODPOWIEDZ