Jestem dokładnie tego samego zdania!Co więcej,wydaje mi się że gdyby Mario zakończył karierę rzeczywiście po rozegraniu rundy jesiennej i na wiosne zasiadł w zarządzie Ruchu to będzie za ew. porażki i tak je***y jak teraz po meczach... :roll: :roll:AdiC pisze:Tyn sie śmiej kto sie sie smieje ostatni. Przypomna wom to jak bydziecie w przed barażami ryceć Mario wróć. To bydzie śmiech przez łzy bo jakoś niy widza następców.gerhat pisze:Lutz przeca to normalne że Śruwofoby i Bizofile są wśród nas :twisted:Lutz pisze:Chopie - ty mosz łodwaga takie coś sam pisać - zarozki Cie coniekere zjedzom zamiast tortu urodzinowego :lol:marc pisze:Szkoda mi wos chopcy(szydercy forum) bo kogo teroz sie wezmiecie na obwinianie. Dla mnie Śrutek zasłużył na lepsze pożegnanie.
Jo się ciesza, a że innym przykro to juz ich problem.
:lol:
TVP3 -M.Śrutwa-rezygnacja ?!?!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oto dobijom się wraz z grupką nielicznych na tych stronach od dwóch lot. Co żech się wysłuchoł obelg to moje.Schlesien pisze:Nie wiem czy Mario zakonczy kariere czy nie. Osobiscie uwazam ze robi to za pozno. Gdyby to zrobil rok, dwa lata temu to wszyscy zapamietalibysmy go jako wspanialego pilkarza a tak... :?
Szacunek dla Srutwy może bym i miał gdyby powiedział jak facet z jajami, że juz nie te lata, nie ta forma, swoje zrobiłem, czas na młodych. Tymczasem on chce odejśc przez sędziów, bo rzekomo oni sa przyczyną tego że nie awansujemy do I ligi. Nie słaby trener, nie brak koncepcji, nie rezerwowy torman z dziurawymi rękami, nie brak kondycji, nie żelazne 90 min duetu tetryków - tylko sedziowie są przyczyną naszych kłopotów.
Wiekszych bzdur trudno się spodziewać i jest to raczej bajka dla tych co nie bywają na Ruchu i bab z magla, aniżeli tych co na własne oczy widzą problemy tego klubu.
Jak ktoś nie wyobraża sobie życia bez boiska Ruchu, to niech se kupi działka na Kalinie.
-
- Kontakt:
Śrutwa
Kilka razy odsłuchiwałem wypowiedź Mariusza i ani razu nie usłyszałem, że KOŃCZY karierę. Powiedział, że na razie "zastanawia się nad zakończeniem przygody z piłką". Wydaje mi się że na razie niepotrzebny jest lament jednych, i nieuzasadniona radocha drugich. Moim zdaniem facet jest bardzo NIEBIESKI i należy Mu się niemały szacunek.
- Lutz
- Kontakt:
Gerhat z całym szacunkiym , ale teroz to już przsadzosz . Kożdo wypowiedź jako by niy była moga se interpretować jak chca i obrocać tak co by mi pasowało. Co do szacunku to zaś mosz u mie wielki minus - ok. niech Ci bydzie niy mo formy , niy te lata, niy ta szybkość , ale niech kożdy zrobi do Ruchu bez tela lot co tyn chop zrobioł to niy bydymy teroz tam kaj my som. Jedyn z nielicznych o niybieskim sercu ( jak sie to piyknie godo) i kurfa bo już przeklinać musza tego mu odmówić niy można . dej sie wiync spokój z opluwaniym tego chopka bo moim skromnym zdaniym na to niy sasłużył. I żeby zaś niy boło , że go bronia , że chca co by dali groł itd..........zanim zaś po mie pojedziesz poczytej dwa razy to co jo napisoł , niy tak jak boło w poprzedni dyskusji.pzdR
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A mnie sie wydaje że Śrutwa nie zakończy kariery tak wcześnie. To nie w jego stylu. To tak jak ja bym sie obraził po meczu z Kujawiakiem i powiedział ze już nie przyjde na Cichą bo po co. A i tak przyjde.
