TVP3 -M.Śrutwa-rezygnacja ?!?!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Luke

#31 Post autor: Luke » 19 paź 2005, o 08:10

AdiC pisze:
gerhat pisze:
Lutz pisze:
marc pisze:Szkoda mi wos chopcy(szydercy forum) bo kogo teroz sie wezmiecie na obwinianie. Dla mnie Śrutek zasłużył na lepsze pożegnanie.
Chopie - ty mosz łodwaga takie coś sam pisać - zarozki Cie coniekere zjedzom zamiast tortu urodzinowego :lol:
Lutz przeca to normalne że Śruwofoby i Bizofile są wśród nas :twisted:
Jo się ciesza, a że innym przykro to juz ich problem.
:lol:
Tyn sie śmiej kto sie sie smieje ostatni. Przypomna wom to jak bydziecie w przed barażami ryceć Mario wróć. To bydzie śmiech przez łzy bo jakoś niy widza następców.
Jestem dokładnie tego samego zdania!Co więcej,wydaje mi się że gdyby Mario zakończył karierę rzeczywiście po rozegraniu rundy jesiennej i na wiosne zasiadł w zarządzie Ruchu to będzie za ew. porażki i tak je***y jak teraz po meczach... :roll: :roll:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: gerhat » 19 paź 2005, o 08:51

Schlesien pisze:Nie wiem czy Mario zakonczy kariere czy nie. Osobiscie uwazam ze robi to za pozno. Gdyby to zrobil rok, dwa lata temu to wszyscy zapamietalibysmy go jako wspanialego pilkarza a tak... :?
Oto dobijom się wraz z grupką nielicznych na tych stronach od dwóch lot. Co żech się wysłuchoł obelg to moje.
Szacunek dla Srutwy może bym i miał gdyby powiedział jak facet z jajami, że juz nie te lata, nie ta forma, swoje zrobiłem, czas na młodych. Tymczasem on chce odejśc przez sędziów, bo rzekomo oni sa przyczyną tego że nie awansujemy do I ligi. Nie słaby trener, nie brak koncepcji, nie rezerwowy torman z dziurawymi rękami, nie brak kondycji, nie żelazne 90 min duetu tetryków - tylko sedziowie są przyczyną naszych kłopotów.
Wiekszych bzdur trudno się spodziewać i jest to raczej bajka dla tych co nie bywają na Ruchu i bab z magla, aniżeli tych co na własne oczy widzą problemy tego klubu.

Jak ktoś nie wyobraża sobie życia bez boiska Ruchu, to niech se kupi działka na Kalinie.

stan01
Kontakt:

Śrutwa

#33 Post autor: stan01 » 19 paź 2005, o 08:58

Kilka razy odsłuchiwałem wypowiedź Mariusza i ani razu nie usłyszałem, że KOŃCZY karierę. Powiedział, że na razie "zastanawia się nad zakończeniem przygody z piłką". Wydaje mi się że na razie niepotrzebny jest lament jednych, i nieuzasadniona radocha drugich. Moim zdaniem facet jest bardzo NIEBIESKI i należy Mu się niemały szacunek.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#34 Post autor: Lutz » 19 paź 2005, o 09:27

Gerhat z całym szacunkiym , ale teroz to już przsadzosz . Kożdo wypowiedź jako by niy była moga se interpretować jak chca i obrocać tak co by mi pasowało. Co do szacunku to zaś mosz u mie wielki minus - ok. niech Ci bydzie niy mo formy , niy te lata, niy ta szybkość , ale niech kożdy zrobi do Ruchu bez tela lot co tyn chop zrobioł to niy bydymy teroz tam kaj my som. Jedyn z nielicznych o niybieskim sercu ( jak sie to piyknie godo) i kurfa bo już przeklinać musza tego mu odmówić niy można . dej sie wiync spokój z opluwaniym tego chopka bo moim skromnym zdaniym na to niy sasłużył. I żeby zaś niy boło , że go bronia , że chca co by dali groł itd..........zanim zaś po mie pojedziesz poczytej dwa razy to co jo napisoł , niy tak jak boło w poprzedni dyskusji.pzdR

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: spyru » 19 paź 2005, o 09:46

A mnie sie wydaje że Śrutwa nie zakończy kariery tak wcześnie. To nie w jego stylu. To tak jak ja bym sie obraził po meczu z Kujawiakiem i powiedział ze już nie przyjde na Cichą bo po co. A i tak przyjde.
A jeżeli faktycznie Mario kończyłby kariere to uważam że jest to już faktycznie ostatni dzwonek. Oczywiście zgadzam sie że najlepiej by było jakby to stało sie faktem 1-2 sezony temu.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: gerhat » 19 paź 2005, o 11:02

Lutz, po co się denerwujesz. Nie mom zamiaru przekonywać jego zagorzałych zwolenników tak jak i odwrotnie.
Moj ostatni post był głosem przeciwwagi dla tych co juz zaczynaja wypisywać teksty typu " co prawdy jada na niego ale...".
A Ty do choragiewek się nie zaliczosz.
W życiu czeba mieć kręgosłup, o jego brak akurat ciebie nie podejrzewom.

A co do samego Mariusza Śrutwy, mój szacunek dla niego się skończył jaki czas temu, a wszelkie moje uwagi dotyczą ostatnich sezonów i dotyczą jego postawy a nie historii. Tak jak z ostatnią uwagą dotycząca zwalania winy na sedziów. To sa jego słowa a nie wymyslone przeze mnie i do nich odnosi się mój komentarz.
Być może dla Ciebie Lutz historia jest ważniejsza i nie razi cie wogóle nic w jego wypowiedzi. To twoja sprawa i nie zabraniam Ci tak do tego podchodzić, tylko nie każ mi traktować tego tak samo, bo jo swoje zdanie mom, chociazby dla Ciebie było nie do przyjęcia.

ps
a gdyby Ci przszła chęć dlaszej polemiki, to spierajmy się w temacie a nie w ogólnikach, napisz że ma rację, że to przez sędziów kisimy się w II lidze, wówczas twój głos będzie bardziej logiczny

bluefil
Kontakt:

#37 Post autor: bluefil » 19 paź 2005, o 11:09

Wydaje mi sie, ze za wczesnie na takie gadki. Nie sadze zeby Mario teraz zrezygnowal.....On duzo mowi i nie zawsze do konca sa to przemyslane slowa. Czesto emocje biora gore, co akurat rozumiem. Coz taki charakter....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#38 Post autor: Lutz » 19 paź 2005, o 11:25

Gerhat niy mom terozki czasu Ci odpowiedzieć , ale bluefil napisoł w dużym skrócie to co jo chcioł napisać - emocje !! Taki boł zawsze na boisku , w wywiadach itd..........

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: Ozor » 19 paź 2005, o 11:27

Moim zdaniem nie zrezygnuje i dobrze takiego człowieka na jedną połowe meczu chciala by nie jedna ekipa,potrzebny jest za to trener z autorytetem większym od Śrutwy umiący zapanowac nad nim no chyba że tego się nie da zrobic ,wtedy niestety koniec bo dyscyplina i podporządkowanie trenerowi to podstawa sukcesu w sportach drużynowych.

Miroslaw
Kontakt:

#40 Post autor: Miroslaw » 19 paź 2005, o 11:44

pieknie i lostol jeszcze fornal i bizon i wtynczas bydzie git

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: spyru » 19 paź 2005, o 12:27

potrzebny jest za to trener z autorytetem większym od Śrutwy umiący zapanowac nad nim
Chyba nie ma takiego. A jak jest to ja sobie takiej sytuacji nie wyobrażam. Bo albo by nasze gwiazdeczki go zwolniły w ciągu 3 szpili, albo by sie pozabijali.
[/code]

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: jalboss » 19 paź 2005, o 16:52

Teroz czekom ino na hasło w stylu: "Mariusz Śrutwa dołączył do sztabu trenerskiego Ruchu" :lol:

A tak swoją drogą - czy nadal Mario jest w zarządzie polonii bytom??
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Panewniki
Kontakt:

#43 Post autor: Panewniki » 19 paź 2005, o 17:23

Jo tyz jak zech to zoboczyl to az mje.... :evil: :evil: :evil: Jak nie chcesz to nie grej i tyla w temacie :!: :!: :!: Jak ci bardziej odpowiado to sie zagraj w Poloni Bytom
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Hassan

#44 Post autor: Hassan » 19 paź 2005, o 17:24

Kij mu w oko czy z nim czy bez niego Ruch gro tak samo :!: Może kiedys cos znaczył ale teraz jest mi obojętny,może dzieki temu dostanom szansa jacys młodzi.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#45 Post autor: jajo » 19 paź 2005, o 17:33

Panewniki pisze:Jo tyz jak zech to zoboczyl to az mje.... :evil: :evil: :evil: Jak nie chcesz to nie grej i tyla w temacie :!: :!: :!: Jak ci bardziej odpowiado to sie zagraj w Poloni Bytom
chyba Ci sie osoby pomylily...
On ponad 10 lat grał dla Ruchu i strzelil ponad 100 bramek dla Niego. a ze uwazasz, ze teraz jest w slabszej formie to mozesz to wyrazic w troche innej formie...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

ODPOWIEDZ