Ruch Chorzów - Odra OPOLE
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
ekskluzywna galeria z meczu i ni tylko jest już na stronie www.gorny.slask.prv.pl
Zapraszamy!
Zapraszamy!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- wolfik
- Kontakt:
No i mamy 3 punkty wielkie brawa dla naszych za determinacje z jaka o nie walczyli, gra nie uklada sie tak jak pod koniec ubieglego sezonu, ale nie ma zle, radzimy sobie calkiem calkiem w ataku pozycyjnym, a pewnie wlasnie nim bedziemy musieli grac przez wiekszosc sezonu, brakuje troche uderzen z dystansu, nasi sie boja strzelac, ale w sumie jak nie umieja strzelac to lepiej niech graja kombinacyjnie. I szacunek dla pilkarzy za to co zrobili po meczu na 10
Co do kibicow z Opola, zenada derby mam niby co 2 mecz, a z samymi gorolami gramy :?
cieszy frekwencja 7 tys bylo lekko
Co do kibicow z Opola, zenada derby mam niby co 2 mecz, a z samymi gorolami gramy :?
cieszy frekwencja 7 tys bylo lekko
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
jak podziekowali za doping, zamiast rozejsc sie do szatni zebrali sie w kupie i zaintonowali Wiec wstan do góry glowe wznies...starvin pisze:co zrobili ?:Pwolfik pisze: I szacunek dla pilkarzy za to co zrobili po meczu na 10
Niby nic wielkiego, ale widac ze atmosfera w druzynie jest ekstra, no i my kibice naprawde cos dla nich znaczymy
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
O MECZU
Ta policja, to po prostu banda przygłupów i bezmózgów. Sytuacja sie uspokoiła a jeden "black sheriff" wydziera Odrze fane.
I TO WPŁYNIE ZNACZĄCO NA FREKWENCJĘ W NASTĘPNYCH MECZACH!!! Przecież kto to widział, żeby ci ćwierćinteligenci (czyt. policjanci) zamiast pilnować bezpieczeństwa,sami prowokują bijatyke. I sikają gazem, który przenosi sie w strone: astmatyków, dwuletnich dzieci i kobiet w ciąży, dla których niewiadomo jak sie cała historia skończy.
KRETYNIZMEM TOTALNYMjest wymysł, żeby sektor rodzinny znajdował się przy sektorze przyjezdnych bandytów (tzn. przyjezdnych kibiców). O wiele lepiej byłoby,jeśli rzeczony sektor znajdował się na 5 albo 10.
A NA KONIEC O MECZU (A CO SE BEDE ŻAŁOWAŁ) Chłopaki grają fajnie, ale niestety, nie ma pomysłu jak wykonczyć akcje, czasami gracze się gubią. I bardzo rażąca jest ilość nieprezyzyjnych podań. Łudziński gra dobrze,szarpie gre, potrafi rozpocząć ciekawą,grożną akcję,a potem podaje pod nogi obrońcy i niweczy swój własny wysiłek. Ja daje mu 4+/6 za wczoraj.
HEHE,JESZCE SIE NIE MOGE POWSTRZYMAĆ: bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Sokołowski, widać że jest w formie i trzyma drużyne, jest motorem napędowym ofensywnych akcji "niebieskich".
I ZAUWAŻYŁEM, żE KILKU SPONSORÓW PRZYBYŁO. Oby tak dalej. Może to i jest drobnica, ale cieszy że są chętni. Ale jesli Ruch będzie grał nadal dobrze i będzie się liczył w walce o awans, to sponsorów z pewnością przybędzie. PozdRo
I szkoda tych incydentów, bo na następne mecze zamiast 8 tysięcy przyjdą 3 tysiące... :?
I TO WPŁYNIE ZNACZĄCO NA FREKWENCJĘ W NASTĘPNYCH MECZACH!!! Przecież kto to widział, żeby ci ćwierćinteligenci (czyt. policjanci) zamiast pilnować bezpieczeństwa,sami prowokują bijatyke. I sikają gazem, który przenosi sie w strone: astmatyków, dwuletnich dzieci i kobiet w ciąży, dla których niewiadomo jak sie cała historia skończy.
KRETYNIZMEM TOTALNYMjest wymysł, żeby sektor rodzinny znajdował się przy sektorze przyjezdnych bandytów (tzn. przyjezdnych kibiców). O wiele lepiej byłoby,jeśli rzeczony sektor znajdował się na 5 albo 10.
A NA KONIEC O MECZU (A CO SE BEDE ŻAŁOWAŁ) Chłopaki grają fajnie, ale niestety, nie ma pomysłu jak wykonczyć akcje, czasami gracze się gubią. I bardzo rażąca jest ilość nieprezyzyjnych podań. Łudziński gra dobrze,szarpie gre, potrafi rozpocząć ciekawą,grożną akcję,a potem podaje pod nogi obrońcy i niweczy swój własny wysiłek. Ja daje mu 4+/6 za wczoraj.
HEHE,JESZCE SIE NIE MOGE POWSTRZYMAĆ: bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Sokołowski, widać że jest w formie i trzyma drużyne, jest motorem napędowym ofensywnych akcji "niebieskich".
I ZAUWAŻYŁEM, żE KILKU SPONSORÓW PRZYBYŁO. Oby tak dalej. Może to i jest drobnica, ale cieszy że są chętni. Ale jesli Ruch będzie grał nadal dobrze i będzie się liczył w walce o awans, to sponsorów z pewnością przybędzie. PozdRo

I szkoda tych incydentów, bo na następne mecze zamiast 8 tysięcy przyjdą 3 tysiące... :?
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: O MECZU
Tylko, że na 1 jest osobne wejście i pewnie wiedzą, że nikt im się nie porozłazi po stadionie. A gdyby rodzinny był na 5, to i tak każdy by siadał, gdzie by chciał. Tak poza tym, to na tym rodzinnym są jakieś atrakcje dla dzieci? (poza szkoleniami z zakresu obrony cywilnej - ćwiczenia praktyczne z gazem łzawiącym)los_madeyos pisze:KRETYNIZMEM TOTALNYMjest wymysł, żeby sektor rodzinny znajdował się przy sektorze przyjezdnych bandytów (tzn. przyjezdnych kibiców). O wiele lepiej byłoby,jeśli rzeczony sektor znajdował się na 5 albo 10.
maszeRuj albo Giń
COYD!
COYD!
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie umiesz niczym innym już zablysnąc i zdobywać popularnosci to nawet na śmierci mlodych ludzi probujesz zbijac kapital.Ch pisze:oprawa ku*** za jakis pilkarzy i dupna zaloba flagi do polowy a o ku*** naszych kibicach to zapomniane !!!! nastepny raz jak tak zrobicie to osobiscie sam to zakluce w pi*** !!!
Nie ma slow ani kulturalnych ani wulgarnych na okreslenie tego zachowania. Nawet HIENA jest za slabe.