Uwagi ( propozycje) do moderatorów
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Szanowanie. Mam pytanie bo jak widać, banować wam przychodzi łatwo, uzasadnić trudniej ?
Dostałem bana czy trzecie ostrzeżenie, nie ważne efekt jest ten sam ? Mogę wiedzieć za co ? Za poglądy ? Czy na prośbę kogoś z ferajny.
Nie mam w zwyczaju pchać się gdzie mnie nie chcą, dlatego też nie zamierzam tłumaczyć się bo nie mam z czego czy prosić bo niby o co. Jestem tylko ciekaw kto i czym się kierował rugując mnie z tego forum właśnie akurat dziś ?
pozdrawiam mimo wszystko
Dostałem bana czy trzecie ostrzeżenie, nie ważne efekt jest ten sam ? Mogę wiedzieć za co ? Za poglądy ? Czy na prośbę kogoś z ferajny.
Nie mam w zwyczaju pchać się gdzie mnie nie chcą, dlatego też nie zamierzam tłumaczyć się bo nie mam z czego czy prosić bo niby o co. Jestem tylko ciekaw kto i czym się kierował rugując mnie z tego forum właśnie akurat dziś ?
pozdrawiam mimo wszystko
- Rolik
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za co mnie wywalil operator Czatu w dniu 08.11. w czasie meczu o pp. z Wisla Krakow. Odpowiedzi zadam stanowczo. Wiem ze w czasie tegoz czatu male wypowiedzi niczym nie naruszaly jakiekolwiek zniewag,czy tez kogos ponizalem. Po prostu zostalem wyrzucony i zablokowany. Dlaczego? Byl jakis uczesttnik ktory strasznie mecil i zniewazal kibicow Chorzowskiego Ruchu. To dlaczego ja mialem za to byc usunienty?
Czekam na odpowiedz.
-Stary kibic -
Czekam na odpowiedz.
-Stary kibic -
-
- Kontakt:
a to jest wcale niegłupi pomysłPanewniki pisze:Proponuja do tematu aktualnego szpilu,a raczej po aktualnym szpilu w jego nazwie wpisywac wynik

- SzaRlin
- Kontakt:
Człowieku srej na to... na ten chat jeszcze ktoś włazi? bo tam jest w czasie meczy tylko napinka i bluzgi. Ah te internetowe śpiewanie Niebieskiej eRki :lol:Stary kibic pisze:Czyli kto jest za to odpowiedzialny? Ktos musi byc. Ja tego nie daruje. Bo to bylo wielkie swinstwo. Swinstwo operatora Czatu.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
Wlasnie operator "Czatu" pochwala bluzgi zniewazania a wyrzuca normalnych uzytkownikow to do jasnej cholery jest zdrowe? To chyba ten operator ma jakies problemy? Problemy zdrowym rosadkiem.
Druga sprawa "Czat" .Dla wielu z nas ten czat jest jakby uczestnictwo w meczu na odleglosc. Wielu korzysta z niego ze wielu wzglendow. Choroby, odlegjosci, lub jeszcze z innych wzglendow. Czy czat musi byc smietnikiem? Chyba nie!
A tego wyrzucenia i zablokowania to tego nie daruje.
Zadam nadal wyjasnien OPERATAROW czatu.
Druga sprawa "Czat" .Dla wielu z nas ten czat jest jakby uczestnictwo w meczu na odleglosc. Wielu korzysta z niego ze wielu wzglendow. Choroby, odlegjosci, lub jeszcze z innych wzglendow. Czy czat musi byc smietnikiem? Chyba nie!
A tego wyrzucenia i zablokowania to tego nie daruje.
Zadam nadal wyjasnien OPERATAROW czatu.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: