Ruch bez Mariusza Srutwy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#301 Post autor: L_M » 2 lip 2006, o 18:22

Marik pisze:Lukas a o co chodzi z tym jutrzejszym terminem, bo może cos przeoczyłem??
http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=8124

Gość

#302 Post autor: Gość » 2 lip 2006, o 19:26

ja bym poszedl ale co zapewne tym ktorym chce na***ac to niebedzie bo sa anonimowi i akurat po co ta impreza rozdupiac mu

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#303 Post autor: Ozor » 2 lip 2006, o 19:32

Juto sie melduje :!:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#304 Post autor: gerhat » 2 lip 2006, o 21:11

Lukas Michalski pisze:Ja jestem ciekawy ilu sposrod 'przeciwnikow Mariusza' bedzie jutro, a ilu bedzie wyciagac wnioski 'z tego co zrelacjonowano'. Niepowtarzalna okazja powiedziec cos wprost, i to nie tylko Mariuszowi, ale innym forumowiczom. A i tak pewnie beda te same co zwykle osoby...
Lukas a czy jacyś "przeciwnicy Marusza" domagali sie jakiegoś spotkania???
Tak jak napisol Lysy, 30 czerwca przestoł byc zawodnikiem Ruchu i koniec tematu, a te spotkania to chyba w celu łonanizowania albo odnowienia sprofanowanej płyty, bo innych powodów nie widza. Ani w jednym ani w drugim nie zamierzom uczestniczyć.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#305 Post autor: Lutz » 2 lip 2006, o 21:17

Nu mie tam napewno niy bydzie , ale niy bołś to miyndzy innymi Ty gerhat co sie głośno domagali od Mariusza co by zabroł głos przynojmni w ty ostatni sprawie z murawom i napisami . Niy chcesz sie dowiedzieć jaki mo do tego stosunek ?? Jo jakbych mioł taki stosunek do niego jak ty to bych sie zatysfakcji niy odebroł co by mu pedzieć w twarz "dziynki Bogu chopie żeś poszoł , boś groł maras i bez Cia durch ta niezgoda w Ruchu była" .

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#306 Post autor: gerhat » 2 lip 2006, o 21:19

Lutz nie wmowiej mi dziecka w brzuch i tego co żech nie pisoł.
Som nie idziesz a mie byś tam chetnie widzioł, rihtig szwejk :)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#307 Post autor: Lutz » 2 lip 2006, o 21:25

Ależ za przeproszeniem gerhat może jo je starszy pan i mom poleku skleroza bez tysh posłuża sie cytatym
Tak jak napisol Lysy, 30 czerwca przestoł byc zawodnikiem Ruchu i koniec tematu, a te spotkania to chyba w celu łonanizowania albo odnowienia sprofanowanej płyty, bo innych powodów nie widza. Ani w jednym ani w drugim nie zamierzom uczestniczyć.
Niy wiym co to mo wspólnego w wmawianiym ci czegoś do brzucha . Dyć stoi jak byk że niy widzisz powodów spotykać sie z nim , tzn . nie chcesz sie dowiedzieć czynści prowdy o jego wyciepaniu , o jego poglondach na tych wandali itd..... . Nu , ale jak Cia to niy interesuje do niy ma godki.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#308 Post autor: gerhat » 2 lip 2006, o 21:28

Lutz te dziecko w brzuchu dot. tego coś napisoł:
ale niy bołś to miyndzy innymi Ty gerhat co sie głośno domagali od Mariusza co by zabroł głos przynojmni w ty ostatni sprawie z murawom i napisami
Odpowiedź brzmi: NIE, Lutz to nie był jo
Ostatnio zmieniony 2 lip 2006, o 21:29 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.

wodorost

#309 Post autor: wodorost » 2 lip 2006, o 21:29

A mnie zastanawia jedna spraw ; odkąd Mario został "jedynym właściwym liderem i ikoną" klubu, to nie narodził sie nowy piłkarz tak zasłużony dla Ruchu - zastanawiające !!!
Odpowiedź jest jedna - Mario nie pozwolił nikomu zostać takim idolem , dopóki Śrutwa grał, rządził, ustalał skład i taktykę. Być może dlatego odszedł Gorawski, Baszczu itd. itp.
Teraz droga dla młodych otwarta - może własnie obok nas wyrasta nowy idol. Czas najwyższy.
Dla Maria piekny pożegnalny mecz, o ile się nie obraził

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#310 Post autor: Lutz » 2 lip 2006, o 21:32

Wodorost - mosz okazja spytania Srutwy o to czymu sklad ustaloł , dzielił i rządził no i dlaczego za "panowania" Srutwy niy pojawiła żodno tako"ikona" i lider jak on .

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#311 Post autor: heli » 2 lip 2006, o 21:35

wodorost pisze:A mnie zastanawia jedna spraw ; odkąd Mario został "jedynym właściwym liderem i ikoną" klubu, to nie narodził sie nowy piłkarz tak zasłużony dla Ruchu - zastanawiające !!!
Odpowiedź jest jedna - Mario nie pozwolił nikomu zostać takim idolem , dopóki Śrutwa grał, rządził, ustalał skład i taktykę. Być może dlatego odszedł Gorawski, Baszczu itd. itp.
Teraz droga dla młodych otwarta - może własnie obok nas wyrasta nowy idol. Czas najwyższy.
odpowiedź jest prosta Ruch był za biedny by kogokolwiek ze zdolniejszych zaczymać, przykładów jest wiele, czy to tak dobrzy piłkarze jak Baszcz i Gora czy przeciętny jak Bajera, a średniaków młodych to akurat sie przewineło tyle samo co kiedyś, czyli ze dwóch trzech co runda. I tak samo jak kiedyś, żeby grać musieli być lepsi od tych co grali, a najwyrażniej w większości przypadków nie byli.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

wodorost

#312 Post autor: wodorost » 2 lip 2006, o 21:45

no to pokażcie mi nazwisko napastnika który zmieniał Śrutwę i Bizę nawet jak słabo grali

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#313 Post autor: Lutz » 2 lip 2006, o 21:48

No to wodorost powtarzom , niy ma nic lekszego jak jechać na to spotkanie i powiedzieć mu że przez niego niy momy talyntów , że odchodzili Gorawskie i inne Gilewicze no i spytać sie dlaczego sie som niy zmienioł jak słabo groł.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#314 Post autor: wolfik » 2 lip 2006, o 21:49

wodorost pisze:A mnie zastanawia jedna spraw ; odkąd Mario został "jedynym właściwym liderem i ikoną" klubu, to nie narodził sie nowy piłkarz tak zasłużony dla Ruchu - zastanawiające !!!
To poszukaj takiej "ikony" czy "lidera" od poczatku lat 90-tych w sasiednich klubach np. Gieksie czy Górniku. Pewnie bylo ich na peczki skoro nie bylo takiego Śrutwy, ktory by jakos blokowal ich kariery? Ale z tego co kojarze to kazdy kto sie wybijal predzej czy pozniej odchodzil do lepszych(bogatszych) klubow

Spytaj lepiej Gore i Baszcza czy odeszli z Ruchu przez Śrutwe? Z tego co kojarze to Mario chcial zeby Gora zostal...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

brelok

#315 Post autor: brelok » 2 lip 2006, o 21:53

Wolfik dedykacja dla Ciebie
Niedzielan, Sikora, Gajtkowski, Plizga, Moskała

Zablokowany