ta ostatnio brama stracil kowal ale to chelik miol wybic poza stadion tyn bal plakac sie chce............chopy walczyli

sorry zech sie pomylil a synek malo gro
tak sie sklado,ze jo bol jednym z tych co jechali po Kowalu i co moze niyslusznie?a tu mosz moja wypowiedz po dzisiejszym szpilu bos na pewno niy czytolsebaro pisze: Ostatnio wszyscy jechali po Kowalskim, dzisiaj tor i asysta to cisza.
Myślę jednak, że niesłusznie bo akurat Kowalski jest dość solidnym grajkiem a przede wszystkim punktuje ambicją i wolą walki.czoRny pisze:tak sie sklado,ze jo bol jednym z tych co jechali po Kowalu i co moze niyslusznie?a tu mosz moja wypowiedz po dzisiejszym szpilu bos na pewno niy czytolsebaro pisze: Ostatnio wszyscy jechali po Kowalskim, dzisiaj tor i asysta to cisza.
,,Tak jak mie Kowalski wqr wial swojom grom i to jeszcze dzisioj na poczontku przez poranoscie minut to musza prziznac co dzisioj byl ojcym zwyciynstwa ( asysta,tor ) .Szkoda co niy grali w drugij polowie czynscij na niego ino cisli lewom stronom."
tak jak za wczesniyjsze szpile nalezaly sie nagany to za dzisiejszy nalezy Mu sie pochwala i oby tak dalij,Zresztom zostol kajs wybrany do 11 kolejki
Biszkopt pisze:Szkoda naprawdę szkoda. Tracilismy tak głupie bramki ze masakra, a ich trener jeszcze ma czelność mówić, że oni tracili takie gole co nie wypada tracić... My 3 bramki po akcjach, indywidualnych czy zespołowych. Oni dwa gole po złym dośrodkowaniu i farcie bo się odbilo im pod nogi i jednego po fatalnym błędzie Helika. Spodziewałem się po Lechii dużo więcej, ten Pawłowski to bardzo przereklamowany gwiazdor, nie ma się czym podniecać. U nas dobrze Kowal, ale kiedy on to powtórzy znowu? Przed strzeleniem gola jak szedł z piłą powiedzialem że na pewno straci piłkę i pójdzie kontra, wdupił tora i pewnie samego siebie zaskoczył, ogólnie nie ma co go chwalić. Czekam na kolejny dobry występ, nie przeciwko takiemu amatorowi co grał na lewej obronie z przysumus. Ogólnie lechia dała nam grać, pressing czasem na poziomie zerwoym, przy golu na 1:0 to ja nie wiem co ten gość robił, że nie podbiegł do Kowalskiego.Powtórzę, szkoda straconych punktów.
Kowal po meczu: "wrzuciłem do Luis... Filipa Starzyńskiego"
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 44 gości