[7 kolejka] Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 31.08.2013 15:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
krist24
Kontakt:

Re: [7 kolejka] Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 31.08.2013 15

#271 Post autor: krist24 » 31 sie 2014, o 23:24

krist24 napisał(a):
ta ostatnio brama stracil kowal ale to chelik miol wybic poza stadion tyn bal plakac sie chce............chopy walczyli
:szok: Ty nawet nie wiesz jak się piłkarze nazywają. :przestraszony: Ja pi***ole, kabaret :rotfl:
sorry zech sie pomylil a synek malo gro

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: czoRny » 31 sie 2014, o 23:31

sebaro pisze: Ostatnio wszyscy jechali po Kowalskim, dzisiaj tor i asysta to cisza.
tak sie sklado,ze jo bol jednym z tych co jechali po Kowalu i co moze niyslusznie?a tu mosz moja wypowiedz po dzisiejszym szpilu bos na pewno niy czytol

,,Tak jak mie Kowalski wqr wial swojom grom i to jeszcze dzisioj na poczontku przez poranoscie minut to musza prziznac co dzisioj byl ojcym zwyciynstwa ( asysta,tor ) .Szkoda co niy grali w drugij polowie czynscij na niego ino cisli lewom stronom."
tak jak za wczesniyjsze szpile nalezaly sie nagany to za dzisiejszy nalezy Mu sie pochwala i oby tak dalij,Zresztom zostol kajs wybrany do 11 kolejki
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

adamo_R

#273 Post autor: adamo_R » 31 sie 2014, o 23:45

Kowal dziś zaskoczył wszystkich. Jego forma jest uwarunkowana dobrą grą całej drużyny. Tak jak to było w tamtym sezonie. Jeśli drużyna wykazuje postęp, to on sam dostosowuje się do tego. Zespół naczyń połączonych.

krist24
Kontakt:

#274 Post autor: krist24 » 31 sie 2014, o 23:53

jo sie teraz jebnol z nazwiskiem i jestech je***y zaroz!!przepraszom michala Helika (napisolech chelik jakos w gowie sie duplo)znafcow duzo i jo tyz uwazom ze kowal slabo grol!!miol bardzo duzo strat w kozdym meczu!!!,ale tyz zawsze zapierdalol i oddowol serce na boisku przez to go trener wystawiol i dzis nareszcie pokozol ze umi grac a ni ino lotac to samo gigolajew ale przy tym trenerze bydom sie rozwijac!!

sebaro
Kontakt:

#275 Post autor: sebaro » 1 wrz 2014, o 00:16

czoRny pisze:
sebaro pisze: Ostatnio wszyscy jechali po Kowalskim, dzisiaj tor i asysta to cisza.
tak sie sklado,ze jo bol jednym z tych co jechali po Kowalu i co moze niyslusznie?a tu mosz moja wypowiedz po dzisiejszym szpilu bos na pewno niy czytol

,,Tak jak mie Kowalski wqr wial swojom grom i to jeszcze dzisioj na poczontku przez poranoscie minut to musza prziznac co dzisioj byl ojcym zwyciynstwa ( asysta,tor ) .Szkoda co niy grali w drugij polowie czynscij na niego ino cisli lewom stronom."
tak jak za wczesniyjsze szpile nalezaly sie nagany to za dzisiejszy nalezy Mu sie pochwala i oby tak dalij,Zresztom zostol kajs wybrany do 11 kolejki
Myślę jednak, że niesłusznie bo akurat Kowalski jest dość solidnym grajkiem a przede wszystkim punktuje ambicją i wolą walki.
Wydaje mi się, że jego "słaba" postawa teraz jest wynikiem wcześniejszej rewelacyjnej gry jego i całego Ruchu (seria zwycięstw) i przez ten pryzmat jest oceniany Kowalski.
A to, że się czepiam znafców to wynika z faktu, że jeden coś do końca nieprzemyślanego napisze na temat któregoś z grajków a zaraz się znajdą faHowcy, którzy nawet nie znają nazwisk swoich zawodników (pewnie nawet nie wiedzą, który to na szpilplacu) a przytakują zgodnym chórem.
A Twoją wypowiedź faktycznie przeoczyłem i tutaj akurat "nie piłem" personalnie do Ciebie.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
Biszkopt
Kontakt:

