Uwagi ( propozycje) do moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
KacoR
Kontakt:

#331 Post autor: KacoR » 1 lis 2006, o 13:00

pytanie!!za co zech dostol ostrzezenie?

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#332 Post autor: Patton » 1 lis 2006, o 13:01

Pewnie za przeklenstwa :) Odbanowani Hydro, Jedi i Johnny. Prosze o powstrzyman ie sie od ublizania i bluzgow ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Remidiusz
Kontakt:

#333 Post autor: Remidiusz » 1 lis 2006, o 21:44

jo mom takie pytanie. czy da sie zmienic nick? bo ten moj po lekku mnie wkur.... :wink: :D

slavo++

#334 Post autor: slavo++ » 3 lis 2006, o 21:12

Szanowanie. Mam pytanie bo jak widać, banować wam przychodzi łatwo, uzasadnić trudniej ?

Dostałem bana czy trzecie ostrzeżenie, nie ważne efekt jest ten sam ? Mogę wiedzieć za co ? Za poglądy ? Czy na prośbę kogoś z ferajny.
Nie mam w zwyczaju pchać się gdzie mnie nie chcą, dlatego też nie zamierzam tłumaczyć się bo nie mam z czego czy prosić bo niby o co. Jestem tylko ciekaw kto i czym się kierował rugując mnie z tego forum właśnie akurat dziś ?

pozdrawiam mimo wszystko

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#335 Post autor: Rolik » 4 lis 2006, o 10:16

Jo mom wazne pytanie czemu wlasciwie zech dostol ostrzezenie bo wlaza na te dzialania moderatorow patrza i nic z tych zeczy zech nie robiol pozdRo :roll:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#336 Post autor: heli » 4 lis 2006, o 11:02

pewnie za to co większośc ostatnio, czyli wulgarne zwroty, jakiego np. użyłeś w temacie kolej na Lechie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Stary kibic

#337 Post autor: Stary kibic » 9 lis 2006, o 18:00

Za co mnie wywalil operator Czatu w dniu 08.11. w czasie meczu o pp. z Wisla Krakow. Odpowiedzi zadam stanowczo. Wiem ze w czasie tegoz czatu male wypowiedzi niczym nie naruszaly jakiekolwiek zniewag,czy tez kogos ponizalem. Po prostu zostalem wyrzucony i zablokowany. Dlaczego? Byl jakis uczesttnik ktory strasznie mecil i zniewazal kibicow Chorzowskiego Ruchu. To dlaczego ja mialem za to byc usunienty?
Czekam na odpowiedz.
-Stary kibic -

Panewniki
Kontakt:

#338 Post autor: Panewniki » 9 lis 2006, o 18:54

Proponuja do tematu aktualnego szpilu,a raczej po aktualnym szpilu w jego nazwie wpisywac wynik :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

tom74

#339 Post autor: tom74 » 9 lis 2006, o 19:13

Panewniki pisze:Proponuja do tematu aktualnego szpilu,a raczej po aktualnym szpilu w jego nazwie wpisywac wynik :wink:
a to jest wcale niegłupi pomysł :) .mam pytanie ,jakis czas temu ktos próbował zaprowadzić jakiś porzadek jeżeli chodzi o szpile,tzn. jeden temat w dzialeKibice,mecz Ruch-ktos tam kibicowsko,w dziale Ruch Chorzów mecz Ruch-ktos tam ,komentarze na sportowo,jestem za tym żeby taki(e) tematy przed każdym szpilem zakładała jedna osoba,bo potem sie burdel robi,sześc tematów,a w każdym autor w tytule wpisuje "po wiela bilety na wyjazd" i "wiela nos w końcu bedzie"

Stary kibic

#340 Post autor: Stary kibic » 10 lis 2006, o 19:55

Ja nadal czekam na odpowiedz!

Stary kibic

#341 Post autor: Stary kibic » 10 lis 2006, o 20:29

Czyli kto jest za to odpowiedzialny? Ktos musi byc. Ja tego nie daruje. Bo to bylo wielkie swinstwo. Swinstwo operatora Czatu.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#342 Post autor: SzaRlin » 10 lis 2006, o 20:42

Stary kibic pisze:Czyli kto jest za to odpowiedzialny? Ktos musi byc. Ja tego nie daruje. Bo to bylo wielkie swinstwo. Swinstwo operatora Czatu.
Człowieku srej na to... na ten chat jeszcze ktoś włazi? bo tam jest w czasie meczy tylko napinka i bluzgi. Ah te internetowe śpiewanie Niebieskiej eRki :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Stary kibic

#343 Post autor: Stary kibic » 11 lis 2006, o 15:37

Wlasnie operator "Czatu" pochwala bluzgi zniewazania a wyrzuca normalnych uzytkownikow to do jasnej cholery jest zdrowe? To chyba ten operator ma jakies problemy? Problemy zdrowym rosadkiem.

Druga sprawa "Czat" .Dla wielu z nas ten czat jest jakby uczestnictwo w meczu na odleglosc. Wielu korzysta z niego ze wielu wzglendow. Choroby, odlegjosci, lub jeszcze z innych wzglendow. Czy czat musi byc smietnikiem? Chyba nie!
A tego wyrzucenia i zablokowania to tego nie daruje.
Zadam nadal wyjasnien OPERATAROW czatu.

SODA

#344 Post autor: SODA » 11 lis 2006, o 20:53

szanujcie starych kibicow POZDRO

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#345 Post autor: kibol-siem-ce » 11 lis 2006, o 21:34

popierom
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE