Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gebels.
Kontakt:

Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar

#2986 Post autor: Gebels. » 28 lut 2011, o 20:50

Jo wiem że sie tym nie można kierować, ale we FIFIE eksperci oceniają Abbotta na 63 (umiejstonosci),
Olaszara 59, Janoszka 55, a Jankowskiego 57 :).
Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=PpgKY08psog" onclick="window.open(this.href);return false;

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2987 Post autor: heli » 28 lut 2011, o 20:54

dla mnie jest na pewno graczem którego potrzebowaliśmy, jak się wkomponuje to zawsze jest pewna nie wiadoma, ale taraz przynajmniej o te zdupione wciepy ze skrzydeł ktoś będzie mioł walczyć. Jo mu daja czas, szczególnie, że start i przestawienie z Brytyjskiego sposobu gry w naszo kopanina może nie być łatwe, ale obserwując rozgrywki niższych lig brytyjskich to przede wszystkim się liczy wybieganie, a to jest potrzebne wszędzie i uniwersalne. Transfer na duży plus, szkoda że tak późno. Na pozycja na któro rzeczywiście jeszcze roz zaznacza była największa luka. Teraz rzeczywiście może być tak, że Olszar zastąpi na skrzydle Grzybka. A nawet jak nie to przynajmniej otwiero to wiele nowych alternatyw.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, o 20:56 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#2988 Post autor: Marceli ~Sk~ » 28 lut 2011, o 20:55

hagi pisze:jak tak patrza na ta sytuacja 100 % w meczu z Lechia to mi sie przypomina sytuacja Bizackiego w meczu z Sosnowcem gdzie z 2 metrow nie strzelil z prawej nogi i byl to chyba ostatni jego mecz w barwach Ruchu.(tez mecz inauguracyjny)Grzyb tez wzbudził spora frustracje u Wadka(co widać na powtórkach). Z całym szacunkiem za Niebieskie serce ale w takiej sytuacji pilkarz 36 letni musi sie lepiej zachowac.Ciekawy jestem jak tu sie zachowa trener czy bedzie na tyle odważny odsunąć Grzyba od skladu juz w tej rundzie.Moze kierunek argentynski o tym swiadczy.
Ale zeby nie bylo zas ze marudza to po sylwetce i po statystkach Abbot bedzie na pewno wzmocnieniem.Dobrze sie konczy tyn dzien
Ostatni watek wypowiedzi
Nie mow hop zanim nie przeszkoczysz. Ja juz na zimne dmucham.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2989 Post autor: mulan » 28 lut 2011, o 21:04

Kotlet pisze:Nie wiem czy teraz, ale zaryzykuje stwierdzeniem ze w najblizszym czasie Jankowski zagra z Abbotem a na prawej pomocy zamiast Grzyba bedzie Olszar - wspomnicie moje słowa :)
oby :)

tytyty Paweł Abbott tytyry Paweł Abbott :hurra:
http://www.youtube.com/watch?v=rvQ6-ytWvFc#t=0m15s" onclick="window.open(this.href);return false;
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
SODA

#2990 Post autor: SODA » 28 lut 2011, o 21:05

na pewno cieszy że przyszedł napastnik ,jak będzie grał to druga sprawa ,czas pokaże
hagi co do Grzybka i twojej wypowiedzi w tym temacie :wstyd:
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2991 Post autor: mulan » 28 lut 2011, o 21:09

SODA,s pisze: hagi co do Grzybka i twojej wypowiedzi w tym temacie :wstyd:
ale nikt nie chcę Grzyba obrazić, to pewnie wspaniały niebieski człowiek. Niestety z formą coraz gorzej...
Jeszcze w zeszłym sezonie było ok strzelał bramki, jeszcze wcześniej było cudownie był jednym z lepszych strzelców u nas a teraz...
Grzyb :padam: ale wiecznie grał nie będzie...
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2992 Post autor: spyru » 28 lut 2011, o 21:14

Dokładnie. Grzybek już kolejną runde gra bardzo słabo. Nie przypominam sobie na przestrzeni ostatniego roku jego dobrej centry. A czego oczekiwać od bocznego pomocnika jak nie kreowania gry ofensywnej? Do tego ta seta z Lechią to nie pierwsze podanie piłki bramkarzowi prosto w łapy.Za swoje niebieskie serce do Ruchu ma mój dozgonny szacunek, ale w tej chwili jest jednym z najsłabszych ogniw Ruchu.
Przykre to, ale nic się nie poradzi, czas się cofał nie będzie. Szkoda Smektały.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

fRoś

#2993 Post autor: fRoś » 28 lut 2011, o 21:16

mulan pisze:
Kotlet pisze:Nie wiem czy teraz, ale zaryzykuje stwierdzeniem ze w najblizszym czasie Jankowski zagra z Abbotem a na prawej pomocy zamiast Grzyba bedzie Olszar - wspomnicie moje słowa :)

http://www.youtube.com/watch?v=rvQ6-ytWvFc#t=0m15s" onclick="window.open(this.href);return false;
chyba raczej: tu tu tu ruu Paweł Abbott tu tu tu ruuu ;)
szkoda ze Rilke kontuzja zlapal, bo by byl u Nas pewnie.........