A jeżeli faktycznie Mario kończyłby kariere to uważam że jest to już faktycznie ostatni dzwonek. Oczywiście zgadzam sie że najlepiej by było jakby to stało sie faktem 1-2 sezony temu.
A jeżeli faktycznie Mario kończyłby kariere to uważam że jest to już faktycznie ostatni dzwonek. Oczywiście zgadzam sie że najlepiej by było jakby to stało sie faktem 1-2 sezony temu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz, po co się denerwujesz. Nie mom zamiaru przekonywać jego zagorzałych zwolenników tak jak i odwrotnie.
Moj ostatni post był głosem przeciwwagi dla tych co juz zaczynaja wypisywać teksty typu " co prawdy jada na niego ale...".
A Ty do choragiewek się nie zaliczosz.
W życiu czeba mieć kręgosłup, o jego brak akurat ciebie nie podejrzewom.
A co do samego Mariusza Śrutwy, mój szacunek dla niego się skończył jaki czas temu, a wszelkie moje uwagi dotyczą ostatnich sezonów i dotyczą jego postawy a nie historii. Tak jak z ostatnią uwagą dotycząca zwalania winy na sedziów. To sa jego słowa a nie wymyslone przeze mnie i do nich odnosi się mój komentarz.
Być może dla Ciebie Lutz historia jest ważniejsza i nie razi cie wogóle nic w jego wypowiedzi. To twoja sprawa i nie zabraniam Ci tak do tego podchodzić, tylko nie każ mi traktować tego tak samo, bo jo swoje zdanie mom, chociazby dla Ciebie było nie do przyjęcia.
ps
a gdyby Ci przszła chęć dlaszej polemiki, to spierajmy się w temacie a nie w ogólnikach, napisz że ma rację, że to przez sędziów kisimy się w II lidze, wówczas twój głos będzie bardziej logiczny
Moj ostatni post był głosem przeciwwagi dla tych co juz zaczynaja wypisywać teksty typu " co prawdy jada na niego ale...".
A Ty do choragiewek się nie zaliczosz.
W życiu czeba mieć kręgosłup, o jego brak akurat ciebie nie podejrzewom.
A co do samego Mariusza Śrutwy, mój szacunek dla niego się skończył jaki czas temu, a wszelkie moje uwagi dotyczą ostatnich sezonów i dotyczą jego postawy a nie historii. Tak jak z ostatnią uwagą dotycząca zwalania winy na sedziów. To sa jego słowa a nie wymyslone przeze mnie i do nich odnosi się mój komentarz.
Być może dla Ciebie Lutz historia jest ważniejsza i nie razi cie wogóle nic w jego wypowiedzi. To twoja sprawa i nie zabraniam Ci tak do tego podchodzić, tylko nie każ mi traktować tego tak samo, bo jo swoje zdanie mom, chociazby dla Ciebie było nie do przyjęcia.
ps
a gdyby Ci przszła chęć dlaszej polemiki, to spierajmy się w temacie a nie w ogólnikach, napisz że ma rację, że to przez sędziów kisimy się w II lidze, wówczas twój głos będzie bardziej logiczny
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moim zdaniem nie zrezygnuje i dobrze takiego człowieka na jedną połowe meczu chciala by nie jedna ekipa,potrzebny jest za to trener z autorytetem większym od Śrutwy umiący zapanowac nad nim no chyba że tego się nie da zrobic ,wtedy niestety koniec bo dyscyplina i podporządkowanie trenerowi to podstawa sukcesu w sportach drużynowych.
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chyba Ci sie osoby pomylily...Panewniki pisze:Jo tyz jak zech to zoboczyl to az mje....![]()
![]()
Jak nie chcesz to nie grej i tyla w temacie
![]()
![]()
Jak ci bardziej odpowiado to sie zagraj w Poloni Bytom
On ponad 10 lat grał dla Ruchu i strzelil ponad 100 bramek dla Niego. a ze uwazasz, ze teraz jest w slabszej formie to mozesz to wyrazic w troche innej formie...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...