#276 Post autor: Biszkopt » 1 wrz 2014, o 00:25

Szkoda naprawdę szkoda. Tracilismy tak głupie bramki ze masakra, a ich trener jeszcze ma czelność mówić, że oni tracili takie gole co nie wypada tracić... My 3 bramki po akcjach, indywidualnych czy zespołowych. Oni dwa gole po złym dośrodkowaniu i farcie bo się odbilo im pod nogi i jednego po fatalnym błędzie Helika. Spodziewałem się po Lechii dużo więcej, ten Pawłowski to bardzo przereklamowany gwiazdor, nie ma się czym podniecać. U nas dobrze Kowal, ale kiedy on to powtórzy znowu? Przed strzeleniem gola jak szedł z piłą powiedzialem że na pewno straci piłkę i pójdzie kontra, wdupił tora i pewnie samego siebie zaskoczył, ogólnie nie ma co go chwalić. Czekam na kolejny dobry występ, nie przeciwko takiemu amatorowi co grał na lewej obronie z przysumus. Ogólnie lechia dała nam grać, pressing czasem na poziomie zerwoym, przy golu na 1:0 to ja nie wiem co ten gość robił, że nie podbiegł do Kowalskiego. :D Powtórzę, szkoda straconych punktów.

Kowal po meczu: "wrzuciłem do Luis... Filipa Starzyńskiego" :D
Ruch Chorzów... Legenda bez końca...

krist24
Kontakt:

#277 Post autor: krist24 » 1 wrz 2014, o 00:40

w kazdej innej druzynie juz by kowal nie grol ino trener kocian nimo nikogo lepszego(moze patrzycie na inne szpile?)prawie kozdy bal stracony,dzisiej pokozol ze umi grac ale to za malo roz na 25 szpilow.
a wy go robicie gwiazdom zaroz,niech pokoze forma przez pora szpilow,nie mozna mu zarzucic ze nie walczy i oddaje serca ale jakby szewczyk byl zdrowy to moze by kowal nie grol ostatnio
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2014, o 00:46 przez krist24, łącznie zmieniany 1 raz.

krist24
Kontakt:

#278 Post autor: krist24 » 1 wrz 2014, o 00:43

Biszkopt pisze:Szkoda naprawdę szkoda. Tracilismy tak głupie bramki ze masakra, a ich trener jeszcze ma czelność mówić, że oni tracili takie gole co nie wypada tracić... My 3 bramki po akcjach, indywidualnych czy zespołowych. Oni dwa gole po złym dośrodkowaniu i farcie bo się odbilo im pod nogi i jednego po fatalnym błędzie Helika. Spodziewałem się po Lechii dużo więcej, ten Pawłowski to bardzo przereklamowany gwiazdor, nie ma się czym podniecać. U nas dobrze Kowal, ale kiedy on to powtórzy znowu? Przed strzeleniem gola jak szedł z piłą powiedzialem że na pewno straci piłkę i pójdzie kontra, wdupił tora i pewnie samego siebie zaskoczył, ogólnie nie ma co go chwalić. Czekam na kolejny dobry występ, nie przeciwko takiemu amatorowi co grał na lewej obronie z przysumus. Ogólnie lechia dała nam grać, pressing czasem na poziomie zerwoym, przy golu na 1:0 to ja nie wiem co ten gość robił, że nie podbiegł do Kowalskiego. :D Powtórzę, szkoda straconych punktów.

Kowal po meczu: "wrzuciłem do Luis... Filipa Starzyńskiego" :D

:cisza: popierom :super:

marek79
Kontakt:

#279 Post autor: marek79 » 1 wrz 2014, o 04:34

Co Wy dupicie i jezdzicie po karlusu co napisol Chelik?
Dobrze napisol.

To Helik jest tak slaby ze niy wiy jak sie pisze jego nazwisko :)

Prowda je tako ze na niekierych grajkow trza patrzec przez pryzmat innych i zespolu.
Taki Stawarczyk gro dobrze jak mo Maline obok siiebie.
Jak zespol dobrze gro to i Kowalski dobrze wyglado bo te jego rajdy sa wtedy skuteczniyjsze itp.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

DZIES10NA
Kontakt:

#280 Post autor: DZIES10NA » 1 wrz 2014, o 05:58

Widac ze powoli zaczynomy ciupac pkt szkoda tych 3 ale ostatnie ttzy szpile 5 pkt pierwsze trzy szpile 0pkt szkoda że teraz repre. Gro :/ ... oby zaklepali tego Tunczyka i bydzie ok

Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#281 Post autor: gerhat » 1 wrz 2014, o 07:01

Wiadomo co z Maliną? Jak to wyglądało? bo akurat burza była i mi cyfra się zwiesiła.

Viśni ta treska to chyba z dwóch uszyli :D

miechowiner13
Kontakt:

#282 Post autor: miechowiner13 » 1 wrz 2014, o 07:18

Tak patrza na powtórki i nie żeby się pastwić, ale Helik był w jakiś sposób zamieszany przy kożdej bramie, oczywiście nie, że to ino jego wina, ale jednak zawsze się kajś tam zaplątoł.

