Ruch Chorzów - Odra OPOLE

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#316 Post autor: KOSTA » 12 sie 2006, o 10:26

zmiyncie te 6 tys. na oficialnyj !!! :? 7.5 tys. wpisac !!!!
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

JEDI_V
Kontakt:

#317 Post autor: JEDI_V » 12 sie 2006, o 10:34

Czy wtos mi wkoncu wytlumaczy kaj jest w chorzowie tyn plac K.Miarki-byda jechol od bytomia!!!
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

H4D3S

#318 Post autor: H4D3S » 12 sie 2006, o 10:39

moim zdaniem kurwiorz z warszawy dostał w łape to było widac z daleko, karny ewidentny a nie godom o tych gorolach co sie obalali cochwila i sedzia dyktowoł non stop wolne :/

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#319 Post autor: Ozor » 12 sie 2006, o 10:41

po pierwsze to nie plac tylko ulica,jedziesz z Bytomia mijasz tesco skręcasz na 2 zakręcie za tesco na ulicę Krzyżową jedziesz prosto w stronę koscioła sw Józefa,przed kosciołem w lewo dale j do ronda i zaraz obok ronda jest kostnica.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#320 Post autor: 19r20 » 12 sie 2006, o 11:02

ekskluzywna galeria z meczu i ni tylko jest już na stronie www.gorny.slask.prv.pl
Zapraszamy!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#321 Post autor: wolfik » 12 sie 2006, o 11:04

No i mamy 3 punkty wielkie brawa dla naszych za determinacje z jaka o nie walczyli, gra nie uklada sie tak jak pod koniec ubieglego sezonu, ale nie ma zle, radzimy sobie calkiem calkiem w ataku pozycyjnym, a pewnie wlasnie nim bedziemy musieli grac przez wiekszosc sezonu, brakuje troche uderzen z dystansu, nasi sie boja strzelac, ale w sumie jak nie umieja strzelac to lepiej niech graja kombinacyjnie. I szacunek dla pilkarzy za to co zrobili po meczu na 10

Co do kibicow z Opola, zenada derby mam niby co 2 mecz, a z samymi gorolami gramy :?

cieszy frekwencja 7 tys bylo lekko
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

staRvin
Kontakt:

#322 Post autor: staRvin » 12 sie 2006, o 11:13

wolfik pisze: I szacunek dla pilkarzy za to co zrobili po meczu na 10
co zrobili ?:P

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#323 Post autor: wolfik » 12 sie 2006, o 11:17

starvin pisze:
wolfik pisze: I szacunek dla pilkarzy za to co zrobili po meczu na 10
co zrobili ?:P
jak podziekowali za doping, zamiast rozejsc sie do szatni zebrali sie w kupie i zaintonowali Wiec wstan do góry glowe wznies...

Niby nic wielkiego, ale widac ze atmosfera w druzynie jest ekstra, no i my kibice naprawde cos dla nich znaczymy
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

los_madeyos

O MECZU

#324 Post autor: los_madeyos » 12 sie 2006, o 11:17

Ta policja, to po prostu banda przygłupów i bezmózgów. Sytuacja sie uspokoiła a jeden "black sheriff" wydziera Odrze fane.

I TO WPŁYNIE ZNACZĄCO NA FREKWENCJĘ W NASTĘPNYCH MECZACH!!! Przecież kto to widział, żeby ci ćwierćinteligenci (czyt. policjanci) zamiast pilnować bezpieczeństwa,sami prowokują bijatyke. I sikają gazem, który przenosi sie w strone: astmatyków, dwuletnich dzieci i kobiet w ciąży, dla których niewiadomo jak sie cała historia skończy.

KRETYNIZMEM TOTALNYMjest wymysł, żeby sektor rodzinny znajdował się przy sektorze przyjezdnych bandytów (tzn. przyjezdnych kibiców). O wiele lepiej byłoby,jeśli rzeczony sektor znajdował się na 5 albo 10.

