Uwagi ( propozycje) do moderatorów
-
- Kontakt:
??
Ostatnio zmieniony 7 paź 2006, o 14:29 przez sebaro, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Forum jest super i jego moderatorzy też. Bardzo dbają o porządek, są nieprzekupni, a zasad cenzury mogliby uczyć stalinowców. Szkoda, że nie tu ma działu statystyki, bo moja przygoda z tym forum trafiłaby do księgi rekordów. Mój pierwszy post 3 października 2006 r. w otwartym przeze mnie temacie ( http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=8893 ) na forum Ruch Chorzów błyskawicznie został przeniesiony do A po meczu... (widać o tym to tylko przy piwie). Ale to nie koniec. Po czterech dniach temat zamknięto, a ja mam dwa ostrzeżenia i realną groźbę zbanowania, mimo że żaden punkt regulaminu nie został naruszony. Ciekawe jak długo ten post się ostoi, a bana mam już pewnego. No cóż Monika Olejnik też wyleciała z kropki nad i za naruszanie świętości. Żegnam się więc z wszystkimi sympatykami Ruchu cieplutko, a z oszołomami ozięble. Możecie mnie zbanować - nie zależy mi. A zawsze mogę się zalogować na nowo. W końcu to jest forum, a my jak dotąd żyjemy w demokratycznym państwie, a nie w państwie Śr.....odka 

- Patton
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
zalosne i zabawne zarazem. nastepny misjonarz :lol: temat zostal zamkniety bo byl walkowany tysiac razy, watpliwosci od ktorych zaczales zostaly wyjasnione i kropka. a ostezezenia dostajesz pewnie za swoje zalosne i niczym nieuzasadnione oskarzenia, chociaz akurat ja ich nie daje. bo PW tez podlega regulaminowi.arat pisze:Forum jest super i jego moderatorzy też. Bardzo dbają o porządek, są nieprzekupni, a zasad cenzury mogliby uczyć stalinowców. Szkoda, że nie tu ma działu statystyki, bo moja przygoda z tym forum trafiłaby do księgi rekordów. Mój pierwszy post 3 października 2006 r. w otwartym przeze mnie temacie ( http://www.Ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=8893 ) na forum Ruch Chorzów błyskawicznie został przeniesiony do A po meczu... (widać o tym to tylko przy piwie). Ale to nie koniec. Po czterech dniach temat zamknięto, a ja mam dwa ostrzeżenia i realną groźbę zbanowania, mimo że żaden punkt regulaminu nie został naruszony. Ciekawe jak długo ten post się ostoi, a bana mam już pewnego. No cóż Monika Olejnik też wyleciała z kropki nad i za naruszanie świętości. Żegnam się więc z wszystkimi sympatykami Ruchu cieplutko, a z oszołomami ozięble. Możecie mnie zbanować - nie zależy mi. A zawsze mogę się zalogować na nowo. W końcu to jest forum, a my jak dotąd żyjemy w demokratycznym państwie, a nie w państwie Śr.....odka
-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W dziale "po meczu" znalazłem cos takiego...
PS Nie znam domina11, żeby nie było...
Troszkę nie rozumiem tego ostrzezenia, nikogo nie obraził, tylko napisał że sie pomylił, a że użył słów nieparlamentarych... Na tym forum czytałem wiele wulgarniejszych i chamskich rzeczy a w dodatku adresowanych do danej osoby, więc obra zającymi kogoś... A gdyby stosować kryteria którymi kierował sie moderator który dał to ostrzeżnie musiałoby wylecieć ponad pół forum... Bez przesady, nie róbmy tu kółka różańcowego... Rozumiem karac za jakieś prostackie wyzwiska, ale za takie coś.. ?domin11hks pisze:Łosz ciul fajne zech sie jebnoł :oops:
jo mysloł ze łazi juz o tego nowego menagera pozdRo
ADMIN: OSTRZEZENIE ZA BLUZGI
PS Nie znam domina11, żeby nie było...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]