Awatar użytkownika
SODA

#2994 Post autor: SODA » 28 lut 2011, o 21:27

prawda jest taka że nie mamy klasowych skrzydłowych z drugiej strony kto miał ostatnio dobra forme z pomocników Zając,Janoszka,Olszar na skrzydle,Świerblewski ...zresztą to nie na temat cieszmy się z transferu
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Mathys74
Kontakt:

#2995 Post autor: Mathys74 » 28 lut 2011, o 21:30

BuRowiec pisze:
zbyszekq pisze:Ja już nie licze na nic dla tych dupnych 3 tenorów liczy sie tylko jak wyssać najwiekszo kasa .Z tego co wiem to Tauron chciał z nami zostać tylko chciał mieć wpływ na klub ,ale te pajace z zarządu chcieli tylko kasa od firmy .Jedyne wyjście to zmiana właściciela na firme z kasą i z perspektywami

Ciekawe zkąd masz takie informacje o Tauronie? Założe sie,że to bajka którą sobie sam wymyśliłes.A chodżby nawet to niby dlaczego sponsor ma mieć więcej do powiedzenia niż udziałowcy.Jak masz pisać takie bzdury to lepiej wogóle nic nie pisz w tematach o których nie masz pojęcia

A Tauron zainwestuje kasa w Śląsk Wrocław. Po pierwsze bydom mieli stadion, po drugie stabilnego właściciela-Miasto Wrocław i Solorz z Polsatem, po trzecie jest to decyzja polityczna - za tym stoi Schetyna. Patrzcie kto jest kibicem Lechii gDańsk - sam Tusk a spnsorzy to Lotos i Enera itp Stadion tyż bydom mieli. Może jak bydym mieli kogoś tak operatywnego i postawionego ze nom w walizce sponsorów poprzywozi np J.Buzek to może się doczekomy dobrych czasów :padam: (stadion co prowdy budujom nie tam kaj by my chcieli SŚ :( ale od czegoś cza zaczonc) PozdRo dla wiernych NIEBIESKICH
[color=#0040FF]Więc wstań, do góry głowę wznieś,
śpiewaj naszą pieśń, śpiewaj naszą pieśń,
HKS, HKS, HKS![/color]

hagi

#2996 Post autor: hagi » 28 lut 2011, o 21:40

z trzech tenorów w a wlasciwie juz mozna liczyc ze z czterech najwyższe akcje u mnie ma Smagorowicz , chce wielkich widowisk sportowych widzi konieczność zatrzymywania gwiazd , najwięcej sobą reprezentuje bardzo szybko się uczy. Reszta mo akcje rowne zeru

bRayan72

#2997 Post autor: bRayan72 » 28 lut 2011, o 21:47

fRoś pisze:
mulan pisze:

chyba raczej: tu tu tu ruu Paweł Abbott tu tu tu ruuu ;)
oby spełnił nasze oczekiwania, a ta melodia bydzie naszym hiciorem już mi łazi po głowie i nuca sie pod nosem
tytyty Paweł Abbott tytyry Paweł Abbott
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

fRoś

#2998 Post autor: fRoś » 28 lut 2011, o 21:50

mysle ze na debiucie jak zagra, to podklad alexa gaudhino i jazdaaa :P
a moze jeszcze ktos wpadnie przed zamknieciem okna? :rotfl:

dreamtox
Kontakt:

#2999 Post autor: dreamtox » 28 lut 2011, o 21:51

Ja pi***ole... Mieliśmy wydać na napastnika nawet 1,5mln a wydaliśmy 0 - słownie ZERO. 1,5mln zaoszczędzone, więc można teraz wypłacić sobie zyski...

KAJ SOM PINIONDZE PYTOM?????????

fRoś

#3000 Post autor: fRoś » 28 lut 2011, o 21:57

przeciez ktos mowil ze wydano 1 300 000 na transfery... wiec kasy nima.
no ale wiesz, ciemnote wciskac mozna... za free transfers tez trzeba placic :rotfl:

Zablokowany