A NA KONIEC O MECZU (A CO SE BEDE ŻAŁOWAŁ) Chłopaki grają fajnie, ale niestety, nie ma pomysłu jak wykonczyć akcje, czasami gracze się gubią. I bardzo rażąca jest ilość nieprezyzyjnych podań. Łudziński gra dobrze,szarpie gre, potrafi rozpocząć ciekawą,grożną akcję,a potem podaje pod nogi obrońcy i niweczy swój własny wysiłek. Ja daje mu 4+/6 za wczoraj.

HEHE,JESZCE SIE NIE MOGE POWSTRZYMAĆ: bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Sokołowski, widać że jest w formie i trzyma drużyne, jest motorem napędowym ofensywnych akcji "niebieskich".

I ZAUWAŻYŁEM, żE KILKU SPONSORÓW PRZYBYŁO. Oby tak dalej. Może to i jest drobnica, ale cieszy że są chętni. Ale jesli Ruch będzie grał nadal dobrze i będzie się liczył w walce o awans, to sponsorów z pewnością przybędzie. PozdRo
:)

I szkoda tych incydentów, bo na następne mecze zamiast 8 tysięcy przyjdą 3 tysiące... :?

niebieskifanatyk
Kontakt:

#325 Post autor: niebieskifanatyk » 12 sie 2006, o 11:28

Wie ktos czy beda jakes filmy z meczu??? Tak jak film Osika w meczu z sosnowcem w poprzednim sezonie. Prosze o odpowiedz

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: O MECZU

#326 Post autor: kobrrra » 12 sie 2006, o 11:35

los_madeyos pisze:KRETYNIZMEM TOTALNYMjest wymysł, żeby sektor rodzinny znajdował się przy sektorze przyjezdnych bandytów (tzn. przyjezdnych kibiców). O wiele lepiej byłoby,jeśli rzeczony sektor znajdował się na 5 albo 10.
Tylko, że na 1 jest osobne wejście i pewnie wiedzą, że nikt im się nie porozłazi po stadionie. A gdyby rodzinny był na 5, to i tak każdy by siadał, gdzie by chciał. Tak poza tym, to na tym rodzinnym są jakieś atrakcje dla dzieci? (poza szkoleniami z zakresu obrony cywilnej - ćwiczenia praktyczne z gazem łzawiącym)
maszeRuj albo Giń

COYD!

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#327 Post autor: NIEBIESKI_ » 12 sie 2006, o 11:40

szpil fajny odra mo pica że było tylko 1-0 . Pulkowski bramka życia !!p.s. nie wiym czy mi sie zdaje ale tyla ludzi na Ruch-u downo downo niebyło . WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA eRka .pozdRo

Gość

#328 Post autor: Gość » 12 sie 2006, o 12:13

oprawa ku*** za jakis pilkarzy i dupna zaloba flagi do polowy a o ku*** naszych kibicach to zapomniane !!!! nastepny raz jak tak zrobicie to osobiscie sam to zakluce w pi*** !!!

Ewuś

#329 Post autor: Ewuś » 12 sie 2006, o 12:19

mecz dosyc slaby jak na moje oko, wiele niewykorzystanych sytuacji (!!!), widac ze muszymy nad precyzja popracowac. narazie zadowala mie wygrana, frekfencja i zachowanie naszych kibicow:) co do sedziego:/ to pozostawia go bez komentarza bo kozdy widziol tego ch*** w akcji:/ pozdRo

slavo
Kontakt:

#330 Post autor: slavo » 12 sie 2006, o 12:28

Ch pisze:oprawa ku*** za jakis pilkarzy i dupna zaloba flagi do polowy a o ku*** naszych kibicach to zapomniane !!!! nastepny raz jak tak zrobicie to osobiscie sam to zakluce w pi*** !!!
Nie umiesz niczym innym już zablysnąc i zdobywać popularnosci to nawet na śmierci mlodych ludzi probujesz zbijac kapital.
Nie ma slow ani kulturalnych ani wulgarnych na okreslenie tego zachowania. Nawet HIENA jest za slabe.

ODPOWIEDZ