Uwagi ( propozycje) do moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
sebaro
Kontakt:

#301 Post autor: sebaro » 7 paź 2006, o 14:25

??
Ostatnio zmieniony 7 paź 2006, o 14:29 przez sebaro, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Johnny Walker
Kontakt:

#302 Post autor: Johnny Walker » 7 paź 2006, o 14:25

sebaro pisze:Dalej mam problem z avatarem, obrazek wkleiłem na imageshack i działa, ale tylko w podpisie, jako emblemat - nie.
wklejam odnośnik w emblemacie, daję wyślij i pole pozostaje puste.
co jest nie tak?? :roll:
mnie sie tak robilo jak probowalem dac za duzy emblemat
14

sebaro
Kontakt:

#303 Post autor: sebaro » 7 paź 2006, o 14:27

daje 100x75 (opcja avatar)
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#304 Post autor: Patton » 7 paź 2006, o 14:35

Ja widze u Ciebie avatar i podpis :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

sebaro
Kontakt:

#305 Post autor: sebaro » 7 paź 2006, o 14:37

wlasnie mi sie udalo w koncu, nie wiem jak ale wazne ze jest :D
[/quote]

arat

#306 Post autor: arat » 9 paź 2006, o 15:55

Forum jest super i jego moderatorzy też. Bardzo dbają o porządek, są nieprzekupni, a zasad cenzury mogliby uczyć stalinowców. Szkoda, że nie tu ma działu statystyki, bo moja przygoda z tym forum trafiłaby do księgi rekordów. Mój pierwszy post 3 października 2006 r. w otwartym przeze mnie temacie ( http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=8893 ) na forum Ruch Chorzów błyskawicznie został przeniesiony do A po meczu... (widać o tym to tylko przy piwie). Ale to nie koniec. Po czterech dniach temat zamknięto, a ja mam dwa ostrzeżenia i realną groźbę zbanowania, mimo że żaden punkt regulaminu nie został naruszony. Ciekawe jak długo ten post się ostoi, a bana mam już pewnego. No cóż Monika Olejnik też wyleciała z kropki nad i za naruszanie świętości. Żegnam się więc z wszystkimi sympatykami Ruchu cieplutko, a z oszołomami ozięble. Możecie mnie zbanować - nie zależy mi. A zawsze mogę się zalogować na nowo. W końcu to jest forum, a my jak dotąd żyjemy w demokratycznym państwie, a nie w państwie Śr.....odka :D

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#307 Post autor: Patton » 9 paź 2006, o 16:15

Chyba wyraznie zostalo napisane za co masz ostrzezenia :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#308 Post autor: L_M » 9 paź 2006, o 16:16

arat pisze:Forum jest super i jego moderatorzy też. Bardzo dbają o porządek, są nieprzekupni, a zasad cenzury mogliby uczyć stalinowców. Szkoda, że nie tu ma działu statystyki, bo moja przygoda z tym forum trafiłaby do księgi rekordów. Mój pierwszy post 3 października 2006 r. w otwartym przeze mnie temacie ( http://www.Ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=8893 ) na forum Ruch Chorzów błyskawicznie został przeniesiony do A po meczu... (widać o tym to tylko przy piwie). Ale to nie koniec. Po czterech dniach temat zamknięto, a ja mam dwa ostrzeżenia i realną groźbę zbanowania, mimo że żaden punkt regulaminu nie został naruszony. Ciekawe jak długo ten post się ostoi, a bana mam już pewnego. No cóż Monika Olejnik też wyleciała z kropki nad i za naruszanie świętości. Żegnam się więc z wszystkimi sympatykami Ruchu cieplutko, a z oszołomami ozięble. Możecie mnie zbanować - nie zależy mi. A zawsze mogę się zalogować na nowo. W końcu to jest forum, a my jak dotąd żyjemy w demokratycznym państwie, a nie w państwie Śr.....odka :D
zalosne i zabawne zarazem. nastepny misjonarz :lol: temat zostal zamkniety bo byl walkowany tysiac razy, watpliwosci od ktorych zaczales zostaly wyjasnione i kropka. a ostezezenia dostajesz pewnie za swoje zalosne i niczym nieuzasadnione oskarzenia, chociaz akurat ja ich nie daje. bo PW tez podlega regulaminowi.

Łysy88
Kontakt:

#309 Post autor: Łysy88 » 9 paź 2006, o 16:30

a moje ostrzezenie to mom juz chyba z 3 miechy.po jakiemu?!
[img]http://i13.tinypic.com/42uorp5.jpg[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#310 Post autor: KOSTA » 9 paź 2006, o 18:33

Lysy jakis gorol ci musiol dac , na zicher
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

malyZarzecze

#311 Post autor: malyZarzecze » 9 paź 2006, o 18:52

ejj chopcy spytam już setny roz ;d skąd mom te drugie ostrzeżenie ?? z góry dzieki za odpowiedzi

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#312 Post autor: Goscioo » 10 paź 2006, o 08:41

ja wiem ze podpis pod nickiem se kazdy moze wybrac jaki chce, ale moze by zrobic takzeby pod nickiem
jak ktos jest z NU pisalo Nucleo Ultra a jak ktos jest z ekipy to PF
to juz pewnie lezy bardziej w zainteresowaniu samych osob o ktorych pisze zeby sie zgodzily na takie cos

niebieskifanatyk
Kontakt:

#313 Post autor: niebieskifanatyk » 12 paź 2006, o 19:40

Kto mi wykasował temat "translator polsko-niemiecki" przeciez prosilem aby go wykasowac dopiero jutro!!

P\R/ezes

#314 Post autor: P\R/ezes » 13 paź 2006, o 14:30

Kibice Ruchu Chorzów - sezon 2006/2007 w tym temacie ciagle ktos niepoczebnie komentuje.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#315 Post autor: uRodzony na sektoRze » 18 paź 2006, o 20:27

W dziale "po meczu" znalazłem cos takiego...
domin11hks pisze:Łosz ciul fajne zech sie jebnoł :oops:
jo mysloł ze łazi juz o tego nowego menagera pozdRo

ADMIN: OSTRZEZENIE ZA BLUZGI
Troszkę nie rozumiem tego ostrzezenia, nikogo nie obraził, tylko napisał że sie pomylił, a że użył słów nieparlamentarych... Na tym forum czytałem wiele wulgarniejszych i chamskich rzeczy a w dodatku adresowanych do danej osoby, więc obra zającymi kogoś... A gdyby stosować kryteria którymi kierował sie moderator który dał to ostrzeżnie musiałoby wylecieć ponad pół forum... Bez przesady, nie róbmy tu kółka różańcowego... Rozumiem karac za jakieś prostackie wyzwiska, ale za takie coś.. ?

PS Nie znam domina11, żeby nie było...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Zablokowany