Olaszara 59, Janoszka 55, a Jankowskiego 57

Ostatni watek wypowiedzihagi pisze:jak tak patrza na ta sytuacja 100 % w meczu z Lechia to mi sie przypomina sytuacja Bizackiego w meczu z Sosnowcem gdzie z 2 metrow nie strzelil z prawej nogi i byl to chyba ostatni jego mecz w barwach Ruchu.(tez mecz inauguracyjny)Grzyb tez wzbudził spora frustracje u Wadka(co widać na powtórkach). Z całym szacunkiem za Niebieskie serce ale w takiej sytuacji pilkarz 36 letni musi sie lepiej zachowac.Ciekawy jestem jak tu sie zachowa trener czy bedzie na tyle odważny odsunąć Grzyba od skladu juz w tej rundzie.Moze kierunek argentynski o tym swiadczy.
Ale zeby nie bylo zas ze marudza to po sylwetce i po statystkach Abbot bedzie na pewno wzmocnieniem.Dobrze sie konczy tyn dzien
obyKotlet pisze:Nie wiem czy teraz, ale zaryzykuje stwierdzeniem ze w najblizszym czasie Jankowski zagra z Abbotem a na prawej pomocy zamiast Grzyba bedzie Olszar - wspomnicie moje słowa
ale nikt nie chcę Grzyba obrazić, to pewnie wspaniały niebieski człowiek. Niestety z formą coraz gorzej...SODA,s pisze: hagi co do Grzybka i twojej wypowiedzi w tym temacie
chyba raczej: tu tu tu ruu Paweł Abbott tu tu tu ruuumulan pisze:obyKotlet pisze:Nie wiem czy teraz, ale zaryzykuje stwierdzeniem ze w najblizszym czasie Jankowski zagra z Abbotem a na prawej pomocy zamiast Grzyba bedzie Olszar - wspomnicie moje słowa![]()
tytyty Paweł Abbott tytyry Paweł Abbott![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rvQ6-ytWvFc#t=0m15s" onclick="window.open(this.href);return false;
BuRowiec pisze:zbyszekq pisze:Ja już nie licze na nic dla tych dupnych 3 tenorów liczy sie tylko jak wyssać najwiekszo kasa .Z tego co wiem to Tauron chciał z nami zostać tylko chciał mieć wpływ na klub ,ale te pajace z zarządu chcieli tylko kasa od firmy .Jedyne wyjście to zmiana właściciela na firme z kasą i z perspektywami
Ciekawe zkąd masz takie informacje o Tauronie? Założe sie,że to bajka którą sobie sam wymyśliłes.A chodżby nawet to niby dlaczego sponsor ma mieć więcej do powiedzenia niż udziałowcy.Jak masz pisać takie bzdury to lepiej wogóle nic nie pisz w tematach o których nie masz pojęcia
oby spełnił nasze oczekiwania, a ta melodia bydzie naszym hiciorem już mi łazi po głowie i nuca sie pod nosemfRoś pisze:chyba raczej: tu tu tu ruu Paweł Abbott tu tu tu ruuumulan pisze:obyKotlet pisze:Nie wiem czy teraz, ale zaryzykuje stwierdzeniem ze w najblizszym czasie Jankowski zagra z Abbotem a na prawej pomocy zamiast Grzyba bedzie Olszar - wspomnicie moje słowa![]()
tytyty Paweł Abbott tytyry Paweł Abbott![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rvQ6-ytWvFc#t=0m15s" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 69 gości