Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
SODA

#316 Post autor: SODA » 19 lut 2004, o 14:04

AndRe te Mosory to nie bratki bron Boze ale by sie przudol :lol: :lol: :lol:

:flaga:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#317 Post autor: Scypion » 19 lut 2004, o 17:46

Cecot mnie zdenerwowal jak Ruch go bral nie bylo zainteresowania tym kopaczem , teraz jak toniemy to jak kazdy szczur za wszelka cene chce dac noge...A tak na marginesie kto wodzial dzis w dzienniku zachodnim usmiechnietego od ucha do ucha przyspawanego?Ciekaqwe czy jet to zdjecie z przed lat czy wykonane teraz , jesli teraz to tym gorzej bo nie widza powodów do smiechu .

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#318 Post autor: vahanara » 19 lut 2004, o 20:18

AndRe pisze: Jak patrze na Mirka Mosora i Piotra Mosora to nie moge uwierzyc ze sa oni bracmi
O plama, plama co za pech... :lol: :lol: :lol:

Mirek Mosór też nie może uwierzyć :D

AndRe
Kontakt:

#319 Post autor: AndRe » 19 lut 2004, o 20:51

:oops: :lol:

chyba se musze dychnac od netu bo coraz wieksze glupoty wypisuje :lol: :wink:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Robson
Kontakt:

#320 Post autor: Robson » 20 lut 2004, o 17:53

Wilus pisze:
Dorsi pisze:
Marik pisze:A ja mysle, że po takiej wypowiedzi Cecot nie powinien juz się pokazaywać na Cichej. A jak go k..wa nie stać to ja mu ten sznur kupie.
Ale za co ?? Za godanie prawdy ??

Wg mnie chop mo racja !!

Dorsi, to ze w Ruchu jest zle to wszyscy juz wiedza. problem jest w tym, ze jak czytom te wypowiedzi Cecota to tak jakbym pomiedzy linikami znalazl info, ze jak nie odejde i bede gral to i tak bede lecial w ch*** i nie bedziecie miec ze mnie pozytku. Tak ja to odbieram. Przypomnij se co godol Malina, ze chce odejsc, ale jak nic z tego nie wyjdzie to do czerwca bedzie sie staral utrzymac lige dla Ruchu. sa w podobnej sytuacji a jaki odbior wypowiedzi jednego a jaki drugiego. IMO jak Cecotowi jest tak bardzo zle to nie trzymajmy go na sile, bo bedzie to 5 kolumna.
Jo się bardziej skupił na tym, do czego doprowadziły rządy rogali, że piłkarze tak godają. Dlatego w tym przyznałem mu rację. Nie jest to pocieszające, bo co raz bardziej ukazuje nam się widmo 3-ligi.

Co do Mosóra:
Onet.pl pisze:Piotr Mosór najprawdopodobniej (podpisze 8) )półroczny kontrakt z Ruchem Chorzów. Piłkarz twierdzi, że miał propozycje z klubów ekstraklasy, ale potencjalnych pracodawców zniechęciła do niego antyreklama zrobiona przez działaczy Wisły Płock.

„Miałem dwie propozycje z ekstraklasy. Dali jednak znać o sobie ‘życzliwi’ ludzie z Płocka. Zadzwonili do działaczy klubu, który chciał mnie pozyskać, i zrobili mi ‘odpowiednią’ reklamę. Transfer nie miał sensu. Gdyby nie szło w lidze, wiadomo, kto byłby winny” – powiedział Mosór.

„Transfer do Płocka to mój największy życiowy błąd! Żałuję, że dałem się namówić pewnemu Panu na grę w tym klubie. Bardzo żałuję. W Wiśle Płock parę osób chciało mnie zniszczyć, bo nie zgodziłem się na rozwiązanie umowy. Nie dałem się. Grałem pół roku w V-ligowych rezerwach, by wypełnić kontrakt” – dodał Mosór.
Oj przeszłość się zanim ciągnie jak smród po gaciach...

Gość

#321 Post autor: Gość » 20 lut 2004, o 20:19

Mosór musi odejść! 8)

KK
Kontakt:

#322 Post autor: KK » 20 lut 2004, o 21:07

WojtekO pisze:Mosór musi odejść! 8)
To żeś mnie zaskoczyl :o

Gość

#323 Post autor: Gość » 20 lut 2004, o 21:25

w ryj? :wink:

KK
Kontakt:

#324 Post autor: KK » 20 lut 2004, o 21:28

WojtekO pisze:w ryj? :wink:
Jak mi penikir na nosku rozmazesz to inaczyj pogodomy :piwo:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#325 Post autor: radzion » 20 lut 2004, o 21:37

dobre no to momy na niedziela zakontarkotwano 1 solowka :wink: :lol:

do tego fajnie siesklado bo zescie sie dobrali wzrostowo i wagowo :wink: :P :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Gość

#326 Post autor: Gość » 20 lut 2004, o 21:38

Sezonu jednego obraził nam Mosór Chorzowa naszego, honor obronimy, Mosóra zniszczymy jak go zobaczymy to go przegonimy 8)

KK
Kontakt:

#327 Post autor: KK » 20 lut 2004, o 21:46

radzion pisze:do tego fajnie siesklado bo zescie sie dobrali wzrostowo i wagowo :wink: :P :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Wreszcie mi nikt nie zarzuci ze wiekszych bija 8)

Gość

#328 Post autor: Gość » 20 lut 2004, o 21:49

ze sprzętem? 8)

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#329 Post autor: amra » 20 lut 2004, o 22:38

komuś sie agresor włączył :lol: :boks:
A co to mo wspólnego z tematem :D
kilku musi odejść :zabol:
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Gość

#330 Post autor: Gość » 21 lut 2004, o 12:53

Mosór podpisał kontrakt... jak śmiał, gdzie jego pi***zony honor? Ten kto z nim podpisał kontrakt jest skończonym kretynem i idiotą, jak można podpisać kontrakt z kimś kto nie ma sacunku dla naszego klubu? Mam nadzieję że zostanie publiczne podane kto był za jego kontraktem, kto do tego doprowadził. Ta osoba powinna być rozliczona z tej decyzji, a mosor bedzie pod wnikliwym okiem kibiców dla ktorych honor jeszcze coś znaczy! Mosór obserwujemy Cię!

ODPOWIEDZ