W pierwszej bramie to on wybił bal pod nogi Możdzenia, zamiast wypierdzielić ją na połowę, albo do boku to wybił pod niego nogi, oczywiście takich złych wybić było pare w meczu, ale akurat jego zakończyło się torem.

Przy drugiej no to już kożdy widzioł, złe przyjęcie, złe podanie spóźnienie, brak faulu w odpowiednim jeszcze czasie.

Trzecio to on krył przy dośrodkowaniu tego Niemca co widać przed samą wciepą, a potem go zostawił idąc za wbiegającym chopem, Kuś nie zaasekurowoł i nie trafił w bala oczywiście.

Po za drugim torem to oczywiście nie są jakieś błędy co inni nie popełniają, ale chop nie mo szczęścia, albo inaczej chop nie mo umiejętności, a my jako zespół przy tym szcześcia. Bo szczęściu trzeba pomóc, a wprowadzenie Helika taką pomocą zdecydowanie nie jest.

Kuś oczywiście przy trzeciej powinien się zachować lepiej, ale nie wiem czemu i na kogo ktoś chciołby go wymienić, bo jakby my mieli po każdym błędzie kogoś wymieniać na rezerwowego to w tym skladzie nie było by nikogo, grali by albo juniorami, albo co dwa tydnie by trzeba chopa sprowadzać na każdo pozycja.

W końcówce było widać, że opadli z sił i po za ewidentnymi błędami brakło dwóch rzeczy, po pierwsze utrzymania bali w przodzie, w ogóle tego nie było, dwa razy wyłaził Gigołajew i w prosty co by nie napisać w głupi sposób tracił bal, Visnakovs praktycznie nie utrzymywoł się przy piłce, Starzyński, Kowalski już ledwo dychali, po drugie doskoku drugiej linii przy rozgrywaniu bali przez Lechia, którzy praktycznie na 20-25 metrze swobodnie rozgrywali piłkę. Ale tu mogę zrozumieć, że po takim maratonie meczów co trzy dni i dogrywce w Kijowie, wczoraj też nie obijaniu się brakło tych sił na te 15 minut by wygrać, ale Helik ostatnio nie groł tu wszedł, a i tak był zbyt wolny by sfaulować przy drugiej bramie. On to jest klasyczny przypadek co powinien pograć w niższej lidze i nabrać doświadczenia, choć z jego koordynacją ruchową (czego chyba się już nie da poprawić) i sposobem ustawiania (tu jest szansa) nie wiem czy jak on by tam trafił to nie został by już na zawsze.

RuRek

#283 Post autor: RuRek » 1 wrz 2014, o 07:38

Bez Malinowskiego obrona niy wiy co mo robić, plonto sie.

Z Pogoniom ino 3 punkty. Mom nadzieja że sie zregenerujom, a Wiśnia wyjdzie w 1ym składzie!
Campeones!

_pnwk_
Kontakt:

#284 Post autor: _pnwk_ » 1 wrz 2014, o 08:59

Po takim szpilu zostaje duuuuupny niydosyt.....
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

robotrix
Kontakt:

#285 Post autor: robotrix » 1 wrz 2014, o 09:55

Skonczcie sie juz pastwic nad tym Helikiym. To je mlody karlus i musi popelnic 1, 2, a nawet i 5 taki wielblad, dostac zjebka i wylyz na ludzi bo uczony z nieba niy spod a jak jest jedynym mlodym kiery mo jakiekolwiek widoki zeby zostac nastympcom Maliny to trza w niego inwestowac. Komu jak komu ale Jankowi chyba ufomy, pra? Czynsto sie godo ze w nimcach takie chopcy szpilajom na calego ale ich szkolynie mlodzierzy je lata swietlne przed nami a mlodziki niyroz po rezerwach majom stycznosc z powazniyjszym fusbalym niz ta naszo ekstraklasa.

Co do szpilu to przeciyrolech slypia co ci nasi grali. myslolech ze bydom szmary a pokozalimy kawal dobrego fusbalu. Ich myslynie na boisku i kultura gry jest na poziomie chocby niy z naszyj ekstraklasy. Jak chycom swiyzosc i podwojny gaz z PGNIG to jeszcze bydymy miec kupa uciechy. A niy kozdy przeciwnik bydzie miol tako fura szczynscia jak lechia.

Dziynki Niybiescy za poswiyncynie i walka po Kijowie, brama sezonu juz momy, tera czas zostac druzynom sezonu...
DO BOOOOOOJU NIEBIESCY!!!!!!!

Zablokowany