Rewolucja kadrowa w Ruchu
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Cecot mnie zdenerwowal jak Ruch go bral nie bylo zainteresowania tym kopaczem , teraz jak toniemy to jak kazdy szczur za wszelka cene chce dac noge...A tak na marginesie kto wodzial dzis w dzienniku zachodnim usmiechnietego od ucha do ucha przyspawanego?Ciekaqwe czy jet to zdjecie z przed lat czy wykonane teraz , jesli teraz to tym gorzej bo nie widza powodów do smiechu .
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo się bardziej skupił na tym, do czego doprowadziły rządy rogali, że piłkarze tak godają. Dlatego w tym przyznałem mu rację. Nie jest to pocieszające, bo co raz bardziej ukazuje nam się widmo 3-ligi.Wilus pisze:Dorsi pisze:Ale za co ?? Za godanie prawdy ??Marik pisze:A ja mysle, że po takiej wypowiedzi Cecot nie powinien juz się pokazaywać na Cichej. A jak go k..wa nie stać to ja mu ten sznur kupie.
Wg mnie chop mo racja !!
Dorsi, to ze w Ruchu jest zle to wszyscy juz wiedza. problem jest w tym, ze jak czytom te wypowiedzi Cecota to tak jakbym pomiedzy linikami znalazl info, ze jak nie odejde i bede gral to i tak bede lecial w ch*** i nie bedziecie miec ze mnie pozytku. Tak ja to odbieram. Przypomnij se co godol Malina, ze chce odejsc, ale jak nic z tego nie wyjdzie to do czerwca bedzie sie staral utrzymac lige dla Ruchu. sa w podobnej sytuacji a jaki odbior wypowiedzi jednego a jaki drugiego. IMO jak Cecotowi jest tak bardzo zle to nie trzymajmy go na sile, bo bedzie to 5 kolumna.
Co do Mosóra:
Oj przeszłość się zanim ciągnie jak smród po gaciach...Onet.pl pisze:Piotr Mosór najprawdopodobniej (podpisze 8) )półroczny kontrakt z Ruchem Chorzów. Piłkarz twierdzi, że miał propozycje z klubów ekstraklasy, ale potencjalnych pracodawców zniechęciła do niego antyreklama zrobiona przez działaczy Wisły Płock.
„Miałem dwie propozycje z ekstraklasy. Dali jednak znać o sobie ‘życzliwi’ ludzie z Płocka. Zadzwonili do działaczy klubu, który chciał mnie pozyskać, i zrobili mi ‘odpowiednią’ reklamę. Transfer nie miał sensu. Gdyby nie szło w lidze, wiadomo, kto byłby winny” – powiedział Mosór.
„Transfer do Płocka to mój największy życiowy błąd! Żałuję, że dałem się namówić pewnemu Panu na grę w tym klubie. Bardzo żałuję. W Wiśle Płock parę osób chciało mnie zniszczyć, bo nie zgodziłem się na rozwiązanie umowy. Nie dałem się. Grałem pół roku w V-ligowych rezerwach, by wypełnić kontrakt” – dodał Mosór.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
Mosór podpisał kontrakt... jak śmiał, gdzie jego pi***zony honor? Ten kto z nim podpisał kontrakt jest skończonym kretynem i idiotą, jak można podpisać kontrakt z kimś kto nie ma sacunku dla naszego klubu? Mam nadzieję że zostanie publiczne podane kto był za jego kontraktem, kto do tego doprowadził. Ta osoba powinna być rozliczona z tej decyzji, a mosor bedzie pod wnikliwym okiem kibiców dla ktorych honor jeszcze coś znaczy! Mosór obserwujemy Cię!